Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 1,103)
  • Autor
    Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Jo jo, to je on, naše srdeční záležitost, ještě tam vedle stojí i fabrika

kubah
    Účastník
    (24 odpovědí)

Díky moc, tyhle místa jsme už zkoušeli, kromě mníků do metru a pár menších tresek nic.Máme pocit že zde větší treska, nedej bože hejno jakékoli tresky vůbec v této době nevjíždí. Chtěli bychom poradit místa víc do moře na větších hloubkách kde je snad větší šance na pěknou rybu.

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

to:Jisto

My jsme tam byly 3x za sebou(2005,2007,2008).Ubytování super.To ještě vedle byla továrna na ryby.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Ergu. Mara má mapy s vyznačenými místy. Dělal je pro nás a jsou zatavené ve folii. Je dosti velká – skládací I pro nás co musíme mít brýle. Kulik má snad vyznačené veškeré lokality.

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

to Kubah: Zkuste tedy uprostřed Trondhemsleia, jezdili tam chytat taky, ale ne naši chlapi, takže nevím s jakými výsledky. Všeobecně ale v této lokalitě nějaký obry nad metr moc nečekejte. I když se nějací chytili, nejčastější velikostí bylo 60-90cm. Největší obecná 115, halibuti do 115, ďasi do 80cm, kočky do 85cm.

kubah
    Účastník
    (24 odpovědí)

Díky moc, pokud bude počasí tak určitě zítra odzkoušíme a určitě dáme vědět.

Jestli má ještě někdo nějaký typ, budeme vděční.

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

kubah napsal: Díky moc, pokud bude počasí tak určitě zítra odzkoušíme a určitě dáme vědět.

Jestli má ještě někdo nějaký typ, budeme vděční.

Vezmi do z Aukanu doleva – bacha na ty mělčiny a dojeďte k ostrůvku Kvitholmen. Máte to tam tak 3km. Je tam podmořská hora kousek vedle ostrůvku, kde padá hloubka z 12 na 100metrů. Tam jsme uspěli pokaždý. Nejlepší je najet si na Kvitholmen a nechat se proudem stahovat na 4 malé ostrůvky které jsou směrem zpět na Aukan. Je tam hrana s hloubkou kolem 30, dlouhá asi 500 metrů. Když jí trefíte, musíte nachytat. Osvědčily se menší nástrahy a bez páternosterů. 60g-150g pilker ideální. Když jsme zkoušeli větší “olova”, tak takhle na jaře se toho mrchy bojí 🙂

Bacha na počasí, občas to tam zatraceně fouká. Pokud by tam nešlo chytat, vemte to spodem k ostrůvku Jossoya. Budete v zákrytu a dá se tam trefit i halibut.

Prunda
    Člen
    (44 odpovědí)

Ahoj.Na Aukanu jsem byl na jaře jen jednou-nic moc.Mníci a obecnaky.Mníky jsem Tě už poslal a na obecnačku jsme jezdili ,miší dírou,a chytali jsme je ne vláčku v hloubce do 10metrů.Pár záběrů jsme viděli v přímém přenosu-nádhera.Velikost do 80cm ale super zážitek.Vše ale na vlasec na šnůru v této malé hloubce bez šance

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

To kubah:V loňském roce jsem byl začátkem května na Korlinu,a takový problém jsme měli taky.Objevili jsme je na mělčinách v trávě,asi tak do sedmi metrů.Zkuste i tuto možnost.Dovedu se vžít do vaší situace,a držím palce.Ať se vám vede.Ahoj.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Kdysi jsem do vlákna o Aure dával mapu s místy,kde jsme kdysi měli úspěchy. Nevím jak dneska, nebyl jsem tak tak deset let, ale od kluků, kteří tam stále jezdí mám informace, ze je to rok od roku horší :-S

kubah
    Účastník
    (24 odpovědí)

Zdarec všichni, děkujeme za za všechny typy a reakce. Budeme se snažit a o výsledku podáme raport. Ahoj

Prunda
    Člen
    (44 odpovědí)

Tak jak chlapi držíme palce a zkuste poslat info.

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Z Dolmoy už tady hodně dlouhou neproběhla žádná zprávička. Je tam vůbec někdo touto dobou? 🙁

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Ahoj, minulý týden se chytil halík 25 kg, tresky všech velikostí, ukáže se i polak..Minulý týden chc…. a foukalo, takže ani mně to moc na vodu netáhlo..Jezdí se na doršky na plata k Inttianu, stačí 15-20 metrů, funguje vše oranžové…Slovenský kluci ze Storenu(Nor) se mi tu lodí projeli po podvodní skále, loď ze spodu rozervaná, hřídel vrtule hnutá jak turecká šavle, o vrtuli ani nemluvím…Jak lod dostala dělo přes motor o skálu tak dokonce popraskalo i zadní zdcadlo na motor..taková škoda na lodi tu dlouho nebyla..

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..tmavá místa po opravě..:(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 1,103)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...