Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Jo 460 a na lehčí mám 360. Já už mám tu 0,32 koupenou od loňska, ale ještě to proberu s klukama ve Spálově a uvidím. Ta 0,25 by taky mohla stačit (že by mě přišlo něco kolosálního moc nepředpokládám - leda že by čapnul Šroubka a na něj by ta 0,25 taky stačila) a pár metrů na cívce navíc by se mohlo hodit :-D :-D

Jasně, díky za info. Kdyby ses podělil po srazu, budu rád. Já jsem bohužel na horách a nemůžu přijet. Šroubka tak možná na klobásku, ne? :) Znáš to, nikdy neříkej nikdy. Otázka je, jestli je výhodou mít na něco pořádného více šňůry nebo větší nosnost. Ale o tom by se asi dalo polemizovat do nekonečna 8-)

Je fakt, že na přívlač to nebudu pouštět do moc velkých hloubek (na to mám Leobritze, protože jsem někdy pohodlnější), jde spíš o tu rezervu, kdyby zabralo něco většího a divočejšího a vzalo si to moc šňůry. Po Spálově ti dám vědět, co jsem se dozvěděl od zkušenějších :-D :-D. Tušíš, kolik dělá rozdíl návinu na cívce mezi 0,32 a 0,25 - ono to asi taky nebude až tak moc, co?

[citace]Pafka napsal:

Jo 460 a na lehčí mám 360. Já už mám tu 0,32 koupenou od loňska, ale ještě to proberu s klukama ve Spálově a uvidím. Ta 0,25 by taky mohla stačit (že by mě přišlo něco kolosálního moc nepředpokládám - leda že by čapnul Šroubka a na něj by ta 0,25 taky stačila) a pár metrů na cívce navíc by se mohlo hodit [/citace]

Ti to rozervu jak nic ty hrdino...:-D

Na veletrhu jsem koupil od Honzy Dufka MONSTER super braid 0,25 mm s nosností 36 kg. Tak se chystám na přívlačák WFT Northman Pilk 2.6m pověsit i Roibaita.

Koukám na běžící odpočet a ten právě ukazuje 67 dní a 5 hodin!!!!

to Husky19-max 17kg,zkus test a uvidíš:-P

[citace]mikulcak napsal:

to Husky19-max 17kg,zkus test a uvidíš[/citace]

Zkoušel jsem testovat plno druhů pletených šňůr a žádná nikdy nedosáhla uváděných hodnot. Některé byly i hluboko pod polovinou uváděné zátěže. Tak uvidíme co udělá v praxi.:-)

Co používáš ty?

V praxi bude určitě dobrá a jen tak ji neutrhneš...údaj 36kg myslím že bude spíš v librách...Já používám už tři roky bílou berkley 0,25mm a zatím spokojenost,mám na ni i halibuta 60kg.

[citace]mikulcak napsal:

V praxi bude určitě dobrá a jen tak ji neutrhneš...údaj 36kg myslím že bude spíš v librách...Já používám už tři roky bílou berkley 0,25mm a zatím spokojenost,mám na ni i halibuta 60kg.[/citace]

Libry by odpovídaly. Je to zhruba polovina v kg. Ale uvidíme. Jak se říká: Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. ;-);-);-)

SIMe, Šroubku a ostatní účastníci zájezdu :-D :-D

Dnes je to za 100 :-D :-D

Tak už pomalu začínáme balit:-D, za 17 :-P

[citace]Preparator napsal:

Tak už pomalu začínáme balit, za 17 [/citace]

Tak nám to tam pěkně zahřejte a zmapujte. My to máme za 56 ! 8-)

Tak spoutu ryb na BIGY. Šťastnou cestu a hlavně video, ne jenom fotky.

[citace]husky19 napsal:

Tak nám to tam pěkně zahřejte a zmapujte. My to máme za 56 ! [/citace]

Vy už tam ani nejezděte :-D , po nás tam už bude hovn. :-D:-D:-D

[citace]Preparator napsal:

husky19 napsal:

Tak nám to tam pěkně zahřejte a zmapujte. My to máme za 56 !

Vy už tam ani nejezděte , po nás tam už bude hovn. [/citace]

Hele ty hrdino, hlavně aby vám nefoukalo a dostali jste se tam, kam chcete. :-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!