Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)
[citace]Dorsak napsal:
Ty Šrubku, a jak podle Tebe vypadá Levý losos :))[/citace]
Tak mi to napsal Ivan.. 8-), jak jsem koupil, tak prodávám..;-);-).
Odpovědět
[citace]Dorsak napsal:
Ty Šrubku, a jak podle Tebe vypadá Levý losos :))[/citace]
Ten je z Číny. Okopírovanej. :-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Dorsak napsal:
Ty Šrubku, a jak podle Tebe vypadá Levý losos :))
Ten je z Číny. Okopírovanej. [/citace]
Takže barzo pekne kolorovy panagas....:-D
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Takze dnes byli vsichni aspon trochu spokojeni a tesime se na zitrek.
Behem dne sice jeste fouka 6-7 m/s,ale vecer se to ma zklidnit a tak hura na plotny
[/citace] tak Peťo byli jste na plotnach.?:-| ;-)
Odpovědět
Cus chlapi, chci se zeptat, jestli je na Titranu Wifi? Diky za odpověd
Odpovědět
[citace]rstuk napsal:
Cus chlapi, chci se zeptat, jestli je na Titranu Wifi? Diky za odpověd[/citace]
Ahoj.
Jo je tam. Jen je trochu slabší kvalita pokrytí celého prostoru.
Odpovědět
Omlouvam se,ze se ozyvam o 4 hodiny pozdeji jak obvykle.Pocasi si s nami zahrava a predpovedi vubec nesedi.Vcera jsme tedy vyrazili na plotny okolo 22,30 .Predpoved nam hlasila 5m/s a postupne zlepsovani az do 1m/s.
Odpovědět
Zlepseni pocasi vsak bylo jen v predpovedi.Probojovali jsme se na Ornklaken proti kratkym vetrnym vlnam a tam jsme se asi 3 hodiny snazili vzdorovat driftu okolo 6 km/h.Ulovky byly spise nahodne a tak jsme se vraceli okolo 3,oo domu s nekolika dorsi a mniky okolo 100 cm promoceni a vyhoupani.Cestou domu vsak vysvitlo slunicko a opozdene se zacala naplnovat predpoved.Takze slovo dalo slovo a zastavili jsme se na Hakkaskalene.Razem byly vsechny nocni utrapy zapomenuty a vlackari si zacali naplno uzivat
Odpovědět
Polaci jeden za druhym se objevovali na hladine a jedekrat se nam stalo ze jsme vsichni tri na lodi meli zaber.
Odpovědět
Rano bylo tak krasne a slunecne,ze jsme ani po nocnich vetrnych utrapach nedokazali odolat a vydrzeli jsme az do 12,00 hod.Polaci od 70 do 80 cm brali jak o zivot
Odpovědět
Zlate rybky nam nahradily nocni zklamani a bedny se uspesne plnily
Odpovědět
Odmenu jsem dostal I ja.I kdyz jedna metrovka z Ornklakenu uz byla v bedne,tak tahle na vlacku z 25 m hloubky mi pripravila lepsi zazitek.Pavliku diky za naradi a I ten monofil 0,31 ktery jsi mi namotal vydrzel souboj asi 15 min s dorsakem 108 cm
Odpovědět
Asi nejlepe pochodil Jirka,ktery poprve zkousel Zoomy a ted na ne neda dopustit
Odpovědět
A na zaver nas Terminator ktery zdolal letosniho prvniho dase 102 cm a 14kg.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...