Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

• Toto téma obsahuje celkem 1,040 odpovědí. Do diskuze (177 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 2 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 886. až 900. (celkem z 1,040)
  • Autor
    stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

No neviem…..

Nóri púšťajú (ak to nezmenili) z krajín, kde je menej ako 20 nakazených na 100 000 obyvateľov.

ČR dnes 1156 a SR 512. Celkom dosť.

Cez Vianoce sa všetko uvolní a možno to vydrží do jarných prázdnin. A zase nám vyskočia čísla.

Vakcína, aspoň podla súčastných informácií, bude max. 2,5 mil. pre ČR. Dôchodcovia, zdravotníci, armáda, hasiči, policajti, vláda, parlament a senát. Na nás, kvôli ceste do Norska asi myslieť nebudú.

V tom norskom predpise je pár zádrheľov. Ak prechádzame cez červenú krajinu – karanténa.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Vůbec nemám v úmyslu zde vypoutat jakoukoliv dohadu o covidu, ale  bohužel to spěje přesně k tomu, že pokud v sobě nebudeš mít vakcínu, tak se nikam nepodíváš. Bez ohledu na věk či zdravotní stav!!! Bohužel se to nebude týkat jen Norska, ale všech zemí:-(((

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Mám štěstí, tedy ” štěstí”, že patřím do rizikové skupiny, na mě snad bude stát myslet s vakcínou. Konečně mě ten pupek bude na něco dobrej.

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

cau

placete tu nad corona??

a pritom ceska republika mala dovolene ist do Norska  do NOVENBRA,/za dodrzanie pravidiel/

aj SLOVACI,/dokonca lepsie/

je to iba o /chcem -nechcem,,viem- neviem/

bolo dost volnych legalnych moznosti??

kto chcel mal moznost,,

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Já nepláču nad tím co bylo ale nad tím co bude. Já v Norsku letos byl, ale kdo z nás nemá rád vyrazit na dovolenou tak trošku v klidu.

Ondra Brichta
    Účastník
    (110 odpovědí)

Vůbec nemám v úmyslu zde vypoutat jakoukoliv dohadu o covidu, ale bohužel to spěje přesně k tomu, že pokud v sobě nebudeš mít vakcínu, tak se nikam nepodíváš. Bez ohledu na věk či zdravotní stav!!! Bohužel se to nebude týkat jen Norska, ale všech zemí:-(((

Pokud mi to překladač správně přeložil, píšou tam i o tom, kdo prokazatelně prodělal před 6 měsíci covid, tak na něj se karanténa nevztahuje… takže jsem rodině naordinoval povinné promoření v březnu 😁 ať jsme na srpen připraveni… akorát teda bůhví, co transitní státy…

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Piva – vakcína nám všem udělá moc dobře,zejména výrobci. Chraň Bůh,že bychom tady chtěli rozpoutat nějakou polemiku o covidu! Pokud nebudeš mít v sobě jejich vakcínu,nepodíváš se nejen do zahraničí.Procesy se urychlují. Ale jsou mezi námi lidé,kteří se nevzdávají,jsou to poslové naděje.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

ZM- jedinou vakcínu kterou do sebe dám je od těch tvých jihomoravských mediků:-) Bohužel prachy jsou všemocné a s tím nic neuděláme. Chápu ohroženou skupinu pro kterou to může být(ať fyzicky nebo psychicky) k pomoci, ale nutit zdravého člověka je jasné dokazování moci.

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Tak pojedu jinam, a kdyz to nepujde a vsude budou chtit ockovani, tak se nepo… a zustanu doma. Ale do sezony je jeste casu a trikrat se to zmeni.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

No uvidíme jak vše bude v příštím roce. Jak píše Mirasta když to normáně nepůjde tak budu chytat v Čr. Tady u nás to snad nezakážou.

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem honzak.
    os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Přátelé, myslím, že neuvidíme nic. Bez očkování se nejspíš do světa nepodíváme nikam, tak co na tom chcete řešit. Na spalničky, tetanus ap.. (příp. malárii nebo tak do Ariky) jste píchnutý a vůbec se nad tím nepozastavujete… takže dvě včelky a mažu do Norska jak to půjde. 🙂 už toho omezování kvůli covidu stačilo. Ale každého volba.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Presne tak to vidím aj ja.

Očkovanie bude vstupenka na cesty.

Pre jesnotlivé krajiny a celý cestovný ruch je to najjednoduhšie a najlacnejšie riešenie.

A funguje to: Chceš nechceš, nechceš nejdeš.

Je ešte otázka, aký druh vakcíny budú uznávať.

JuraS.
    Účastník
    (75 odpovědí)

No vzhledem k tomu, že česko nakoupilo 2 mil dávek a plánuje se nejdřív naočkovat policie, armáda, politici, zdravotníci, chroničti nemocní (tj. 80 lety komouš prolezlý rakovinou apod.) pak na normálního člověka co do této kategorie nepatří vakcína nezbude. aspoň ne v prvním kole. A kdy budou další vakcíny se neví.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

já už scháním , abych byl na konci března očkovaný

JuraS.
    Účastník
    (75 odpovědí)

nemyslím si, že tuhle vakcínu koupíš normálně u doktora. ta bude přímo vydávaná na jméno..úplně jsem zapomněl na skupinu “státní úředník” ..ti jsou taky v první vlně očkování..prostě na normálního člověka nezbude.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 886. až 900. (celkem z 1,040)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Corona současný stav v Norsku 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...