Hasvik, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2020

Soroya 2020

Odpovědět

Tak 2x,opakování Matka Moudrosti.

Pekne :-)

Co to je za borce s tou velkou treskou?

Pěkná ryba pane kolego👍

Já jsem zaplatil zálohu na Soroye na konci dubna.Do té doby doufám, že se to spraví s předpisy ( aby třeba Ahmed udělal karanténu), budeme mít s sebou negativní testy a prostě pojedeme, kdyby čert na koze jezdil.

Michale nevíš o možnosti karantéty na Soroye něco, jako že by ji třeba plánovali?

Kliknis- to jsem já,ZM. Asi si mě déle neviděl poznamenaného mrazem,větrem,vlnami a věkem...125cm,25kg,Penn Charisma 50-190g,Spiderwire 22kg,Shimano Exage 6000, modrý Relax 15cm,60m. 03/2019 u Hasviku.

Zálohu už máme tiež zaplatenú ale....
Myslím, že som veľký optimista ,no mám veľké obavy, aby nám to v máji vyšlo.
Pár bodov, prečo:
1. Máme práve 1432 nakazených na 100000 obyvateľov (ČR). Nórsko len 128!!!
2. Do odjazdu "len" 6 mesiacov
3. Predpoklad, že cez Vianoce a jarné prázdniny príde k rozvolneniu a potom k ďalšiemu nárastu ochorení
4. Neistota ohľadom výkladu karantény v Nórsku. Myslím, že určite príde spresnenie, aby v ďalšej sezóne jedny ubytovávali a druhý nie.
5. Poctivosť Ahmada a Orlnufa

Myslím, že testy ich nebudú zaujímať.  Robia ich sami a zadarmo na hranici. Karanténe a tým aj všetkým opatreniam, by sa nedalo vyhnúť.
Myslím, že na jar by mohlo fungovať, ak by nás púšťali s potvrdením o očkovaní proti Covidu.
Tento september sme v Norsku boli (nie na Soroyi) a bol som si viac-menej istý, že to výjde, pretože bolo dosť informácií. Teraz nieje isté vôbec nič.
Takže pripravujem rodinu na vianočné rybárske darčeky a po Novom roku by mohli byť jasnejšie podmienky pre prejazd Európou a vstupu do Nórska.
Držím nám všetkým palce :-) :-) :-)

Kliknis- to jsem já,ZM. Asi si mě déle neviděl poznamenaného mrazem,větrem,vlnami a věkem…125cm,25kg,Penn Charisma 50-190g,Spiderwire 22kg,Shimano Exage 6000, modrý Relax 15cm,60m. 03/2019 u Hasviku.

Zdenku neboj se, poznal jsem Tě. Pěkná ryba.

Jo,jo,je potřeba někam zase vyjet,nemůžeš být pořád na Hracholuskách. Nejlépe v zimě,ale musíš mít na to pořádné auto,loď ( kromě auta fotky ze Soroya).

Tak to ja bych s radosti nekam vyrazil, Auto mam s nahonem na vsechny 4 a k nemu retezy, ale nechce se mi jet takovou dalku specialne jeste navic kdyz je pochybna situace ohledne karanten, prekracovani hranic atd.

Na Soroya se čeká na pořádnou sněhovou peřinu.  Počasí posledních dní tomu však nenasvědčuje.

Svitani

Taky se nám tam fotilo super,,,,,,,

Koncert v Hasviku

Dnes vecer probehl v Hasviku koncert, ktery se nesl v rytmu tango, tradicne v kostele.

U vstupu desinfekce rukou, v lavicich rozestup, min. metr od sebe a sedelo se ob lavici, zadne rousky, a funguje to.

Krasna hudba, krasny zazitek, kdyz sme se vratili, pejsove uz byli zaparkovany a spinkali.

A je to tu

Po velmi dlouhe dobe, kdy bylo teplo se ochlazuje a zacina snezit

Zbony ahoj, nebuď smutnej,. že tam máte kosu. Je to v pérdeli pane hrábě, ale u nás už taky dnes napadl první sníh = zima je tady  (Drahanská vrchovina cca 700 m n.m.) Měj se Marek

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!