Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,205 odpovědí. Do diskuze (156 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 8 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 2,206)
  • Autor
    Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Nádhera, to foto se fakt povedlo8-)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Sim napsal:

Nechci nikoho nasrat, ale tady fakt chyť a pusť nefunguje. Ten, kdo to chtěl zkusit, skončil tady. Zdravím Vildu, Šroubka, Miloša, Honzáka, Kikise, Zerpa, Doršáka, Dědka, Doškyho, Jiřana, Michala Kubíčka a celó partu, tady je to nářez. Zase slavíme, to byl adrenalin!

Zdáááár všichni…sledju vás a vyřiď Bobovi…no, já mu to řeknu sáám, to zase bude přednáška..:-D:-D:-D:-D

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Co napsat… prostě čumím. Chlapi, to je nádhera.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Take zdravim celou partu co si to ted uzivaji na Soroya. Honzak

Jak tak koukam chybi vam tam nejaka maserka. Po takovem rybolovu bych ji asi potreboval:-D:-D:-D

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Miso,Bobe,Petane ,Lubosi,Stando …ted vam preju nejakeho krasneho Halibuta…

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Sim napsal: Nechci nikoho nasrat, ale tady fakt chyť a pusť nefunguje. Ten, kdo to chtěl zkusit, skončil tady. Zdravím Vildu, Šroubka, Miloša, Honzáka, Kikise, Zerpa, Doršáka, Dědka, Doškyho, Jiřana, Michala Kubíčka a celó partu, tady je to nářez. Zase slavíme, to byl adrenalin!

Zkóšíš mě nasrat viď.:) Provokatére.Nádherná rybačka.Potkáme se 2.někde v Norsku…..

😯

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Láďo a všichni ostatní, kteří jedete po nás. Čeká vás excelentní rybačka. Podle těch dní ztrávených na vodě, musím konstatovat, že oproti březnu 2008, kdy jsem zde byl. Výrazně přibylo velkých tresek mezi 20-30kg. To jsme nikdy nezažili, abysme ulovili za vyjížďku na jedné lodi 3 ryby přes dvacet kilo. Barentsovo moře má pro nás připraveno nejedno překvapení v podobě kapitálního úlovku. Velké ryby nejsou jen na šelfu tato 31kg treska byla ulovena jen 1km od přístavu na místě zvaném Silstu. Jsou zde velá hejna sleďů, kterým norové říkají lode, tresky se jimi krmí a dobře útočí na roybaity.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na tohoto roybaita bylo chytáno 3dny, co si myslím, že je slušnej výkon.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

System s magnetem funguje dokonale, nemusí se pokaždném neproměněném záběru nástraha vytahovat, ale háček si sám opět dosedne na magnet je připraven ulovit další rybu.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Mám tady na test čínskou kopii Roybaita a musím konstatovat, že po 20mim jsem to vztekle odhodil, protože po každém záběru se vám střihne gumička a musíte s nástrahou nahotu a montujete novou gumičku. To opravdu pohodlné není, zvlášť když máte zmrzlé prsty a buší do vás vítr a vlny.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Nahoře originál z Německa, dole číňan.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

JAKABO napsal:

Sim- Michal,daj niečo o tej malej elektrickej DAIWE na ľavú ruku.

Asi máš na mysli tohoto mazlíčka Seaborg 300J. Je to první elektrika na levou ruku. Má skvělé ovládání u prostřed, takže tam už není potenciometr. Tato Daiwa je určena primárně pro lov jigováním ve sloupci, díky rychlým reakcím na palec seš ve sloupci neuvěřitelně hbitej. Zatím se spolu učíme chytat, ale věřím, že se nějakej halibutek nebo kočka povede.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Mano trefil dalšího halibuta znovu na ten stejný pilkr ve 100 metrech .

Vyjádření lovce : Bal som sa že mi ten pilker zožerie tak som ho chytil za plutvu.O to bol súboj zaujímavejší. Trval cca25 minút aj s excelentným zásahom harpunou v podaní kamoša Petra.VÁHA 19.5 KG(to je váha halibuta…Peter má trošu viac :-D)

Paradoxxx
    Účastník
    (151 odpovědí)

Z fotky sálá dětská radost lovců:-D:-P gratulace

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

… opravil jsem tu fotku od Radyna.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 2,206)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...