Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…
- Toto téma obsahuje celkem 1,102 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Tomas-HEKTOR a poslední změna proběhla před 9 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#85909 6.4.2014 v 18:58
Nádherná ryba Honzo.Je vidět že jsi byl ve správno dobu na správném místě.Zeptám se jsou už vytřený a z jaké hloubky?Já jsem vloni v květnu ulovil 96 cm 9,5kg z hloubky 50 m lokalita Vingsand,krásný zážitek,by to boj o život.
#85930 7.4.2014 v 4:38Honzo, krása a přeji Ti ještě většího. 😀
#86153 8.4.2014 v 17:56..první lepší placka…10kg…
#86389 9.4.2014 v 19:56:-)hezkej halík, a chycenej na nějakou tmavou gumu..!:-|
#86698 12.4.2014 v 9:30:-)příprava na mňouky:-D
#86702 12.4.2014 v 10:17Zdravím všechny:-).
Chci se zeptat jestli někdo zná lokalitu kolem osady-Torjulvagen je u Trongfjordu.Díval jsem se na mapu dna tak tam jsou hloubky až 520m:-( celkem strmé dno se mi jeví kolem břehu.
Díky za každou radu..je nad zlato:-)
#86849 13.4.2014 v 19:55Ahoj, chci se zeptat jak je to v Dolmoy s tankování benzínu do lodí. Každý si zařizuje sám (dostane za začátku plnou a na konci vrací s plnou a kde si ho opatří je jeho věc) a nebo to doplňuje Honza průběžně dle potřeby?
V případě že doplňuje Honza – jaká je cena za litr?
Díky
#86851 13.4.2014 v 20:15to erg: nevím kolik je cena za litr, to ti Honza řekne tam, jinak má pumpu tam, takže on ti natankuje do nádrží, které máš v lodi dvě, jsi u toho a mužeš si napsat kolik jsi tankoval. Dostáváš s plnou a vracíš s plnou. Když jezdíž na pohodu, tak se dá dojet na nadrž v pohodě na Intian a zpátky i s velkým nákladem. 😀 Jinak na “podkovu” dojedeš na roztažený slipy, to nemusíš motor ani zapínat, je to za rohem. 😎 A Honza je , podle toho jak jsem ho poznal, víc než férovej.
#86941 14.4.2014 v 19:45ok, tak to by šlo 🙂 Díky za odpověď – už se těším až tam budeme, i když zatím je to za strašných cca. 100 🙁
#86944 14.4.2014 v 19:59To erg: my tam byli vloni poprvé, pět let zpátky jsme jezdili do Kvenvaeru. Nejvíc ryb jde na maso. Na chytat makrelky, nakrajet na kolečka a jde všechno. Honza poradí kam na ne. Zažili jsme stikozubce po stovkách, parádní chytacka. Když to nechal u dna, jdou oba mníci. Jinak když pojedes sloupcem nahoru tak jdou keleri, jednoskvrnky a dorse. Pokud tam jsou keleri na podkove, tak vlacka na 20 metrech. Vše to Honza vysvětlí, hlavně se nestyd zeptat. Jo a pije sládci bíle.;-)
#86945 14.4.2014 v 20:03letos to bude pro nás po několika letech nové místo – jezdili jsme soukromě do Aure, ale místní Nor do lodí nedal pár let ani korunu a už je to nebezpečné. Tak nás zlákaly mašinky u Honzy. Tak se snažím získat maximum informací, aby byla příprava kompletní a nepodceněná 🙂
A vínečko se nějaké také najde 🙂
#86948 14.4.2014 v 20:35Klidné se ptej, co budu vědět tak prozradim. My byli 3 v Kvenvaeru,což je kousek od Dolmoy. A 2 Soroya, letos potřetí na Soroy. Lodě na dolmoy jsou luxus. Jediná nevihoda je vítr. Ta kajuta je jak plachta. Musíš si trochu zvedat motor, když chceš jet rychleji, aby loď víc klouzala a nezrala. Jinak se nemusí jezdit daleko a nachytas. My víc pilkrujeme, ale na vláčku tam je spousta míst hned naproti. Musíš si pokecat s Honzou a vytahat z něho různý figle, třeba pravě to jak jezdit s lodí. Rád poradi.
#86959 15.4.2014 v 9:58os napsal:
Klidné se ptej, co budu vědět tak prozradim. My byli 3 v Kvenvaeru,což je kousek od Dolmoy. A 2 Soroya, letos potřetí na Soroy. Lodě na dolmoy jsou luxus. Jediná nevihoda je vítr. Ta kajuta je jak plachta. Musíš si trochu zvedat motor, když chceš jet rychleji, aby loď víc klouzala a nezrala. Jinak se nemusí jezdit daleko a nachytas. My víc pilkrujeme, ale na vláčku tam je spousta míst hned naproti. Musíš si pokecat s Honzou a vytahat z něho různý figle, třeba pravě to jak jezdit s lodí. Rád poradi.
Ahoj, neprásknul bys nějaký dobrý místo okolo Kvenvaeru? Nejvíc by mě zajímal mník a okouník, fleky na pilkrování. Klidně do SZ, diky.
#86962 15.4.2014 v 11:20Tak to máme za 52 a vyrážíme Honzo k tobě potřetí na Hitru. Ruce již nás svědí. Loňská úroda moravského všeléku byla dobrá, tak se těšíme na hezký pobyt a pěkné rybaření. Pro letošek máme úkol chytnout mníka většího, než je nejmenší člen naší výpravy. Tak zařiď ať nefouká. Na setkání s mníkobijcem se těší Radek.
#86975 15.4.2014 v 16:20Kapitáne já ti to prásknu:-D na levo mezi Hitrou a Smolou je tzv.kobyla cca 20min… na okounky je výborná prvá hrana 170m uvidíš to na mape…jen jich musíš najít v které díře akorát jsou…
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…