Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

• Toto téma obsahuje celkem 1,040 odpovědí. Do diskuze (177 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 2 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 901. až 915. (celkem z 1,040)
  • Autor
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

zkouším známé doktory, snad se k tomu dostanu

jinak už EU připravuje vakcinační pas

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ockovani-koronavirus-prukaz-cestovani-hranice-pas.A201119_124306_domaci_vank

JuraS.
    Účastník
    (74 odpovědí)

Včera večer ve zprávách byla informace co mě skoro rozesmála. Nějaká firma je připravena distribuovat 20 milionů dávek vakcíny. Proč mě to tak rozesmálo? No odpoledne jsem se díval na dokument jak v horách v Tibetu co patří teď Číně postavili na místě horské vesnice průmyslové město co má 30 mil obyvatel (dokument byl 2 roky starý) a je to mega město s ojedinělými stavbami co jinde na světě nejsou. Takže ty vakcíny by ani nestačili pro jedno hosté město v Číně. Kdyby ty firma vydala zprávu, že vakcín mají miliardu tak by to byla stejně 1/10 potřebného počtu.

Jinak já v peněžence s sebou nosím dva papírové očkovací průkazy (dva proto, že se mi nějak v minulosti jeden založil a já ho nemohl najít) a taky mám tu elektronickou čipovou občanku kam ten očkovací průkaz slibovali dát. Jinak ta občanka, podařilo se mi ji zamknout i když mi na správě těch občanek tvrdili, že to není možné a přitom sem si doma ten čip zablokoval. Tak na ní (té občance) ještě musí popracovat.

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem JuraS..
    mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Honzo tak dame tunaky, ono to nekam pujde

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

jojo někam to půjde. 🐟🎣🇨🇿

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Polopatický rozbor použitelný k posouzení možnosti rybolovu v Norsku

dd66
    Účastník
    (19 odpovědí)

Jsme snad na stránce rybolov norsko?

Marin
    Účastník
    (52 odpovědí)

jojo někam to půjde. 🐟🎣🇨🇿

Ogaři,  na rohlik.cz mají tuňáky skladem :-))))

JuraS.
    Účastník
    (74 odpovědí)

Jsme snad na stránce rybolov norsko?

to sice ano ale pokud je na tom článku alespoň trochu pravda tak na norsko a jezdit si tam zachytal už můžeš rovnou zapomenout.

jegrhanz
    Účastník
    (241 odpovědí)

Odkaz výše  je snad ten nejzářivějším  příkladem toho, proč návrat k normálnímu rybolovu v Norsku bude tak pomalý, ne-li nemožný. Klasický fejk šířený z Ruska  pomocí jimi placenými weby. Sledují tím jediné. Tato rádoby velmoc zneužívá pandemie Covidu k posílení svého politického vlivu  především ve státech které dříve okupovali, aby v nich vyvolali odpor k západu, zaseli nejistotu, nestabilitu a tím vyvolali vnitřní rozkol, nesnášenlivost a občanské nepokoje. Na to, abych článek četl celý nemám žaludek, ale veškeré v něm uvedené informace odkazují  přímo  na ruské, nebo jimi placené weby. Chápu. Někteří lidé potřebují senzace, a vysvětlení, že se Země potýká s nebezpečným virem napříč kontinety se jim zdá příliš laciné. Méně již přemýšlí nad obsahem a díky senzacechtivosti raději  uvěří hovadinám, bez ohledu na to, kdo a za jakým účelem je šíří. Vdyť přeci nás výtěrem z nosu chtějí očipovat a vakcínou změnit DNA… A že se ruským dezinformátorům dobře daří právě v Čechách je vidět na našich statistikách. Jak je možné, že je  právě Česko černou ovcí celého světa a suveréně vede ve statistikách šíření infekce a úmrtí v přepočtu na obyvatele?? Vysvětlení  se nabízí. Jednotlivým státům  míru nakaženosti  nerozděluje Pán Bůh, ale míra nakaženosti je obrazem celé společnosti. Její soudržnosti, ochotě respektovat nařízení vlády ať už jí vede kdokoli, být zodpovědný a ohleduplný. Nedokážu si vůbec představit kde by Česko s  morálkou jeho národa bylo, kdyby jako například ve Švédsku, vše záleželo pouze na doporučení a dobrovolnosti…..Norové mají již zaplacenou vakcinu Pfizer BioNTech a do poloviny příštího roku chtějí mít oočkovanou polovinu populace. Hranice kromě celníků a policie hlídá i armáda a myslí to vážně. Snad do své země pustí cizince s nějakým očkovacím průkazem, ale to je zatím ještě ve hvězdách. Rybaření, jak už jsem psal z jara, je ohroženo i v příštím roce a vše spasí pouze naše vlastní disciplína a vakcína. Každý rozumný člověk by se měl nechat oočkovat. V zájmu vlastním a i v zájmu společnosti, protože i druhotné dopady pandemie můžou být ještě daleko horší, než si vůbec dokážeme představit. Denně jíme potraviny plné nám neznámých látek, užíváme léky které mají vedlejší účinky, od malička jsme očkováni a jedna vakcína navíc už nikomu uškodit nemůže, přesto ale může pomoci vrátit svět tam, kde dříve byl. Plně souhlasím s tím, aby si normální státy pouštěli na svá území pouze ty, kteří se prokáží hodnověrným testem a očkovacím průkazem. Pro ty, kteří se omítnou oočkovat  z pohledu svého přesvědčení západní vakcínou, se nabízí také možnost. Nechat si píchnout “Sputnik”. Vovka ho rád dodá a Filip třeba zaplatí. Jen nevím jestli bude ostatními státy pro vstup na jejich území uznána jako  účinná….

