Hasvik, NO
temperature icon -4°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...

Odpovědět

:-| doufám že na Froye budou taky:-) vždyť je to kousek,po moři coby dup!!:-P8-) avšak takové gumy nemáme:-x

Respi, to stihneš napravit. Na stránkách rybařenínorsko.cz najdeš co hledáš.:-P

[citace]honza dufek napsal:

..něco jiného než mňouci...bez dvou devade..[/citace]

Honzo, z jaké byl hloubky?

[citace]zdeneko napsal:

honza dufek napsal:

..něco jiného než mňouci...bez dvou devade..

Honzo, z jaké byl hloubky?[/citace]

..cca 170 metrů, návazec 10/0 Mustad UltraPoint (zatím nej háky co jsem měl na mníky) a nástraha celá makrela..

[citace]honza dufek napsal: zdeneko napsal:

honza dufek napsal:

..něco jiného než mňouci...bez dvou devade..

Honzo, z jaké byl hloubky?

..cca 170 metrů, návazec 10/0 Mustad UltraPoint (zatím nej háky co jsem měl na mníky) a nástraha celá makrela..[/citace] Honzo,kolik máš zamrazenejch makrel..? ty jim musej ukrutně vonět.!!8-)8-)

:-)Vezeme si na mníky 3balíčky po pěti (makrely):-Psnad to bude stačit:-|

[citace]Respi napsal:

Vezeme si na mníky 3balíčky po pěti (makrely)snad to bude stačit[/citace]

Já mám z loňska celé nasolené,tak je není třeba ani mrazit.

Zmrazené makrely.

Byl jsem v jednom kempu kde byly dvě rybářské chaty.Majitelka měla zvláštní mrazák plný zmrazených makrel a sleďů.Každý kdo tam přijel dostal pro začátek 3 makrely,naopak v době kdy jich tam bylo hodně nebo i sleďů každý musel o min.tři doplnit. Velice dobrý nápad.

...černý Mystic zaúřadoval..!!!!! Podvečerní krátký výlet na Podkovu přinesl neočekávaný krásný úlovek pollaka (lyr) 101cm/10,5kg..můj (zatím) největší co jsem kdy ulovil..kdo zná jak bojují polaci na prutu tak tohle byl fakt mazec..krásný rybářský zážitek..díky Norsko

holt, kto umí, ten umí!

Honzo je nádhernej a gratulace.Už mně začínají svrbět ruce.Znám ten pocit a už se nemůžu dočkat.Mám od tebe tu gumu a tak jsem zvědavej.

[citace]Harty napsal:

Honzo je nádhernej a gratulace.Už mně začínají svrbět ruce.Znám ten pocit a už se nemůžu dočkat.Mám od tebe tu gumu a tak jsem zvědavej.[/citace] a já tu gumu nemám.!!:-Pholt si pro ni budu muset z Titranu na Dolmoy dojet.!:-) pěkná práce,nádhera Honzo..

[citace]honza dufek napsal:

...černý Mystic zaúřadoval..!!!!! Podvečerní krátký výlet na Podkovu přinesl neočekávaný krásný úlovek pollaka (lyr) 101cm/10,5kg..můj (zatím) největší co jsem kdy ulovil..kdo zná jak bojují polaci na prutu tak tohle byl fakt mazec..krásný rybářský zážitek..díky Norsko

krásná práce...nádhernej macek, jen tak dál...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Dnes vyrazil nás delegát a průvodce...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno