Tak chlapi norci kdo,jak,kdy jedete na Titránek..? 8-)
Po probdele noci vsak pretrvavala dobra nalada a chlapi se bavili I pri filetovani
Odpovědět
A ja jsem si dal jeste jednu kavicku a spokojene jsem se odebral do hajan.Byl to krasny vyjezd I kdyz more bylo troche rozhoupane,ale byla to podle predpovedi posledni moznost pro tento turnus.Takze jsme ji naplno vyuzili a vsichni budou mit krasny zazitek.
Odpovědět
Zase úžasná reportáž a krásné ryby a tak opět díky. Je to radost si to číst a koukat na krásné ryby.:-P
Odpovědět
Pokaždé si myslím, že už to nemůže být lepší a pokaždé je to o kousiček zajímavější a poutavější.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
A ja jsem si dal jeste jednu kavicku a spokojene jsem se odebral do hajan.Byl to krasny vyjezd I kdyz more bylo troche rozhoupane,ale byla to podle predpovedi posledni moznost pro tento turnus.Takze jsme ji naplno vyuzili a vsichni budou mit krasny zazitek.
[/citace]. pěkná reportáž Peťo...!
Odpovědět
mám pocit,že začínáš kouzlit dedo dík je to nádhera Jirka50
Odpovědět
[citace]jirka50 napsal:
mám pocit,že začínáš kouzlit dedo dík je to nádhera Jirka50 [/citace]
Myslim si Jirko ze to kouzleni mi prinasi jedna z nejlepsich destinaci ve strednim Norsku.Kdysi jsem Titran nazval Soroyou stredniho Norska a dnes se mi to neustale potvrzuje.Je fakt ze u majaku a ve fjordech nam ryb troche ubylo,ale I zde se da jeste porad nachytat I kdyz z vetsim usilim a za delsi dobu.Ale na otevrenem mori se mi to jevi spis opacne.Ryb tam pribyva.Je to snad I tim,ze letos nam tu vody brazdi jen jedna rybarska lod narozdil od lonska kdy jich tu bylo neustale 5.
Odpovědět
Vcera vecer mi odjela uz prvni parta,ktera tu byla vlastni dopravou.Predpoved pocasi jim neslibovala moznost vyjet na more a ponevadz meli nachytano,tak si rozhodli pobyt zkratit.Jeste pred odjezdem se mi od nich podarilo dostat kratky souhrn jejich vlackarskych ulovku.Moravska krev se nezaprela a myslim si ze v pribreznim lovu byli jedni z nejlepsich v tomto turnuse/a to nepocitam jeden den na plotnach s pilkry/
Odpovědět
Kdyz nejdou u pobrezi unaveni polaci,vzdy se da spolehnout na nejakeho toho dorsika
Odpovědět
Pri projizdeni pobreznich zlomu se vyplati prodlouzit drift az do 60-100m hloubky a vymenit 30g jiga za 100-150g pilkr s paprickou/ale treba I bez/ a najdou se I zde pekni keleri ci obecnacky.
Odpovědět
Ve slunecnych dnech polaci brali na svetlejsi navnady napr. medova,zlatozluta ci svetlejsi odstiny hnede
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...