Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Michale, to máš aktuální foto z Hasviku ? To je jak z nějakýho propagačního letáku...
Karle, doufám, že jste dneska na šelfu a nachytali jste nějaký pořádný kousky :)
Odpovědět
Ano, toto byl dnešní Hasvik. Taky doufám, že Kája dnes vyjel na šelf a čekám zajímavé úlovky.
Odpovědět
Kluci, na šelf jsme vyjeli včera dopoledne, večer pak tady v okolí. Chytáme tresky, vše okolo 80 - 100cm. Dneska se na šelf nedalo jet, i Jarda v hotelu říkal že se tam nedostal. Druhá loď nachytala plnou bednu včera a teď jeli zkusit ještě večer, tak uvidíme co přivezou. Zítra má foukat 8m/s ale večer se zas má uklidnit.
Odpovědět
Teď jsem mluvil s Jardem a moc zajímavý info dnes nebude. Sedí na hotelu a čumí na vodu, jak ji bičuje vítr.
Odpovědět
Když nejde vyjet, tak aspoň pár fotek z výletů po ostrově.
Odpovědět
Kájo, pěkný krajinky. To moře nevypadá moc rozbouřené. Příroda nemá chybu, úplně cítím ten slaný vzduch!
Odpovědět
Dnes večer se počasí uklidnilo a vyjeli jsme na noční lov. Všechny ryby od 100m níž. Podařilo se pár pěkných tresek. Táta si dnes chytil zatím svou největší rybu. Leoš vytáhnul asi 1m mořskýho mníka. Foto zatím nemám, pošlu později.
Odpovědět
S tím sluníčkem, to je paráda. Huš su skoro sbalené, ještě přežít zítřek a valím za váma.
Odpovědět
Zítra za mnou přijede kamarádka z Warszawy. Naložíme auto a startujeme směr Soroya. Těšte se na nové reporty, které budou tentokrát v dámském podání. Viděli jsme se jednou 20min. Sám jsem zvědav jak zapadne do party a jestli zdola ryby, které na Soroya čekají.
Odpovědět
Michale tak s touhle kamarádkou by mě doma nepustili. :( přeju klidnou cestu a ohnutý pruty, nebo pevný? :)
Odpovědět