...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...

...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...

:-| doufám že na Froye budou taky:-) vždyť je to kousek,po moři coby dup!!:-P8-) avšak takové gumy nemáme:-x
Odpovědět
Respi, to stihneš napravit. Na stránkách rybařenínorsko.cz najdeš co hledáš.:-P
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
..něco jiného než mňouci...bez dvou devade..[/citace]
Honzo, z jaké byl hloubky?
Odpovědět
[citace]zdeneko napsal:
honza dufek napsal:
..něco jiného než mňouci...bez dvou devade..
Honzo, z jaké byl hloubky?[/citace]
..cca 170 metrů, návazec 10/0 Mustad UltraPoint (zatím nej háky co jsem měl na mníky) a nástraha celá makrela..
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: zdeneko napsal:
honza dufek napsal:
..něco jiného než mňouci...bez dvou devade..
Honzo, z jaké byl hloubky?
..cca 170 metrů, návazec 10/0 Mustad UltraPoint (zatím nej háky co jsem měl na mníky) a nástraha celá makrela..[/citace] Honzo,kolik máš zamrazenejch makrel..? ty jim musej ukrutně vonět.!!8-)8-)
Odpovědět
:-)Vezeme si na mníky 3balíčky po pěti (makrely):-Psnad to bude stačit:-|
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
Vezeme si na mníky 3balíčky po pěti (makrely)snad to bude stačit[/citace]
Já mám z loňska celé nasolené,tak je není třeba ani mrazit.
Odpovědět
Zmrazené makrely.
Byl jsem v jednom kempu kde byly dvě rybářské chaty.Majitelka měla zvláštní mrazák plný zmrazených makrel a sleďů.Každý kdo tam přijel dostal pro začátek 3 makrely,naopak v době kdy jich tam bylo hodně nebo i sleďů každý musel o min.tři doplnit. Velice dobrý nápad.
Odpovědět
...černý Mystic zaúřadoval..!!!!! Podvečerní krátký výlet na Podkovu přinesl neočekávaný krásný úlovek pollaka (lyr) 101cm/10,5kg..můj (zatím) největší co jsem kdy ulovil..kdo zná jak bojují polaci na prutu tak tohle byl fakt mazec..krásný rybářský zážitek..díky Norsko

Odpovědět
Honzo je nádhernej a gratulace.Už mně začínají svrbět ruce.Znám ten pocit a už se nemůžu dočkat.Mám od tebe tu gumu a tak jsem zvědavej.
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Honzo je nádhernej a gratulace.Už mně začínají svrbět ruce.Znám ten pocit a už se nemůžu dočkat.Mám od tebe tu gumu a tak jsem zvědavej.[/citace] a já tu gumu nemám.!!:-Pholt si pro ni budu muset z Titranu na Dolmoy dojet.!:-) pěkná práce,nádhera Honzo..
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
...černý Mystic zaúřadoval..!!!!! Podvečerní krátký výlet na Podkovu přinesl neočekávaný krásný úlovek pollaka (lyr) 101cm/10,5kg..můj (zatím) největší co jsem kdy ulovil..kdo zná jak bojují polaci na prutu tak tohle byl fakt mazec..krásný rybářský zážitek..díky Norsko
krásná práce...nádhernej macek, jen tak dál...
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.