Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
jasno

Aktuální info Soroya 2016

Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.

Odpovědět

Michale tak to držím Honzovi palce ať zůstane ve vedení....pozdravuj ho.

Máro,tak to vypadá,že se Jenda u nás na lodi přece jen něco naučil😊. Držím palce ať se daří!

Máro,tak to vypadá,že se Jenda u nás na lodi přece jen něco naučil😊. Držím palce ať se daří!

Je  super,když žák předčí své učitele.......(-:

Den 3. na halibut festivalu. Stále berou velké ryby, ale ne halibuti. Dnes se ulovilo asi 7 halibutů do 1m, takže stále vede skupina Honzy Podešvy  s 116cm halibutem. Na druhé místo se vyšvihl CHochy se svým 105cm halibutem. Ryby do metru rady nemají šanci, ikdyž jsou velmi chutné k večeři. Náš tým pochytal velmi pěkné kelery přes 1m. Jára zabodoval s krásnou treskou jednoskvrnnou. Rybou dne je určitě treska obecná od Ládi zo Slovenska, navážili jí úctyhodných 25kg! Dnes se nám dostalo pocty, protože jsem průvodcoval legendu mořského rybolovu v Norsku - Geir Sivertzen alias Doctor Hook.

Ahoj lidí, krásné ryby, jen těch halíků poskromnu. Nevadí tak vyhlásíte příště festival treskovitých ryb. Hodně štěstí.

Soroya Halibut festival den 3. Dnes se Stanik trefil do halibuta 148cm 39kg a ujímá se vedení. Ulovilo se celkem 5 halibutů. A jinak klasika pár tresek přes 20kg. Počasí bylo výborné, večer až moc klidné - vítr jen 1m/s. Ke konci už nebyl žádný drive.

No Michale, Staňa byl vždycky špičkovej rybář /pracovně jsem mu říkal pan obr/. Krása Gratuluji. R

čau Michale, podle fotky mi to přijde jako před anténama, u plážičky s chatou. To je skoro před barákem, je to tak? Gratuluju lovci, paráda.

Ještě pár zajímavých úlovků ze dneska.

První cenu získal Standa, druhý byl tým Honzy Podešvy a třetí skončil Chochy. Vyhlášení bylo zakočeno slavnostní včečeří.

První cenu získal Standa, druhý byl tým Honzy Podešvy a třetí skončil Chochy. Vyhlášení bylo zakočeno slavnostní včečeří.

Slava vitezum a cest porazenym.Diky za super reporty.

Gratuluji ke krásnému úlovku.

Soroya se loučí. Zůstává zde Láďa Preparator, který mě slíbil, že nás bude ovšem informovat.

Přeji bezproblémovou cestu zpět a dík za podávané zprávy.L

Cesta zpět absolutně bez problémů. Trasa 3500 km projeta za 46 hodin. Děkuji všem za účast a v březnu 2017 se těším na shledanou.

P.S. Láďo je to tvoje. Per to do nás, kteří tam nemůžeme být.

• Téma ‚Aktuální info Soroya 2016’ nepřijímá nové odpovědi.