Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Jo 460 a na lehčí mám 360. Já už mám tu 0,32 koupenou od loňska, ale ještě to proberu s klukama ve Spálově a uvidím. Ta 0,25 by taky mohla stačit (že by mě přišlo něco kolosálního moc nepředpokládám - leda že by čapnul Šroubka a na něj by ta 0,25 taky stačila) a pár metrů na cívce navíc by se mohlo hodit :-D :-D

Jasně, díky za info. Kdyby ses podělil po srazu, budu rád. Já jsem bohužel na horách a nemůžu přijet. Šroubka tak možná na klobásku, ne? :) Znáš to, nikdy neříkej nikdy. Otázka je, jestli je výhodou mít na něco pořádného více šňůry nebo větší nosnost. Ale o tom by se asi dalo polemizovat do nekonečna 8-)

Je fakt, že na přívlač to nebudu pouštět do moc velkých hloubek (na to mám Leobritze, protože jsem někdy pohodlnější), jde spíš o tu rezervu, kdyby zabralo něco většího a divočejšího a vzalo si to moc šňůry. Po Spálově ti dám vědět, co jsem se dozvěděl od zkušenějších :-D :-D. Tušíš, kolik dělá rozdíl návinu na cívce mezi 0,32 a 0,25 - ono to asi taky nebude až tak moc, co?

[citace]Pafka napsal:

Jo 460 a na lehčí mám 360. Já už mám tu 0,32 koupenou od loňska, ale ještě to proberu s klukama ve Spálově a uvidím. Ta 0,25 by taky mohla stačit (že by mě přišlo něco kolosálního moc nepředpokládám - leda že by čapnul Šroubka a na něj by ta 0,25 taky stačila) a pár metrů na cívce navíc by se mohlo hodit [/citace]

Ti to rozervu jak nic ty hrdino...:-D

Na veletrhu jsem koupil od Honzy Dufka MONSTER super braid 0,25 mm s nosností 36 kg. Tak se chystám na přívlačák WFT Northman Pilk 2.6m pověsit i Roibaita.

Koukám na běžící odpočet a ten právě ukazuje 67 dní a 5 hodin!!!!

to Husky19-max 17kg,zkus test a uvidíš:-P

[citace]mikulcak napsal:

to Husky19-max 17kg,zkus test a uvidíš[/citace]

Zkoušel jsem testovat plno druhů pletených šňůr a žádná nikdy nedosáhla uváděných hodnot. Některé byly i hluboko pod polovinou uváděné zátěže. Tak uvidíme co udělá v praxi.:-)

Co používáš ty?

V praxi bude určitě dobrá a jen tak ji neutrhneš...údaj 36kg myslím že bude spíš v librách...Já používám už tři roky bílou berkley 0,25mm a zatím spokojenost,mám na ni i halibuta 60kg.

[citace]mikulcak napsal:

V praxi bude určitě dobrá a jen tak ji neutrhneš...údaj 36kg myslím že bude spíš v librách...Já používám už tři roky bílou berkley 0,25mm a zatím spokojenost,mám na ni i halibuta 60kg.[/citace]

Libry by odpovídaly. Je to zhruba polovina v kg. Ale uvidíme. Jak se říká: Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. ;-);-);-)

SIMe, Šroubku a ostatní účastníci zájezdu :-D :-D

Dnes je to za 100 :-D :-D

Tak už pomalu začínáme balit:-D, za 17 :-P

[citace]Preparator napsal:

Tak už pomalu začínáme balit, za 17 [/citace]

Tak nám to tam pěkně zahřejte a zmapujte. My to máme za 56 ! 8-)

Tak spoutu ryb na BIGY. Šťastnou cestu a hlavně video, ne jenom fotky.

[citace]husky19 napsal:

Tak nám to tam pěkně zahřejte a zmapujte. My to máme za 56 ! [/citace]

Vy už tam ani nejezděte :-D , po nás tam už bude hovn. :-D:-D:-D

[citace]Preparator napsal:

husky19 napsal:

Tak nám to tam pěkně zahřejte a zmapujte. My to máme za 56 !

Vy už tam ani nejezděte , po nás tam už bude hovn. [/citace]

Hele ty hrdino, hlavně aby vám nefoukalo a dostali jste se tam, kam chcete. :-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.