Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Soroya Breivikbotn

Zdravím všechny mořské vlky.Chtěl jsem se zeptat, jestli jste tady někdo nebyl v této lokalitě,my tam jedeme 8.6. a přivítali bychom nějaké rady,co se rybolovu týče a taky, kde tam najdeme nějaké pěkné jezírko na pstroužky,předem dík za rady.Pankac a spol.

Odpovědět

Joo Sorojko kdybys nebyla tak daleko:-(

Tak možná zas někdy Petru zdar :-)

Ahoj lovci je nekdo s Ceska u Marka ? Dejte nejake info jak na podzim. Diky8-)

[citace]fola napsal:

Ahoj lovci je nekdo s Ceska u Marka ? Dejte nejake info jak na podzim. Diky[/citace]

Ahoj já tam byl. co by si chtěl vědět? Jenda

Ahoj ,tak jake je tam v zari pocasi -hodne promenlive a jaky druh ryb se hlavne chyta.

Nezverejnis nejakou fotku?

Diky Petru zdar:-)

Já byl kousek níž na Soroya,ale ono to není zase,tak daleko.(nebyl sem tam v tomto období)vím to od profíků..

Určite tam už čekej bouřky co se vyskytují v tomto období..Pěkně a najednou prásk,vítr,déšť...

A zase pěkně...

Pokud bude slunečné počasí,halibut ještě v tomto období není problém,pokud bude zataženo,tak treska a je dost možné,že 20+ se dá chytnout...

Makrelu tam nečekej...polaka taky nééé...

Nějaké kelery sme chytli v červenci a později tam najíždějí větší...

Když vyjde počasí,tak aj v tomto období se dají nachytat pěkné ryby..

Já tam taky chytal v jiném období než jedeš ty, ale byl jsem v tomto období naproti na Loppě cca 20km od místa kde budeš ty a zachytal jsem si super.Hlavně nám braly ryby okolo 90-120cm tresky,občas keler, ale žádný obři, spousta koček a tresek jednoskvrných.Počasí tam bylo nic moc cca max 10st a vím , že i dost pršelo a dost foukalo.

[citace]fola napsal:

Ahoj lovci je nekdo s Ceska u Marka ? Dejte nejake info jak na podzim. Diky[/citace]

Chlapi kurňa, to že ste tam byli v létě ho nezajímá.

Chce vědět, jak to tam je na podzim.

[citace]kikibut2 napsal: fola napsal:

Ahoj lovci je nekdo s Ceska u Marka ? Dejte nejake info jak na podzim. Diky

Chlapi kurňa, to že ste tam byli v létě ho nezajímá.

Chce vědět, jak to tam je na podzim. [/citace]

Pokud si to přečteš pořádně,tak sem mu psal,jak je tam na podzim...tak nerýpej do každého,já vím,že chtěl vědět,jak je tam na podzim.....

A neboj,velice dobře tuším,kdo jsi...stačí to prásknout...

Diky za info.:-)

pro ty co se letos chystají na sever - Breivikbotn.... to namlsá!!!! tito páni byli loni 2 týdny před námi ... Všem Vám tiše závidím, ale pomalu budu brousit na březen 2014 :)8-O

[yt=lbmn0uaj6RY=yt]lbmn0uaj6RY[/yt]

[citace]vipsup napsal:

pro ty co se letos chystají na sever - Breivikbotn.... to namlsá!!!! tito páni byli loni 2 týdny před námi ... Všem Vám tiše závidím, ale pomalu budu brousit na březen 2014 :)

[/citace]

Je to nádherná podívaná ....člověk se opravdu hrozně namlsá těchto obřích tresek. Musí to být zcela úžasný rybolov a držet v ruce takové krásné ryby .

Pobavilo mě, že jeden má 3 metrový prut a druhý poloviční a ještě na tom novodobého REXíka. Jinak ryby opravdu úžasný, ale po takové rybačce tě to už jinde pomalu ani nemůže bavit.;-)

Asi každá lokalita má svoje, třeba vláčka polaků ve středním norsku, ale potahání i 20+ tresky na Soroy, nebo v podobné lokalitě kolem, na to jen tak něco nemá. A že se "žabáci" moc nebrání, něco jiného je 80-tka a něco úplně jiného je 130-tka.

[citace]kliknis napsal:

Pobavilo mě, že jeden má 3 metrový prut a druhý poloviční a ještě na tom novodobého REXíka. Jinak ryby opravdu úžasný, ale po takové rybačce tě to už jinde pomalu ani nemůže bavit.[/citace]

Van Staal jsou náhodou dobrý navijáky ......http://www.havfiske.nl/index.php?cPath=154_435

Breivikbotn - březen 2010

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!