Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya 2020

Soroya 2020

Odpovědět

Zastavili sme sa aj krásnej pláži,kde chodí blbnúť mládež. Majú tu aj sprchu so sladkou vodou a nejaký nádejný kulturista trénuje na MS.

Pozor! Kto si myslel,že v Sorvaeri Murmansk už není,tak omyl.Je tam.Našli sme ho.To bola loď,pri delách trčiacich z vody sa Sim ešte ako chlapec hrával na kvaerne na lovca tresiek a iných príšer. Ako ten čas Michal uteká.Dôkaz foto.

Úplně na mě dýchla ta atmosféra podzimních lovů, kterých jsem tam zažil spousty. Letos už mě Soroya neklapne. :(

Dnešné počasie s dažďom a hmlou. Vietor tak do 6m/s.Ale darilo sa. Všade je miliarda kelerov a je ťažké pusťiť pilker cez ne do väčšej hĺbky. Balenie pilkra do toaleťáku už prekukli a žerú aj ten. A ešte sme prišli o to neskutočné železo/info vyššie/. Ale podarile sa treska 107cm a ja som si spravil nový osobáček treska 130cm.  Zabrala na 120m.

Dnešné počasie nám dovolilo len pred Hasvik. Vo vetre 10m/s rýchly drift,chytil sa jeden halík asi 70cm/išiel späť do vody/,treska 121cm, pár kelerov a redfish na hĺbke 200m,ale 30-40cm.Nefotil som,lebo nepríjemný dážď mi to nedovolil.

Peter, ty nás trochu lakuješ.  :o)
Jak ses dostal při takovém větru do hloubky 200m?

Peter, ty nás trochu lakuješ. :o) Jak ses dostal při takovém větru do hloubky 200m?

Staci dlouha snura a porad kus zeleza na konci...  :-)

Ale vcelku zajimava otazka. Rychle jsem spocetl preponu pravouhleho trojuhelnika a vychazi mi, ze pri hloubce 200m a uhlu snury:

- 30 stupnu bude potrebna delka snury 230 m a nastraha 115 m za lodi

- 45 stupnu bude potrebna delka snury 280 m a nastraha 200 m za lodi

- 60 stupnu bude potrebna delka snury 400 m a nastraha 345 m za lodi

To bych rucne tahat nechtel... :-)

👍

👍

Ahoj Jirko. Ja Vám to prezradím a všetci tak budú chytať. Ale jednu fintu môžem prezradiť. Okouníka posadíš za volant Kvaerna a on ťa zavedie na miesto.

Ale tento okounik nás vodil za nos a na väčšie sme nenarazili.Posadil som ho na zábradlie,pohrozil som mu,že ho hodím cez palubu -mlčal,neprezradil.

Dnes sa nám celkom darilo a pomaly to pribúdalo.

Okolo nás dnes plávala zvláštna loď a celkom dobre sa mi ju podarilo vyfoťiť.

Ale je tu krásne,more,príroda,.

Hezká lodička,  https://cs.wikipedia.org/wiki/Marjata_(2014)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!