Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

SOROYA 2013

Zdravím priznivce norskeho rybolovu. Jak jsem psal na vedlejsim vlaknu, letos jedeme na Soroyu a proto misto vlakna BakkanWahl 2013 zakladam toto vlakno. Kdo tedy jedete letos na Soroyu, poslete mi v SZ termin pobytu, oznaceni party a nazev chaty, kde budete. Ja na prvni strane vlakna budu aktualizovat kdo a kdy kde bude :-)

Preparator a spol. - 10.4. - 20.4.2013 - Hasvik

Masony + 5 - 12.4. - 19.4.2013 - Breivikbotn

Zok + 3 - 10.5. - 20.5.2013 - Galeriet

Husky19 a spol. - 20.5. - 30.5.2013 - Bestemorshouse

Rk - 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet

Pandion a spol. - 11.6. - 18.6.2013 - Hasfjord

SIM, Pavel,Sroubek a spol. - 1.7. - 10.7.2013 -

Pafka + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Nielsen Hause

Kuba + 5 - 1.7. - 10.7.2013 - Vagan

Sten76, Nahum + 4 - 10.7. - 20.7.2013 - Hytte

Honza 8 a spol. - 20.7. - 30.7.2013 - Hytte

PavelN a spol. - přelom července a srpna 2013

Odpovědět

Dík JIMMI , koukal jsem na to i když tvůj lonšký serial mě unikl je tam toho strašně moc. Můžeš poslat souřadnice Vaaganu - chaty a přístavu z "Google eartu" / když najedeě na foto lokality jsou na linku vlevo dole /

Dík !

milis - jo, je tam toho strašně moc, ale dočteš se tam všechno, na co se ptáš.........;-)

...asi to nejde vidět -

ještě jedno video - [yt=TRE9QBVyg_I=yt]TRE9QBVyg_I[/yt]

...ve třicáté vteřině je přístav a filetárna, v padesáté vt. jde vidět za těma lidma na cestě vzadu střecha ubytovny...

Dík Jimmi . Trošku jsem to předpokládl je to největší barák široko daleko. Už jsem to poslal parťákům tak se tě určitě ještě na něco zeptáme. Moc dík !!!!!!!!!

Tak pánové, dnes to máme na Soroyu za rovných 85. A to už není až tak špatné číslo.;-);-);-)

milis - je v této době mít plovoucí oblek nebo radši něco lehčího / kapitán tvrdí ,že je lepší vylejvat pot než mrznout-fakt chytrej kapitán ......

Asi na to nikdo neodpověděl,plovoucí oblek určitě,teploty mohou být od 0 - 20st.,kulich vás neopustí po celou dobu co budete na moři,vítr zde teplý nebývá.

[citace]ZM napsal:

milis - je v této době mít plovoucí oblek nebo radši něco lehčího / kapitán tvrdí ,že je lepší vylejvat pot než mrznout-fakt chytrej kapitán ......

Asi na to nikdo neodpověděl,plovoucí oblek určitě,teploty mohou být od 0 - 20st.,kulich vás neopustí po celou dobu co budete na moři,vítr zde teplý nebývá.[/citace]

Přesně tak...kulich je nezbytnost...

Ale může přijít i takové počasí,obě fotky jsou foceny z jedné výpravy v červenci...začátek července 2012.

[citace]milis napsal: Ahoj Norci ,jedeme na Soroyu - Vaagan 1. - 10. července 2013 parta kapitán EMIL + 5 blbců má někdo zkušenosti z té oblasti. Jak je to daleko od chaty k lodi ? jezdí se nebo chodí ? jak benzín do lodě ? kolik mají lodě držáků na pruty ? jak daleko se jezdí na vodě na loviště ? je v této době mít plovoucí oblek nebo radši něco lehčího / kapitán tvrdí ,že je lepší vylejvat pot než mrznout-fakt chytrej kapitán / Jezdíme sice už asi 10let takže pár zkušeností máme , ale na Soroye jsme ještě nebyli- loni Senja - nikdy jsme nebyli v tak pozdní datum/ Jak vypadají hranice Svédsko -Finsko-Norsko hrozí tam něco?[/citace]

---------------------------------------------------

Prosím kde jste byli na té SENJI ? Pokud Fovag, moc bych chtěl nějaké zkušenosti z místa,ale to asi do jiného vlákna.

Karel

Vaagan 10-20.5. Už ať jsme tam 8-O

Ahoj, nevíte někdo kde bych našel jízdní řád trajektu Oksfjord - Hasvik. POtřebuji naplánovat cestu. Díky

[citace]honza8 napsal: Ahoj, nevíte někdo kde bych našel jízdní řád trajektu Oksfjord - Hasvik. POtřebuji naplánovat cestu. Díky[/citace]

nájdeš to tu:

http://www.fjord1.no/eng/ferry/ferry-timetables/finnmark/hasvik-oksfjord

[citace]lacoh napsal: honza8 napsal: Ahoj, nevíte někdo kde bych našel jízdní řád trajektu Oksfjord - Hasvik. POtřebuji naplánovat cestu. Díky

nájdeš to tu:

http://www.fjord1.no/eng/ferry/ferry-timetables/finnmark/hasvik-oksfjord%5B/citace%5D

Díky:-)

Ach joooooo - 119 :-( :-(

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.