Začneme pěkně z ostra. Profesionální rybáři už loví. Tady je jedna paleta z Hasviku, která o lecčem vypovídá. Pozná někdo, co je špatně?
Začneme pěkně z ostra. Profesionální rybáři už loví. Tady je jedna paleta z Hasviku, která o lecčem vypovídá. Pozná někdo, co je špatně?
Ten okouník je strašný zvíře. Gratuluji! To je ryba z letoška? Kolik měl KG?
Odpovědět
Zdarec, ještě k těm okounům, mimochodem odjezd za 12 dnů, pošlete někdo lovná místa na okouny, studuji diskuzi až 5 let do minulosti, vím, že jsou na zlomech z Hasviku cestou k zubu, na hloubkách , ale konkrétní místo mi jaksi uniká. Nebyl by nějaký dobrý člověk, který mi to namaluje do mapy. Prosím prosím
Odpovědět
Zdarec, ještě k těm okounům, mimochodem odjezd za 12 dnů, pošlete někdo lovná místa na okouny, studuji diskuzi až 5 let do minulosti, vím, že jsou na zlomech z Hasviku cestou k zubu, na hloubkách , ale konkrétní místo mi jaksi uniká. Nebyl by nějaký dobrý člověk, který mi to namaluje do mapy. Prosím prosím
Co já si pamatuju, bylo to směrem do průlivu, mírně vpravo při výjezdu z Hasviku, cca 5km, takové oko s hranou okolo 240m, jestli se nemýlím :) V té hloubce chytat to není pro žádné slabé nátury, ani pro ty, co mají 300m šňůry. Stačí slabší drift a taháš to za sebou jak šňůru na prádlo i s kilovým pilkrem :)
Odpovědět
Ahoj, když pojedeš z Hasviku zhruba prostředkem směrem k šelfu, tak je tam kopec 155m a kolem dokola to padá až na 300m. Odhaduju, že z Hasviku je to tak 4-5km. Tam stojí snad celý rok, jen musíš zjistit z které strany. Hloubka na větší kusy 220-270m.
Odpovědět
Hodnej díky moc, jdu lovit do mapy. Jinak mám 500 m šňůry na největším navijáku, tak snad to bude stačit .
Co já si pamatuju, bylo to směrem do průlivu, mírně vpravo při výjezdu z Hasviku, cca 5km, takové oko s hranou okolo 240m, jestli se nemýlím :) V té hloubce chytat to není pro žádné slabé nátury, ani pro ty, co mají 300m šňůry. Stačí slabší drift a taháš to za sebou jak šňůru na prádlo i s kilovým pilkrem :)
Odpovědět
ať čučám, jak čučám, ten plac prostě nevidím, to by chtělo mapu se zakreslením, klidně soukromně na mobil
Odpovědět
ať čučám, jak čučám, ten plac prostě nevidím, to by chtělo mapu se zakreslením, klidně soukromně na mobil
Na Norgeskart jsem to teď narychlo nenašel, ale podle mě můžeš být v klidu - tyhle fishing spoty tam bude mít Ornulf nebo Ahmed na námořních mapách zvýrazněný.
Odpovědět
Tak doufám, že mě zase Ahmed neodjede jako před 3 lety, když jsem tam byl naposledy. To mi zase nechal svojí loď, ale průser byl, že se nevyjelo kvůli počasí.
Na Norgeskart jsem to teď narychlo nenašel, ale podle mě můžeš být v klidu - tyhle fishing spoty tam bude mít Ornulf nebo Ahmed na námořních mapách zvýrazněný.
Odpovědět
v mapě název Knottskallen tak u toho je kopec, nejde mi sem vložit obrázek
Odpovědět
Tak mě radily třetí fjord vlevo od Hasviku,naproti majáku na 200-250 metrech. Něco jsem tam dvakrát zapřáhl, ale nevytahl. A pak už jsem další den jenom letěl do Tromsa do špitálu. Škoda. Letos Nordkapp.
Odpovědět
Super, konečně něco konkrétního, Knottskallen je jasné vodítku, moc děkuji
v mapě název Knottskallen tak u toho je kopec, nejde mi sem vložit obrázek
Odpovědět
Tak už to začíná, sleduji předpověď, první 2 dny 10m/s, nárazy 15-18 m/s a zase budu dřepět na chalupě
Odpovědět
Třeba se předpověď změní, na šelfu jdou krásné ryby. Dokonce už jsou i keleři.
Odpovědět