Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2015

Vzhledem k tomu, že se letošní norská sezóna chýlí k závěru, zakládám toto vlákno pro Soroyu roku 2015.

Loni to udělal Pafka, který příští rok navštíví Smolu, tak se tohoto úkolu zhostím já. Snad mi vydrží zodpovědnost stejně jako loni Pafkovi. I já budu průběžně doplňovat na této první straně všechny rybářské party, které na ostrov Soroya v roce 2015 pojedou. Budeme alespoň vědět, s kým se budeme na vodě potkávat. ;-)

Odpovědět

Nádhera, to foto se fakt povedlo8-)

[citace]Sim napsal:

Nechci nikoho nasrat, ale tady fakt chyť a pusť nefunguje. Ten, kdo to chtěl zkusit, skončil tady. Zdravím Vildu, Šroubka, Miloša, Honzáka, Kikise, Zerpa, Doršáka, Dědka, Doškyho, Jiřana, Michala Kubíčka a celó partu, tady je to nářez. Zase slavíme, to byl adrenalin!

[/citace]

Zdáááár všichni...sledju vás a vyřiď Bobovi...no, já mu to řeknu sáám, to zase bude přednáška..:-D:-D:-D:-D

Co napsat... prostě čumím. Chlapi, to je nádhera.

Take zdravim celou partu co si to ted uzivaji na Soroya. Honzak

Jak tak koukam chybi vam tam nejaka maserka. Po takovem rybolovu bych ji asi potreboval:-D:-D:-D

Miso,Bobe,Petane ,Lubosi,Stando ...ted vam preju nejakeho krasneho Halibuta...

[citace]Sim napsal: Nechci nikoho nasrat, ale tady fakt chyť a pusť nefunguje. Ten, kdo to chtěl zkusit, skončil tady. Zdravím Vildu, Šroubka, Miloša, Honzáka, Kikise, Zerpa, Doršáka, Dědka, Doškyho, Jiřana, Michala Kubíčka a celó partu, tady je to nářez. Zase slavíme, to byl adrenalin! [/citace]

Zkóšíš mě nasrat viď.:) Provokatére.Nádherná rybačka.Potkáme se 2.někde v Norsku.....

8-O

Láďo a všichni ostatní, kteří jedete po nás. Čeká vás excelentní rybačka. Podle těch dní ztrávených na vodě, musím konstatovat, že oproti březnu 2008, kdy jsem zde byl. Výrazně přibylo velkých tresek mezi 20-30kg. To jsme nikdy nezažili, abysme ulovili za vyjížďku na jedné lodi 3 ryby přes dvacet kilo. Barentsovo moře má pro nás připraveno nejedno překvapení v podobě kapitálního úlovku. Velké ryby nejsou jen na šelfu tato 31kg treska byla ulovena jen 1km od přístavu na místě zvaném Silstu. Jsou zde velá hejna sleďů, kterým norové říkají lode, tresky se jimi krmí a dobře útočí na roybaity.

Na tohoto roybaita bylo chytáno 3dny, co si myslím, že je slušnej výkon.

System s magnetem funguje dokonale, nemusí se pokaždném neproměněném záběru nástraha vytahovat, ale háček si sám opět dosedne na magnet je připraven ulovit další rybu.

Mám tady na test čínskou kopii Roybaita a musím konstatovat, že po 20mim jsem to vztekle odhodil, protože po každém záběru se vám střihne gumička a musíte s nástrahou nahotu a montujete novou gumičku. To opravdu pohodlné není, zvlášť když máte zmrzlé prsty a buší do vás vítr a vlny.

Nahoře originál z Německa, dole číňan.

[citace]JAKABO napsal:

Sim- Michal,daj niečo o tej malej elektrickej DAIWE na ľavú ruku.[/citace]

Asi máš na mysli tohoto mazlíčka Seaborg 300J. Je to první elektrika na levou ruku. Má skvělé ovládání u prostřed, takže tam už není potenciometr. Tato Daiwa je určena primárně pro lov jigováním ve sloupci, díky rychlým reakcím na palec seš ve sloupci neuvěřitelně hbitej. Zatím se spolu učíme chytat, ale věřím, že se nějakej halibutek nebo kočka povede.

Mano trefil dalšího halibuta znovu na ten stejný pilkr ve 100 metrech .

Vyjádření lovce : Bal som sa že mi ten pilker zožerie tak som ho chytil za plutvu.O to bol súboj zaujímavejší. Trval cca25 minút aj s excelentným zásahom harpunou v podaní kamoša Petra.VÁHA 19.5 KG(to je váha halibuta...Peter má trošu viac :-D)

Z fotky sálá dětská radost lovců:-D:-P gratulace

... opravil jsem tu fotku od Radyna.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.