Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Soroya 2019

Všetkým prajem do Nového roku, veľa zdravia, šťastia a bohaté úlovky.
Máme to za 155 , už sa nemôžem dočkať, tak aspoň zakladám vlákno pre tento rok, nech nám to rýchlejšie ubieha.
7.6. odchádzame na Hasfjord I. (10. - 20.6.2019)
Možno, že nám budú chýbať dvaja kolegovia. Dám vedieť, ak by to nastalo.

Dávajte sem vaše termíny.
Kto tam bude s nami, môžeme pokecať.
J

Odpovědět

Nazdar všichni, víte že když pošlete Simčovi elektrickej multík na servis, že je ten dobytek schopnej ten multík půjčit nějakému kámošovi do Norska na ryby? Nevíte co? A já vim zcela jistě že je to pravda. Tomu říkám super prasárna. Jakej na to máte názor? Jsem zvědavej jak tady dlouho ten příspěvek vydrží.

S tim bohuzel neporadim, pujcovnou el. multiku se nezabyvam.

Ale kazdy kdo v zimnim obdobi zavita na Soroyu, tak si bude moc krom obrovskych tresek uzit I takoveto vyhledy

Apartmany v Hasviku jsou ocislovane smerem k filetarne

(Ta fotka z ptaci perspektivy je z dronu, tak vysoko nevyskocim)

:-D

Michal, máš nejaké info, čo bude so starou filetárňou v Hasviku? K tomu modernému BFA Resortu to tam akosi nepasuje.

Krásne fotky posielaš. Díky.

Moc pěkné, jak chaty, tak lodě. Ty tresky už nekomentuju, to je každý březen nádhera.

JAKABO

Ahoj, zadne informace o filetarne nemam, ale osobne si myslim, ze filetarna jako takova je moderni dost, mozna ji muzou trochu "osvezit" z venku, ale jinak podle me dobry.

Co by ale asi stalo za zvazeni by byla ta budova, kde je susarna a mrazirna, ale co ja vim, mozna to maj v petiletce :-D

Nechme se prekvapit ;-)

To: Step

Dekuji

Prikladam nocni brouzdani po okoli

Nazdar všichni, víte že když pošlete Simčovi elektrickej multík na servis, že je ten dobytek schopnej ten multík půjčit nějakému kámošovi do Norska na ryby? Nevíte co? A já vim zcela jistě že je to pravda. Tomu říkám super prasárna. Jakej na to máte názor? Jsem zvědavej jak tady dlouho ten příspěvek vydrží.

Pokud je to pravda, tak je to hodně špatně.  :-(

Michal,odpovedal si mi na moju otázku,ale myslel som terajšiu sušiareň-to bola filetáreň. Proti novej nič nemám,je výborná a boli sme na Soroyi,keď ju doviezli a montovali.

JAKABO

Tak vidis, to sem netusil, ze to tak driv bylo :-)

Jo, to souhlasim, ale asi to pujde casem, a pokud ta budova je konstrukcne v poradku, tak ma obrovsky potencial

Pokud ne, tak misto ni v budoucnu muze stat aspon neco hezciho

Sam sem zvedav

Prikladam foto z dnesniho vyletu do Breivikbotn

A

Nazdar všichni, víte že když pošlete Simčovi elektrickej multík na servis, že je ten dobytek schopnej ten multík půjčit nějakému kámošovi do Norska na ryby? Nevíte co? A já vim zcela jistě že je to pravda. Tomu říkám super prasárna. Jakej na to máte názor? Jsem zvědavej jak tady dlouho ten příspěvek vydrží.

Tomu se mi nechce věřit. Máš nějaké důkazy?

Ahoj,
nemám důvod půjčovat multíky, co přišly na servis, na půjčovně mám 25 el. multiplikátorů. Proč bych to dělal? Garantuji ti, že jsem nikdy nepůjčil servisovaný stroj. Myslíš, že bych riskoval, že to nějaký hovado rozbije, co bych potom řekl klientovi? To bych si nikdy nedovolil. Jak jsem ti psal na půjčovně mám 25 strojů a skladem nových dalších 40ks. Pokud by mě chyběl, vezmu novou krabici a je vyřešeno, je tam 2 roky záruka. Nebudu půjčovat staré ochytané stoje klientů. Závěrem bych ti naposledy sdělil, že elektriky klietů nepůjčuji a tím bych to celé uzavřel. Dál se k tomu vyjadřovat nebudu. Přeji ti Petrův Zdar!

Celkový záběr na resort Big Fish Adventure

Tvl Zbony ty fotis cim dal lepe , koukam to nocni foceni uz mas vzchytany jak to mas nastaveny ( cas, clonu ) a asi stativ co

Ahoj, nemám důvod půjčovat multíky, co přišly na servis, na půjčovně mám 25 el. multiplikátorů. Proč bych to dělal? Garantuji ti, že jsem nikdy nepůjčil servisovaný stroj. Myslíš, že bych riskoval, že to nějaký hovado rozbije, co bych potom řekl klientovi? To bych si nikdy nedovolil. Jak jsem ti psal na půjčovně mám 25 strojů a skladem nových dalších 40ks. Pokud by mě chyběl, vezmu novou krabici a je vyřešeno, je tam 2 roky záruka. Nebudu půjčovat staré ochytané stoje klientů. Závěrem bych ti naposledy sdělil, že elektriky klietů nepůjčuji a tím bych to celé uzavřel. Dál se k tomu vyjadřovat nebudu. Přeji ti Petrův Zdar!

Asi tak. Také si myslím, že to Michal nemá zapotřebí.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.