jardak446
    Účastník
    (53 odpovědí)

Nejdriv jsem se fejkum o covidu smal.. Ale ted me zacinaj desit.. Je neuveritelne, cemu vsemu nekteri jedinci jsou schopni verit!

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Argumentační klam Argumentum a lapidem (argument kamenem) = Argumentum ad lapidem spočívá v tom,že řečník nepohodlné tvrzení bez dalších argumentů odmítne jako “očividně” nesmyslné nebo jinak nevěrohodné,a tak se vyhne nutnosti jej vyvracet.

Já se další diskuze vzdávám,odhlašuju se.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

to Duke:

Myslíš, že by nebolo vhodné posledné príspevky zmazať?

jardak446
    Účastník
    (53 odpovědí)

Argumentační klam Argumentum a lapidem (argument kamenem) = Argumentum ad lapidem spočívá v tom,že řečník nepohodlné tvrzení bez dalších argumentů odmítne jako “očividně” nesmyslné nebo jinak nevěrohodné,a tak se vyhne nutnosti jej vyvracet. Já se další diskuze vzdávám,odhlašuju se.

.      Mas to odzadu.  Vzneseli nekdo nejakou teorii, musi ji nejdrive nejak podeprit argumenty. Teprve pote muze druhy recnik tyto dukazy vyvracet! Ale pravda je, ze tato diskuze sem nepatri….

jardak446
    Účastník
    (53 odpovědí)

Stipko, pokus o cenzuru?! 🙂   Delam si srandu.. Mas samozrejme pravdu, je to debata mimo misu. Ale nekdy to cloveka proste nuti reagovat.. Konec. 

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Informace o momentalnich podminkach cesty do Norska.

https://www.helsenorge.no/koronavirus/reise/#regler-ved-innreise-til-norge

Dalsi zmeny se ocekavaji v pristich dnech.  Podle dnesnich zmen by se dala zkratit karantena o 3 dny, pokud budou provedeny 2  dalsi negativni testy po prijezdu do Norska vzdy po 3 dnech.

Je zbytecne ted spekulovat o cestovani s ockovacim prukazem a pod. Zatim nic konkretniho neni a dokud pry nebude dostatek vakciny a stejne podminky pro vsechny,  jednalo by se o diskriminaci.  Nektere letecke spolecnosti chteji totiz uz ted brat jen ockovane cestujici. Takze si musime pockat. Zatim plati do odvolani podminky na vyse uvedenem odkazu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 901. až 915. (celkem z 1,040)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...