Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (77 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zbony a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 459)
  • Autor
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Tak 2x,opakování Matka Moudrosti.

Pavel Neužil
    Účastník
    (65 odpovědí)

Pekne 🙂

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Co to je za borce s tou velkou treskou?

Pěkná ryba pane kolego👍

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Já jsem zaplatil zálohu na Soroye na konci dubna.Do té doby doufám, že se to spraví s předpisy ( aby třeba Ahmed udělal karanténu), budeme mít s sebou negativní testy a prostě pojedeme, kdyby čert na koze jezdil.

Michale nevíš o možnosti karantéty na Soroye něco, jako že by ji třeba plánovali?

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Kliknis- to jsem já,ZM. Asi si mě déle neviděl poznamenaného mrazem,větrem,vlnami a věkem…125cm,25kg,Penn Charisma 50-190g,Spiderwire 22kg,Shimano Exage 6000, modrý Relax 15cm,60m. 03/2019 u Hasviku.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Zálohu už máme tiež zaplatenú ale….
    Myslím, že som veľký optimista ,no mám veľké obavy, aby nám to v máji vyšlo.
    Pár bodov, prečo:
    1. Máme práve 1432 nakazených na 100000 obyvateľov (ČR). Nórsko len 128!!!
    2. Do odjazdu “len” 6 mesiacov
    3. Predpoklad, že cez Vianoce a jarné prázdniny príde k rozvolneniu a potom k ďalšiemu nárastu ochorení
    4. Neistota ohľadom výkladu karantény v Nórsku. Myslím, že určite príde spresnenie, aby v ďalšej sezóne jedny ubytovávali a druhý nie.
    5. Poctivosť Ahmada a Orlnufa

Myslím, že testy ich nebudú zaujímať.  Robia ich sami a zadarmo na hranici. Karanténe a tým aj všetkým opatreniam, by sa nedalo vyhnúť.
    Myslím, že na jar by mohlo fungovať, ak by nás púšťali s potvrdením o očkovaní proti Covidu.
    Tento september sme v Norsku boli (nie na Soroyi) a bol som si viac-menej istý, že to výjde, pretože bolo dosť informácií. Teraz nieje isté vôbec nič.
    Takže pripravujem rodinu na vianočné rybárske darčeky a po Novom roku by mohli byť jasnejšie podmienky pre prejazd Európou a vstupu do Nórska.
    Držím nám všetkým palce 🙂 🙂 🙂

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Kliknis- to jsem já,ZM. Asi si mě déle neviděl poznamenaného mrazem,větrem,vlnami a věkem…125cm,25kg,Penn Charisma 50-190g,Spiderwire 22kg,Shimano Exage 6000, modrý Relax 15cm,60m. 03/2019 u Hasviku.

Zdenku neboj se, poznal jsem Tě. Pěkná ryba.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Jo,jo,je potřeba někam zase vyjet,nemůžeš být pořád na Hracholuskách. Nejlépe v zimě,ale musíš mít na to pořádné auto,loď ( kromě auta fotky ze Soroya).

Pavel Neužil
    Účastník
    (65 odpovědí)

Tak to ja bych s radosti nekam vyrazil, Auto mam s nahonem na vsechny 4 a k nemu retezy, ale nechce se mi jet takovou dalku specialne jeste navic kdyz je pochybna situace ohledne karanten, prekracovani hranic atd.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na Soroya se čeká na pořádnou sněhovou peřinu.  Počasí posledních dní tomu však nenasvědčuje.

Zbony
    Účastník
    (745 odpovědí)

Svitani

Fischstar club
    Účastník
    (90 odpovědí)

Taky se nám tam fotilo super,,,,,,,

Zbony
    Účastník
    (745 odpovědí)

Koncert v Hasviku

Dnes vecer probehl v Hasviku koncert, ktery se nesl v rytmu tango, tradicne v kostele.

U vstupu desinfekce rukou, v lavicich rozestup, min. metr od sebe a sedelo se ob lavici, zadne rousky, a funguje to.

Krasna hudba, krasny zazitek, kdyz sme se vratili, pejsove uz byli zaparkovany a spinkali.

Zbony
    Účastník
    (745 odpovědí)

A je to tu

Po velmi dlouhe dobe, kdy bylo teplo se ochlazuje a zacina snezit

Marin
    Účastník
    (52 odpovědí)

Zbony ahoj, nebuď smutnej,. že tam máte kosu. Je to v pérdeli pane hrábě, ale u nás už taky dnes napadl první sníh = zima je tady  (Drahanská vrchovina cca 700 m n.m.) Měj se Marek

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Marin.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 459)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...