Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

[citace]kikibut napsal:

První info ze Soroyi ze Sorvaeru z Nordic Sea Angling !!! Už se začínají chytat první Skrei ! [/citace]

...že by ? I tam kde dosud rybáři spali ? ;-);-);-)

[citace]northwolf napsal:

kikibut napsal:

První info ze Soroyi ze Sorvaeru z Nordic Sea Angling !!! Už se začínají chytat první Skrei !

...že by ? I tam kde dosud rybáři spali ? [/citace]

Ty rejpale jeden :-):-):-)Koukej je tam mastit z kayaku ! Ještě jsem od tebe neviděl přes 120cm tak máš co dohánět :-D:-D:-D Na VOKOBAITY :-D

Ale Kiki, to jsi se zřejmě špatně díval ;-)

Zkus to v Kayakfishingu na straně 4 :-D

Ale je pravda že nebyla na Vokobait ;-)

Jenže to jsem ještě Vokobait neměl sestrojenej.

[citace]northwolf napsal:

Ale Kiki, to jsi se zřejmě špatně díval

Zkus to v Kayakfishingu na straně 4

Ale je pravda že nebyla na Vokobait [/citace]

Já tě jenom rejpu :-D:-D:-D:-D snad brzo zase podáš report .

[citace]kikibut napsal: Já tě jenom rejpu snad brzo zase podáš report .[/citace]

Něco připravuju, ale žádná velká událost to není.

[citace]PEN napsal:

2Husky19 krásná práce. V čem je to uděláno? V jakém výchozím formátu natacis? Ještě jednou klobouk dolů. To co jsi vytvořil převyšuje většinu videi na youtube [/citace]

Děkuju, byla to umělcova prvotina. ;-). Nepříjemné jsou nešetrné střihy u tohoto sestřihu. Lepší by bylo vidět celý film. Nejde mi ale v celé velikosti nikam nahrát.

Natáčeno kamerou Canon Legria HV 40 na pásek mini DV Panasonic. Stříháno v Pinnacle Studio 14 Ultimate, Full HD, formát 16:9.

Sestříhání a výroba sežere strašnou spoustu času u PC, ale kdykoliv se můžeme podívat jaké to bylo, kdo tam s námi byl atd.

to Husky19

Já jsem si teď pořídil Pinnacle 16 Ultimate. Je to podstatně lepší, než ta 14tka. Taky jsem v ní stříhal, ale teď je to daleko lepší. Když máš 14tku oficielně koupenou, stačí dokoupit jenom upgrade.

:-):-):-):-):-)

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

to Husky19

Já jsem si teď pořídil Pinnacle 16 Ultimate. Je to podstatně lepší, než ta 14tka. Taky jsem v ní stříhal, ale teď je to daleko lepší. Když máš 14tku oficielně koupenou, stačí dokoupit jenom upgrade.

[/citace]

Díky za typ. Určitě se o to budu zajímat!!

8-)8-)

[citace]husky19 napsal:

Díky za typ. Určitě se o to budu zajímat!!

[/citace]

Ze stránek Pinnaclu se dá stáhnout 30ti denní zkušební verze. Tak to zkus a uvidíš. Já to tak udělal a pak jsem se rozhodl.

:-P:-P:-P:-P

Pěkný a pohodový nový týden milí Norci. Zdá se, že bude i slunečný.

Na SOROYU dnes za skoro krásných 74 !!:-D:-D:-D

Slunečný den všem, Soroya 84 a 147.

I když je Soroya ještě stále daleko (krutých 112), včera jsem si udělal další Vánoce a z návštěvy od Michala jsem si odvezl proutek na těžkou přívlač WFT Northman Pilk 2.6m 160-420g LTC a dalšího Slammera do sbírky :-D :-D

Už abych je mohl vyzkoušet v Norsku :-D :-D :-D

Jakou budeš dávat šňůru na tu težkou přívlač?

Asi WFT/Penn 0.32mm 51kg - šlo mi o to, abych mohl využívat Roybaity nebo SAVAGE 250-300g.

To mě právě taky :-) Ale říkal jsem si, že bych šel spíš do 0,25mm 39kg kvůli metráži.. No, ještě mám chvilku na rozmýšlení ... možná si počkám, až se vrátíš ze Soroyi a poreferuješ, zda-li byla úspěšná. Ten slammer je 460ka?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.