Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Soroya 2016

Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.

Odpovědět

to Preparátor: Já bych příště prosil trochu klidnější záběry. Mácháš tam na všechyn strany. Nebo s tebou houpal ten vítr?

Ahoj Navarchus: je to obyčejné gopro hero4 black edition, už se těším až připlujou tresky a podívám se s ním pod vodu :)
Láďo,taky jsem se těšil na záběry pod hladinou a povedlo se,moje gopro zůstalo pod hladinou.Snad bude mít někdo štěstí a vytáhne si ho.-Proč obyčejné?

to Preparátor: Já bych příště prosil trochu klidnější záběry. Mácháš tam na všechyn strany. Nebo s tebou houpal ten vítr?

Ahoj, měl jsem kameru na hlavě a vůbec nešlo koukat proti větru. Vítr měl takovou sílu, že jsem měl celý obličel poškrábaný od sněhu  a to jsem to provozoval cca 2 minuty. Vubec jsem to zveřejňovat nechtěl, ale nakonec jsem to sem hodil, jen pro zajímavost :)

Ahoj Navarchus: je to obyčejné gopro hero4 black edition, už se těším až připlujou tresky a podívám se s ním pod vodu :)

Láďo,taky jsem se těšil na záběry pod hladinou a povedlo se,moje gopro zůstalo pod hladinou.Snad bude mít někdo štěstí a vytáhne si ho.-Proč obyčejné?

Ahoj, tak abych Tě trochu uklidnil kamarád přišel na jaře o úplně novou elektriku s prutem a to jen díky tomu, že ušetřil u Zerpa 400Kč za držák :). Na jaké hloubce jsi goučko nechal ? :/

Já mám pocit že vše letí tak hrozně rychle dopředu, že když si něco koupím, za dva měsíce jsem za opicema :))))

Tak šup, kdo kdy jede :)

http://rybolovnorsko.cz/forums/topic/aktualni-info-soroya-2017/

Na Soroye mám rád, že když už prší, tak chčije jak kráva, kdy už padá sníh, tak min. metr a když už má foukat, tak musíte přeparkovat auto. A teď si někdo řekl, že bude obleva. Aktuálně je na Soroye 8C a všechen sníh je pryč. Teplo má vydržet i přes vánoce, tak že budou krásné zelené vánoce :))

Láďo, taky mám moc rád extrémní Soroyu. Prostě všechno na max. Uděláš chybu - zaplatíš, tam ti příroda nic neodpustí!

Nějaké zkušenosti s pletenkou Daiwa Jbraid 4x?

Téma jsem uzavřel. Je založeno nové téma Soroya 2017. Svoje dotazy, postřehy, reakce pište prosím tam, ať se to nemíchá. Děkuji za pochopení.

http://rybolovnorsko.cz/forums/topic/aktualni-info-soroya-2017/

• Téma ‚Aktuální info Soroya 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Jak vidite,tak mame novou grafiku a...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno
Velký tresky doputovali i do Nappstraumen...
Dobrý nápad.Mohli by zde být...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!