Hasvik, NO
temperature icon 7°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 30°C
jasno

Soroya 2020

Soroya 2020

Odpovědět

A prichazi podzim plny silneho vetru a deste, kdy se pocasi meni co 10minut

Ale porad je tu nadherne 😍🇧🇻😎

Konec sezóny se blíží, na včerejší projížďce na halibuty se povedly tyto krásné kousky.

Byl jsem zde letos poprvé a věřím, že ne naposled. Kveten 2021 snad dopadne. Pár fotek, pro ty co se letos nedostali....

Chlapí, kdož jste na Soroye už byli, prosím o info, od kdy do kdy se tam dá vidět polární záře, jedu duben ( doufám).

Sleduji staré příspěvky a ještě v březnu byla pozorována, co tedy ten dubenec???

Radek v dubnu je sance opravdu mala. Zacatek brezna jeste ano, ale duben, to bude tezky 😉

To uz je lepsi podzim, zari na halibuty

Zbony, jedu 20.4. tak holt alespoň ty kapitální tresky a nějaký ten halíček a kočička

Radek tak tresky budou macaty v dubnu, to si uzijete. A mozna budete mit stesti a uvidite i zari, nikdy nevis...

Takto jsme jezdili na Soroya uzavírat sezónu na konci září. Když jsme jeli tam, bylo babí léto a zpět už se jelo na sněhu s polární září nad hlavou.

neprovokuj, ještě je brod daleko :-)))

2.10. jsme opouštěli Soroya už se sněhem,  ale loni byl nezvykle teplý podzim.

O víkendu panovalo nádherné babí léto a vznikly tyto krásné fotky v okolí Hasviku a Breivikbotnu.

Michale, krásný fotky.......já si na jaře taky za fotím.

já takýýýýýý, doufám že už snad bude vše ready s tím potvora virem

Z těch fotek jsem si sedl na prdel. Tají se mi dech. Michale, jedete na jaře na Soroyu na tresky a nemáte jedno volné místo? Jsem sám a rád bych se k někomu přidal.

Finále sezóny se blíží. Pozorovat polární zář a zdolávat velké halibuty. To je Soroya v říjnu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.