Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)
Vzhledem na to,ze jsem vcera temer nespal,tak vecer jsem zalehnul drive nez obvykle a ted uz mam pripravenou snidani pro me spolubydlici a netrpelive cekam az se vzbudi a pak zase hura na polaky
Odpovědět
To Dody: Evidentně tam máš zoologickou zahradu. Podle Šrubka pravý losos, ted parádní ďas. Pokud správně počítám 27 halibut. Co bude příště? Chybí snad už jen Latimerie.
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
To Dody: Evidentně tam máš zoologickou zahradu. Podle Šrubka pravý losos, ted parádní ďas. Pokud správně počítám 27 halibut. Co bude příště? Chybí snad už jen Latimerie.[/citace]
Příště bude pravý doršák..:-D:-D
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Odmenu jsem dostal I ja.I kdyz jedna metrovka z Ornklakenu uz byla v bedne,tak tahle na vlacku z 25 m hloubky mi pripravila lepsi zazitek.Pavliku diky za naradi a I ten monofil 0,31 ktery jsi mi namotal vydrzel souboj asi 15 min s dorsakem 108 cm[/citace]
Kamaráde, nemáš vůbec zač. Sledovat tvé reportáže a info o lokalitě Titran je radost. Už se nám to začíná pomalu krátit 8-)
Odpovědět
Ty sroubek282 nestačí nám tu jeden ? čo budeme robiť s dvomi doršákmi ??
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Vidim,ze ulovek 102 cm lososa nikoho moc nezaujal,takze se vratim k treskovitym rybam.Oproti predpovedi se prece jen pocasi troche zlepsilo a tak se odpoledne dalo vyjet jak k majaku tak I do Froya fjordu.Najely uz makrely I do blizkosti pobrezi,takze se vetsina vlackaru zamerila na ne.Chytilo se nekolik peknych polaku,ale nikdo nefoti,takze vyfiletovane kostry,ktere jsem nasel po prijezdu z more se uz zdokumentovat nedaly.[/citace] Ale zaujal ,ale kvůli fotbalu ho asi moc lidí nevidělo.Já jsem tady asi po týdnu a hle takovej stříbrnej macek.Původně jsem chtěl jenom mrknout jestli se Kulík neutopil a atd. a narazím na takoví torpédo.No podle mně asi zatím nej. ryba letošní sezony.Takže gratulace lovci a přeji si něco podobného.-Toto fakt závidím!!!
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
To Dody: Evidentně tam máš zoologickou zahradu. Podle Šrubka pravý losos, ted parádní ďas. Pokud správně počítám 27 halibut. Co bude příště? Chybí snad už jen Latimerie.[/citace]
Pocitas moc dobre a tu je 28.
Odpovědět
A dnes se fakt darilo.Pocasi nam neda vydechnout a dnes byl ideal jen 2x hodinku denne.Ale I tak se podarilo par peknych ulovku.Okolo majaku brousi mnoho lodi a je fakt,ze v tomto severovychodnim vetru je to sice pohodlne,ale malo efektivni.Jak tvrdi kapitan kutru Sven,tak v severovychodnim vetru ryby proste malo berou.Presto se podaril na vlacku takovy krasny dorsik
Odpovědět
My jsme se rozhodli navstivit Hakkeskalen a rano jsme vyjeli na sever.Uz ve vratech nas privitaly 3m vlny a na mori to hazelo ze vsech stran.Foukala nejaka 8 m/s a tak jsme pockali v bzikarne az se vitr uklidni a pak jsme vyjeli na more a zkusili 26-ky.Na plotne pri 1.driftu jen dorsik 72 cm,ale pod hranou na 110m cekal mnicek 127 cm
Odpovědět
Vitr se fakt uklidnil a tak jsme vzali smer Hakkaskalen.Zustali jsme pod skalami aby nas neprekvapil opet nejaky silnejsi vitr.A zabery prisly okamzite.
Pepa to mel skutecne na doraz
Odpovědět
Pepa slavi v tomto roce 70. narozeniny a timto mu vzdavam hold za jeho silu,vytrvalost a nadseni pro Norsko
Odpovědět
Pocasi nam na zitra neslibuje nic dobreho,ale jezdit se da,takze urcite se zitra opet uvidime
Odpovědět
To Halibutak Pavliku uz ti nebudu dekovat,ale ten halik byl zdolany na silone od tebe o,31 a trvalo to jen asi 15 min
Odpovědět