Soroya 2020
Co to je za borce s tou velkou treskou?
Pěkná ryba pane kolego👍
Odpovědět
Já jsem zaplatil zálohu na Soroye na konci dubna.Do té doby doufám, že se to spraví s předpisy ( aby třeba Ahmed udělal karanténu), budeme mít s sebou negativní testy a prostě pojedeme, kdyby čert na koze jezdil.
Michale nevíš o možnosti karantéty na Soroye něco, jako že by ji třeba plánovali?
Odpovědět
Kliknis- to jsem já,ZM. Asi si mě déle neviděl poznamenaného mrazem,větrem,vlnami a věkem...125cm,25kg,Penn Charisma 50-190g,Spiderwire 22kg,Shimano Exage 6000, modrý Relax 15cm,60m. 03/2019 u Hasviku.
Odpovědět
Zálohu už máme tiež zaplatenú ale....
Myslím, že som veľký optimista ,no mám veľké obavy, aby nám to v máji vyšlo.
Pár bodov, prečo:
1. Máme práve 1432 nakazených na 100000 obyvateľov (ČR). Nórsko len 128!!!
2. Do odjazdu "len" 6 mesiacov
3. Predpoklad, že cez Vianoce a jarné prázdniny príde k rozvolneniu a potom k ďalšiemu nárastu ochorení
4. Neistota ohľadom výkladu karantény v Nórsku. Myslím, že určite príde spresnenie, aby v ďalšej sezóne jedny ubytovávali a druhý nie.
5. Poctivosť Ahmada a Orlnufa
Myslím, že testy ich nebudú zaujímať. Robia ich sami a zadarmo na hranici. Karanténe a tým aj všetkým opatreniam, by sa nedalo vyhnúť.
Myslím, že na jar by mohlo fungovať, ak by nás púšťali s potvrdením o očkovaní proti Covidu.
Tento september sme v Norsku boli (nie na Soroyi) a bol som si viac-menej istý, že to výjde, pretože bolo dosť informácií. Teraz nieje isté vôbec nič.
Takže pripravujem rodinu na vianočné rybárske darčeky a po Novom roku by mohli byť jasnejšie podmienky pre prejazd Európou a vstupu do Nórska.
Držím nám všetkým palce :-) :-) :-)
Odpovědět
Kliknis- to jsem já,ZM. Asi si mě déle neviděl poznamenaného mrazem,větrem,vlnami a věkem…125cm,25kg,Penn Charisma 50-190g,Spiderwire 22kg,Shimano Exage 6000, modrý Relax 15cm,60m. 03/2019 u Hasviku.
Zdenku neboj se, poznal jsem Tě. Pěkná ryba.
Odpovědět
Jo,jo,je potřeba někam zase vyjet,nemůžeš být pořád na Hracholuskách. Nejlépe v zimě,ale musíš mít na to pořádné auto,loď ( kromě auta fotky ze Soroya).
Odpovědět
Tak to ja bych s radosti nekam vyrazil, Auto mam s nahonem na vsechny 4 a k nemu retezy, ale nechce se mi jet takovou dalku specialne jeste navic kdyz je pochybna situace ohledne karanten, prekracovani hranic atd.
Odpovědět
Na Soroya se čeká na pořádnou sněhovou peřinu. Počasí posledních dní tomu však nenasvědčuje.
Odpovědět
Koncert v Hasviku
Dnes vecer probehl v Hasviku koncert, ktery se nesl v rytmu tango, tradicne v kostele.
U vstupu desinfekce rukou, v lavicich rozestup, min. metr od sebe a sedelo se ob lavici, zadne rousky, a funguje to.
Krasna hudba, krasny zazitek, kdyz sme se vratili, pejsove uz byli zaparkovany a spinkali.
Odpovědět
A je to tu
Po velmi dlouhe dobe, kdy bylo teplo se ochlazuje a zacina snezit
Odpovědět
Zbony ahoj, nebuď smutnej,. že tam máte kosu. Je to v pérdeli pane hrábě, ale u nás už taky dnes napadl první sníh = zima je tady (Drahanská vrchovina cca 700 m n.m.) Měj se Marek
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...