Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Servis a údržba mořského vybavení

Ahoj,

vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.

Odpovědět

Vyklepnutá keramika u řadiče Ryobi eklektrika, dá se někde koupit?

Pravděpodobně ji teď už nikde nekoupíš, děláme tam nerezový kroužek. Pokud máš zájem o servis, pošli multiplikátor k nám.

Problém s kabelem. Mám Ryobi elektriku a když se pohybuji po lodi, tak se stává, že vypíná display. Rovněž to dělá, když zahýbu kabelem. Dá se kabel nějak z krátit o místo, kde dochází ke zkratu? Hrozně mě to otravuje, vždy to začne zlobit, když táhnu věští rybu. Díky za radu.

Problém s kabelem. Mám Ryobi elektriku a když se pohybuji po lodi, tak se stává, že vypíná display. Rovněž to dělá, když zahýbu kabelem. Dá se kabel nějak z krátit o místo, kde dochází ke zkratu? Hrozně mě to otravuje, vždy to začne zlobit, když táhnu věští rybu. Díky za radu.

taky jsem měl tento problém, ale raději si kup nový

http://www.topfishing.eu/ryobi-topfishing/

Já to posílám celé na servis. Co bude špatně vyhoďte a doplňte novým kusem. Díky moc.

Zkrátit kabel není problém, pak ho ale musíš utěsnit svařovací páskou proti vodě a vlhku. L

A jak poznám, ve kterém místě je přerušení? Nebude to potom zase moc krátký?

Volnas  kup si novej kabel a neblbni

Nic proti, ale ta cena mi přijde za kabel docela přemrštěná ... :-(

Letos se mě podařilo utopit kličku na Slammer 360, hledám na netu již dva měsíce, jestli není někde v Čechách skladem? Nemáte někdo tip, kde ji sehnat?

Maras, letos se mi podařilo někde na Seter Brygge utopit naviják Penn Slamer 460 i s proutkem. Klička je myslím stejná. Když si ji vylovíš, je tvá i s navijákem. To byla snaha o fór. Sorry.

Letos se mě podařilo utopit kličku na Slammer 360, hledám na netu již dva měsíce, jestli není někde v Čechách skladem? Nemáte někdo tip, kde ji sehnat?

Ahoj, kličku na Slammer 360 mám skladem. Pošli mě svoji adresu na rybolovnorsko@gmail.com nechám ti ji poslat.

Prasklý display na Ryobi, dá se to vyměnit? Přelepil jsem ho izolepou a dochytal poslední 3dny. Obávám se, že příští rok už by to nedal. Dá se nějak pomoci?

Omlouvám se za zdržení, nějak jsem tvůj dotaz přehlédl. Zabalit a poslat k nám. Náhradní display máme skladem, vyměníme ti ho.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!