Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 1,103)
  • Autor
    Jan králík
    Člen
    (49 odpovědí)

Nádherná ryba Honzo.Je vidět že jsi byl ve správno dobu na správném místě.Zeptám se jsou už vytřený a z jaké hloubky?Já jsem vloni v květnu ulovil 96 cm 9,5kg z hloubky 50 m lokalita Vingsand,krásný zážitek,by to boj o život.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Honzo, krása a přeji Ti ještě většího. 😀

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..první lepší placka…10kg…

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

:-)hezkej halík, a chycenej na nějakou tmavou gumu..!:-|

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

:-)příprava na mňouky:-D

fola
    Účastník
    (192 odpovědí)

Zdravím všechny:-).

Chci se zeptat jestli někdo zná lokalitu kolem osady-Torjulvagen je u Trongfjordu.Díval jsem se na mapu dna tak tam jsou hloubky až 520m:-( celkem strmé dno se mi jeví kolem břehu.

Díky za každou radu..je nad zlato:-)

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Ahoj, chci se zeptat jak je to v Dolmoy s tankování benzínu do lodí. Každý si zařizuje sám (dostane za začátku plnou a na konci vrací s plnou a kde si ho opatří je jeho věc) a nebo to doplňuje Honza průběžně dle potřeby?

V případě že doplňuje Honza – jaká je cena za litr?

Díky

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

to erg: nevím kolik je cena za litr, to ti Honza řekne tam, jinak má pumpu tam, takže on ti natankuje do nádrží, které máš v lodi dvě, jsi u toho a mužeš si napsat kolik jsi tankoval. Dostáváš s plnou a vracíš s plnou. Když jezdíž na pohodu, tak se dá dojet na nadrž v pohodě na Intian a zpátky i s velkým nákladem. 😀 Jinak na “podkovu” dojedeš na roztažený slipy, to nemusíš motor ani zapínat, je to za rohem. 😎 A Honza je , podle toho jak jsem ho poznal, víc než férovej.

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

ok, tak to by šlo 🙂 Díky za odpověď – už se těším až tam budeme, i když zatím je to za strašných cca. 100 🙁

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

To erg: my tam byli vloni poprvé, pět let zpátky jsme jezdili do Kvenvaeru. Nejvíc ryb jde na maso. Na chytat makrelky, nakrajet na kolečka a jde všechno. Honza poradí kam na ne. Zažili jsme stikozubce po stovkách, parádní chytacka. Když to nechal u dna, jdou oba mníci. Jinak když pojedes sloupcem nahoru tak jdou keleri, jednoskvrnky a dorse. Pokud tam jsou keleri na podkove, tak vlacka na 20 metrech. Vše to Honza vysvětlí, hlavně se nestyd zeptat. Jo a pije sládci bíle.;-)

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

letos to bude pro nás po několika letech nové místo – jezdili jsme soukromě do Aure, ale místní Nor do lodí nedal pár let ani korunu a už je to nebezpečné. Tak nás zlákaly mašinky u Honzy. Tak se snažím získat maximum informací, aby byla příprava kompletní a nepodceněná 🙂

A vínečko se nějaké také najde 🙂

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Klidné se ptej, co budu vědět tak prozradim. My byli 3 v Kvenvaeru,což je kousek od Dolmoy. A 2 Soroya, letos potřetí na Soroy. Lodě na dolmoy jsou luxus. Jediná nevihoda je vítr. Ta kajuta je jak plachta. Musíš si trochu zvedat motor, když chceš jet rychleji, aby loď víc klouzala a nezrala. Jinak se nemusí jezdit daleko a nachytas. My víc pilkrujeme, ale na vláčku tam je spousta míst hned naproti. Musíš si pokecat s Honzou a vytahat z něho různý figle, třeba pravě to jak jezdit s lodí. Rád poradi.

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

os napsal:

Klidné se ptej, co budu vědět tak prozradim. My byli 3 v Kvenvaeru,což je kousek od Dolmoy. A 2 Soroya, letos potřetí na Soroy. Lodě na dolmoy jsou luxus. Jediná nevihoda je vítr. Ta kajuta je jak plachta. Musíš si trochu zvedat motor, když chceš jet rychleji, aby loď víc klouzala a nezrala. Jinak se nemusí jezdit daleko a nachytas. My víc pilkrujeme, ale na vláčku tam je spousta míst hned naproti. Musíš si pokecat s Honzou a vytahat z něho různý figle, třeba pravě to jak jezdit s lodí. Rád poradi.

Ahoj, neprásknul bys nějaký dobrý místo okolo Kvenvaeru? Nejvíc by mě zajímal mník a okouník, fleky na pilkrování. Klidně do SZ, diky.

radpala
    Člen
    (5 odpovědí)

Tak to máme za 52 a vyrážíme Honzo k tobě potřetí na Hitru. Ruce již nás svědí. Loňská úroda moravského všeléku byla dobrá, tak se těšíme na hezký pobyt a pěkné rybaření. Pro letošek máme úkol chytnout mníka většího, než je nejmenší člen naší výpravy. Tak zařiď ať nefouká. Na setkání s mníkobijcem se těší Radek.

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Kapitáne já ti to prásknu:-D na levo mezi Hitrou a Smolou je tzv.kobyla cca 20min… na okounky je výborná prvá hrana 170m uvidíš to na mape…jen jich musíš najít v které díře akorát jsou…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 1,103)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...