Začneme pěkně z ostra. Profesionální rybáři už loví. Tady je jedna paleta z Hasviku, která o lecčem vypovídá. Pozná někdo, co je špatně?
Začneme pěkně z ostra. Profesionální rybáři už loví. Tady je jedna paleta z Hasviku, která o lecčem vypovídá. Pozná někdo, co je špatně?
Teď bylo na Soroya hodně větrno, tak se našli borci, co vylezli na horu za barákem a udělali pár krásných fotek.
Odpovědět
Dnes proběla na Soroya záchranná mise od SAR... To bych zažít něchtěl. Jednoho vzal proud a stále ho hledají.
našli toho třetího ?
Odpovědět
Vše dopadlo dobře, nikdo nezemřel. Včerejší parádní záře u Kautokeino.
Odpovědět
Po opravdu dlouhé pomlce, díky větrným bouřím, se konečně dalo vyjet na moře. Nejvetší treska 23.5 kg. Ryb všude mraky!
Odpovědět
První ryba přes 30 kg je venku! Počasí konečně dostalo rozum a dá se vyjet před Kveitegrunn, kde se teď motají taková monstra.
Odpovědět
Zimní pozdrav z mrazivého rána z Hasviku. Kluci teď vyjeli tak možná večer nebo ráno budou čerstvé fotky.
Odpovědět
Zase vítr, ale mám pro vás krásné severské fotky. Za polárním kruhem se zima prostě nevzdává.
Odpovědět
Pokud se předpověď naplní, tak na pobřeží udeří bouře 35m/s. Mám tady pár úlovků ze dní minulých. Připomínám, že halibuti jsou stále hájení až do 20.4. Takže zatím stále jen chyť a pusť
Odpovědět
Včera se potopil další kuter, naštěstí byl blízko Bilal, který pomohl zachránit posáku před utonutím.
Odpovědět
Včera se přehnala bouře s větrem a silným sněžením v nárazech bylo až 35m/s
Odpovědět
Kamarádi mi píšou... Počasí extrémní, ale za 10 dní jsme měli 5 dní, kdy se dalo vyjet. Děkujeme a už se těšíme na přístí rok.
Odpovědět
Aktuálně je cesta do Oksfjordu neprůjezdná. Na vyproštění kamiónů se pracuje.
Odpovědět