Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

je vidět,že se v Norsku oteplilo. Kuchařka se právě vrátila z obýváku kde se ptala Sima jestli si nedá škubánky...

[citace]Roman1312 napsal:

je vidět,že se v Norsku oteplilo. Kuchařka se právě vrátila z obýváku kde se ptala Sima jestli si nedá škubánky...[/citace] myslíš že umí vařit .? :-| tu mrkev drží šikovně:-P:-P:-P

Ale ta Simova parta bude asi spíš na ty ryby, když drží tu mrkev tak smutně a nepokrájenou. :-D:-D:-D

To jsou ty kuchařky ze školy a nemocnice ,co jim filetují ryby.Ve filetárně je přetopeno.

Ahoj všichni, dnešní den byl ve znamení silného větru. Na moře jsme vůbec nevyjeli.

Zajeli jsme se podívat do sousedního městačka Brejvikbottn.

I zde byl přístav plný, nevyjížděly ani kutry.

Zajímavostí zde bylo, že všude v přístavu sušili ryby i vtěchto mrazech.

Rozlučka s ústím Brejvikfjordu. Zítra to zatím opět díky počasí moc nevypadá na rybolov..

[citace]zerp napsal:

Čus Michale Rybačka jako PRASE....., ale zapoměl jsi pozdravovat MÁRU 45.......

Máte tam kuchařku..... Někdo říkal že ANO.....[/citace]

No a je to....u nás bude kuchařka Mára45 a ještě smaží řízky na řepkovém oleji...

A Já + Zerp budeme dělat zálohu z venčí....Solný bude předseda...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.