...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
:-| doufám že na Froye budou taky:-) vždyť je to kousek,po moři coby dup!!:-P8-) avšak takové gumy nemáme:-x
Odpovědět
Respi, to stihneš napravit. Na stránkách rybařenínorsko.cz najdeš co hledáš.:-P
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
..něco jiného než mňouci...bez dvou devade..[/citace]
Honzo, z jaké byl hloubky?
Odpovědět
[citace]zdeneko napsal:
honza dufek napsal:
..něco jiného než mňouci...bez dvou devade..
Honzo, z jaké byl hloubky?[/citace]
..cca 170 metrů, návazec 10/0 Mustad UltraPoint (zatím nej háky co jsem měl na mníky) a nástraha celá makrela..
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: zdeneko napsal:
honza dufek napsal:
..něco jiného než mňouci...bez dvou devade..
Honzo, z jaké byl hloubky?
..cca 170 metrů, návazec 10/0 Mustad UltraPoint (zatím nej háky co jsem měl na mníky) a nástraha celá makrela..[/citace] Honzo,kolik máš zamrazenejch makrel..? ty jim musej ukrutně vonět.!!8-)8-)
Odpovědět
:-)Vezeme si na mníky 3balíčky po pěti (makrely):-Psnad to bude stačit:-|
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
Vezeme si na mníky 3balíčky po pěti (makrely)snad to bude stačit[/citace]
Já mám z loňska celé nasolené,tak je není třeba ani mrazit.
Odpovědět
Zmrazené makrely.
Byl jsem v jednom kempu kde byly dvě rybářské chaty.Majitelka měla zvláštní mrazák plný zmrazených makrel a sleďů.Každý kdo tam přijel dostal pro začátek 3 makrely,naopak v době kdy jich tam bylo hodně nebo i sleďů každý musel o min.tři doplnit. Velice dobrý nápad.
Odpovědět
...černý Mystic zaúřadoval..!!!!! Podvečerní krátký výlet na Podkovu přinesl neočekávaný krásný úlovek pollaka (lyr) 101cm/10,5kg..můj (zatím) největší co jsem kdy ulovil..kdo zná jak bojují polaci na prutu tak tohle byl fakt mazec..krásný rybářský zážitek..díky Norsko
Odpovědět
Honzo je nádhernej a gratulace.Už mně začínají svrbět ruce.Znám ten pocit a už se nemůžu dočkat.Mám od tebe tu gumu a tak jsem zvědavej.
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Honzo je nádhernej a gratulace.Už mně začínají svrbět ruce.Znám ten pocit a už se nemůžu dočkat.Mám od tebe tu gumu a tak jsem zvědavej.[/citace] a já tu gumu nemám.!!:-Pholt si pro ni budu muset z Titranu na Dolmoy dojet.!:-) pěkná práce,nádhera Honzo..
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
...černý Mystic zaúřadoval..!!!!! Podvečerní krátký výlet na Podkovu přinesl neočekávaný krásný úlovek pollaka (lyr) 101cm/10,5kg..můj (zatím) největší co jsem kdy ulovil..kdo zná jak bojují polaci na prutu tak tohle byl fakt mazec..krásný rybářský zážitek..díky Norsko
krásná práce...nádhernej macek, jen tak dál...
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...