Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Servis a údržba mořského vybavení

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (75 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel scarabo a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 197)
  • Autor
    zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

kejklik napsal:

Stačí navštívit každou jen trochu lepší prodejnu s materiálem pro cyklistiku a všude je výběr mazacích olejů a tuků s PTFE. Dobrá zkušenost je s mazivy na řetězy jízdních kol s keramickými částečkami

Pro mazání vnitřku navijáků používám českou vazelínu Mogul LV 2-3 s PTFE, tuba za cca 60 Kč. K dostání u benzínových pump i v těch cykloobchodech.

http://www.cyklomania.cz/prodej/Spray-na-retez-MOTIP-sport-400ml

Díky, PTFE je teflon?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

zdeneko napsal:

kejklik napsal:

Stačí navštívit každou jen trochu lepší prodejnu s materiálem pro cyklistiku a všude je výběr mazacích olejů a tuků s PTFE. Dobrá zkušenost je s mazivy na řetězy jízdních kol s keramickými částečkami

Pro mazání vnitřku navijáků používám českou vazelínu Mogul LV 2-3 s PTFE, tuba za cca 60 Kč. K dostání u benzínových pump i v těch cykloobchodech.

http://www.cyklomania.cz/prodej/Spray-na-retez-MOTIP-sport-400ml

Díky, PTFE je teflon?

jj

Jan Kalanin
    Člen
    (194 odpovědí)

Přesněji: polytetrafluoretylen, obchodní název TEFLON. Samomazná hmota. Už ním potahují i pláště střel – líp pak prej pronikají neprůstřelnou vestou…

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dnes mě přišel na servis velmi pozoruhodný kousek. Dle opotřebení kličky, musel majitel lovit ve dne i v noci. To jsem ještě neviděl.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Sime to spíš vypadá na pejska, tedy na nějaký ten pobíhající kartáč/smeták 🙂

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Spíše bych to viděl, že vzteky a nebo z nudy kličku okousal:-D , ale asi to bude od háčků:-(

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dnes mě přišla tato perla na servis. Nedalo mě to a musím se s vámi podělit o ten skvost.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

To bolo nejaký čas vo vode?

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Dnes mě přišla tato perla na servis. Nedalo mě to a musím se s vámi podělit o ten skvost.

…no myslím, že to je velká výzva, ale elektriku z  toho asi neuděláš !!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Další zajímavý kousek. Já tomu pracovně říkám Rubikova kostka.

kosatka
    Účastník
    (69 odpovědí)

Nazdar, zajímalo by mě jaká je teď u Sima vytíženost servisu? Za jak dlouho se mě reálně naviják/elektrika vrátí? 14 dnů? Tři týdny? Předem dík.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Servis jede naplno, denně servisujeme cca 5 navijáků, nebo multiplikátorů. Dá se říct, že do 14dní jsme schopni oservisovat – vyčisti a vrátit odesílateli. Pokud se jedná o složitější opravy, kde je potřeba objenat náhradní díly, které nemáme skladem, může se oprava lehce prodloužit i na jeden měsíc. Určitě bych si nenechal ležet doma zasolený multiplikátor celou zimu, protože sůl je velmi agresívní a žere a žere jako rakovina. Lehce se může stát, že v Norsku dochytáte, zabalíte funkční elektriku do tašky, ale příští rok už se nerozsvítí. Takovým situacím je lepší předejít preventivní údržbou.

Vlabla
    Účastník
    (27 odpovědí)

Michale jakym způsobem je nejlepší multik poslat  aby bylo vse ok

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Stačí zabalit multik do bublinkove fólie, dát do krabice a poslat k nám Českou poštou.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 197)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Servis a údržba mořského vybavení

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...