Není to brzo. Zájezd mám zaplacený na rok 2020 ale korona a letos korona a tak se přesunulo na příští rok na červen. Problém je v tom, že moji kolegové co tam měli jet se mnou, co jsem s nimi v Norsku v roku 2019 byl tak na 99% nepojedou protože věk 80 let a k tomu letos korona a už to není zdravotně dobré. Mě tolik není, sotva 50+. Tak už tady rok dopředu avizuji že hledám dvojici na loď, nekuřáky, nechlastající a co tam nejdou s teleskopickým prutem 4,2 metrů. a taky ne ty co přepočítávají cenu zájezdu na maso. Prostě pohodáře, raději filozofa než někoho kdo nemá názor ani na aktuální počasí. Ne někoho kdo ti odpoví na otázku "kolik je hodin?" odpovědí: "v pondělí!" Když se to nepovede touto cestou tak to nechám osudu a cestovce jak to zamíchá. Mám kompletní výbavu což zahrnuje i elektrického multíka daiwa 750 a prut k němu. Rád bych tedy (a místa tam jsou) na písečné lavice a zkusit vytáhnout halíka. Taky bych rád u lodi viděl delfína a klidně mu vyhážu plnou bednu tresek jen když se nechá pohladit. Tak asi tak. Ozvěte se mi někdo. Díky. Jo a jsem z Prahy. Ale geny Moravák.