Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Soroya 2016

Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.

Odpovědět

Včera se uvolnilo poslední volné místo v březnu na Soroya 20-30.3.2017 Chata Vaagan pro 6osob, 2x hliníkový člun za 31.500,-NOK. Jinak je v tomto termínu vše vyprodáno, protože se dají očekávat úlovky tresek 30-40kg.

Prodáno.

Láďa Preparátor už začal trénovat na březen.

Sime, Jestli Láďa pošle nějaké fotky, hoď je sem.

Tato je z  letošního dubna.   10.4.2016 v 18.11

Ale jak říkáme, opakování je matka moudrosti.

Ahoj všem, jak už možná někteří víte, nechal jsem se zaměstnat na Soroye, přímo u Big Fish Adventure. Od příští sezony bych se měl motat hlavně okolo ryb a budu vám k dispozici s čímkoliv bude třeba. Doufám, že mě i vás bude spolupráce těšit a budu pro vás přínosem, který vám  pomůže k vysněné rybě nebo zážitku :).  V současné době fotím hlavně přírodu a zajímavosti na Soroye a připravuji celý kemp na zimu. Určitě se na mě můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem ohledně cesty, ryb, lodí a ubytování přímo v Hasviku. Jak jen budu mít trochu volného času, určitě vás budu informovat o životě na Soroyi, ale i o všech novinkách týkajících se vašeho pobytu. A abych jen nesliboval posílám pár fotek z ostrova... Láďa

Jěště jednou bych se rád vrátil k Československému halibut festivalu, který skončil před týdnem.Nafotilo se spoustu fotek a určitě není v mých silách vložit vše na vlákno RN. V nejbližší době nahraju fotky na internet a pošlu vám odkaz, kde si budete moci každý stáhnout to, co Vás zajímá. Děkuji za účast a za to, že jsem po Vás nemusel to ubytování zapálit :) To platí hlavně pro Nilsen :), opožděně pár fotek... Láďa

Tak dobrou noc ze Soroya zdraví Preparator :)

Ať se ti tam daří.

Jak tě znám, tak reporty nebudeš plýtvat.

Aspoň jako Dedo 145.

Lado, díky za fotky. Je mě jasný, že toho máš teď hodně, když Marcel odjel na Slovensko.

Lado, díky za fotky. Je mě jasný, že toho máš teď hodně, když Marcel odjel na Slovensko.

Ahoj Michale, máš pravdu, většina lidí odjela z ostrova s Vámi a teď se připravuje celý kemp na zimu. Určitě se polepším a začnu podávat pravidelné info. Láďa

Ahoj všem, zde posílám odkaz na fotky z halibut fastivalu - http://preparator.rajce.idnes.cz/Halibut_Festival_2016/#

Jméno - Soroya, heslo - Soroya .

Fotky jsou neupravené a většinou se opakují, zkuste se v tom prohrabat a najít ty, které vás zajímají.

Ze Soroya Láďa

Soroya now... škoda, že jsou nad celým ostrovem mraky :/

A Jarda už tam nedělá?

A Jarda už tam nedělá?

Jarda tam samozřejmě dělá. Maká na lodích, aby je připravil na novou sezónu. Má jich na starosti cca 30ks. U všech se musí vyměnit olej a překontrolovat elektroinstalace, aby na novou sezónu, vše fungovalo na 100%. Má se co ohánět, protože nová sezóna startuje již od 1.3.2017

Ahoj všem, Jarda samozřejmě u Big Fish Adventure zůstává a bude se dál starat o vaše lodě a spokojenost. Já bych vám měl na druhou stranu pomoct k vysněné rybě a podat pomocnou ruku co se týče ryb a sport. rybolovu.

Dnes jsem objevil zapomenuté video z přístavu, kde akorát chlapi přijíždějí s vítěznou rybou. Tak sem s ním :)...

https://www.youtube.com/watch?v=gkoiHdbe_Fs&feature=youtu.be

• Téma ‚Aktuální info Soroya 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!