Hasvik, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 17°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Servis a údržba mořského vybavení

Ahoj,

vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.

Odpovědět

Ahoj Sime jaký přesně je to druh,označení maziva od Würtha. Děkuji Richard

Spray má označení Würth 2000.

Díky moc. Chci lehce promáznout Slammera a nevěděl jsem co by bylo vhodné.

Mám Ryobi a při cestě zpět do přístavu mě do něj práskl 500g pilkr a rozbil mě kolmopletní šasí. Kolik by stála výměna. Jestli to má cenu opravovat, nebo vyhodit?

Šasi na Ryobi máme skladem. Zabalit a poslat k nám. Provedeme opravu.

Mám Ryobi a při cestě zpět do přístavu mě do něj práskl 500g pilkr a rozbil mě kolmopletní šasí. Kolik by stála výměna. Jestli to má cenu opravovat, nebo vyhodit?

Jejda, toto mi uteklo. Promiň. Šasi máme na Ryobi skladem a kompletní výměna stojí 1900,-kč.

Prasklý display u Daiwa Leobritz. Dá se to vyměnit? Nakolik to přijde, termín dodání?

Display není problém vyměnit.  Je ale propojený se základní deskou a potenciometrem.  Je to vlastně celý mozek multiplikatoru.  Tento náhradní díl stojí 4500, -kč.  Zvaž v jakém stavu je multik,  zda se to ještě vyplatí.

Scháním cívku na Legalis 4000, byla by k mání?

Ano, cívku na Daiwa Legalis 4000 máme skladem a můžeme okamžitě odeslat.

Mám elektriku Ryobi, spadla mi na zem a ulomil se mi překlapěč. Dá se to opravit?

Dá se to opravit, překlapěče máme skladem. Pošli ho k nám na servis.

Rozlomil jsem u Banaxe hvězdicovou brzdu, máte náhradní?

Brzda se musí objednat, termín dodání dílu 14dní. Termín vyhotovení opravy 30dní, máme toho strašně moc. Díky.

Vrátili jsme se zpět z Norska a u Ryobi jsem ulomil páčku překlapěče. Dala by se vyměnit?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.