Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Ahoj Sime jaký přesně je to druh,označení maziva od Würtha. Děkuji Richard
Odpovědět
Díky moc. Chci lehce promáznout Slammera a nevěděl jsem co by bylo vhodné.
Odpovědět
Mám Ryobi a při cestě zpět do přístavu mě do něj práskl 500g pilkr a rozbil mě kolmopletní šasí. Kolik by stála výměna. Jestli to má cenu opravovat, nebo vyhodit?
Odpovědět
Šasi na Ryobi máme skladem. Zabalit a poslat k nám. Provedeme opravu.
Odpovědět
Mám Ryobi a při cestě zpět do přístavu mě do něj práskl 500g pilkr a rozbil mě kolmopletní šasí. Kolik by stála výměna. Jestli to má cenu opravovat, nebo vyhodit?
Jejda, toto mi uteklo. Promiň. Šasi máme na Ryobi skladem a kompletní výměna stojí 1900,-kč.
Odpovědět
Prasklý display u Daiwa Leobritz. Dá se to vyměnit? Nakolik to přijde, termín dodání?
Odpovědět
Display není problém vyměnit. Je ale propojený se základní deskou a potenciometrem. Je to vlastně celý mozek multiplikatoru. Tento náhradní díl stojí 4500, -kč. Zvaž v jakém stavu je multik, zda se to ještě vyplatí.
Odpovědět
Ano, cívku na Daiwa Legalis 4000 máme skladem a můžeme okamžitě odeslat.
Odpovědět
Mám elektriku Ryobi, spadla mi na zem a ulomil se mi překlapěč. Dá se to opravit?
Odpovědět
Dá se to opravit, překlapěče máme skladem. Pošli ho k nám na servis.
Odpovědět
Brzda se musí objednat, termín dodání dílu 14dní. Termín vyhotovení opravy 30dní, máme toho strašně moc. Díky.
Odpovědět
Vrátili jsme se zpět z Norska a u Ryobi jsem ulomil páčku překlapěče. Dala by se vyměnit?
Odpovědět