Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Vyklepnutá keramika u řadiče Ryobi eklektrika, dá se někde koupit?
Odpovědět
Pravděpodobně ji teď už nikde nekoupíš, děláme tam nerezový kroužek. Pokud máš zájem o servis, pošli multiplikátor k nám.
Odpovědět
Problém s kabelem. Mám Ryobi elektriku a když se pohybuji po lodi, tak se stává, že vypíná display. Rovněž to dělá, když zahýbu kabelem. Dá se kabel nějak z krátit o místo, kde dochází ke zkratu? Hrozně mě to otravuje, vždy to začne zlobit, když táhnu věští rybu. Díky za radu.
Odpovědět
Problém s kabelem. Mám Ryobi elektriku a když se pohybuji po lodi, tak se stává, že vypíná display. Rovněž to dělá, když zahýbu kabelem. Dá se kabel nějak z krátit o místo, kde dochází ke zkratu? Hrozně mě to otravuje, vždy to začne zlobit, když táhnu věští rybu. Díky za radu.
taky jsem měl tento problém, ale raději si kup nový
Odpovědět
Já to posílám celé na servis. Co bude špatně vyhoďte a doplňte novým kusem. Díky moc.
Odpovědět
Zkrátit kabel není problém, pak ho ale musíš utěsnit svařovací páskou proti vodě a vlhku. L
Odpovědět
A jak poznám, ve kterém místě je přerušení? Nebude to potom zase moc krátký?
Odpovědět
Nic proti, ale ta cena mi přijde za kabel docela přemrštěná ... :-(
Odpovědět
Letos se mě podařilo utopit kličku na Slammer 360, hledám na netu již dva měsíce, jestli není někde v Čechách skladem? Nemáte někdo tip, kde ji sehnat?
Odpovědět
Maras, letos se mi podařilo někde na Seter Brygge utopit naviják Penn Slamer 460 i s proutkem. Klička je myslím stejná. Když si ji vylovíš, je tvá i s navijákem. To byla snaha o fór. Sorry.
Odpovědět
Letos se mě podařilo utopit kličku na Slammer 360, hledám na netu již dva měsíce, jestli není někde v Čechách skladem? Nemáte někdo tip, kde ji sehnat?
Ahoj, kličku na Slammer 360 mám skladem. Pošli mě svoji adresu na rybolovnorsko@gmail.com nechám ti ji poslat.
Odpovědět
Prasklý display na Ryobi, dá se to vyměnit? Přelepil jsem ho izolepou a dochytal poslední 3dny. Obávám se, že příští rok už by to nedal. Dá se nějak pomoci?
Odpovědět
Omlouvám se za zdržení, nějak jsem tvůj dotaz přehlédl. Zabalit a poslat k nám. Náhradní display máme skladem, vyměníme ti ho.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...