Hasvik, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Servis a údržba mořského vybavení

Ahoj,

vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.

Odpovědět

[citace]kejklik napsal:

Stačí navštívit každou jen trochu lepší prodejnu s materiálem pro cyklistiku a všude je výběr mazacích olejů a tuků s PTFE. Dobrá zkušenost je s mazivy na řetězy jízdních kol s keramickými částečkami

Pro mazání vnitřku navijáků používám českou vazelínu Mogul LV 2-3 s PTFE, tuba za cca 60 Kč. K dostání u benzínových pump i v těch cykloobchodech.

http://www.cyklomania.cz/prodej/Spray-na-retez-MOTIP-sport-400ml[/citace]

Díky, PTFE je teflon?

[citace]zdeneko napsal:

kejklik napsal:

Stačí navštívit každou jen trochu lepší prodejnu s materiálem pro cyklistiku a všude je výběr mazacích olejů a tuků s PTFE. Dobrá zkušenost je s mazivy na řetězy jízdních kol s keramickými částečkami

Pro mazání vnitřku navijáků používám českou vazelínu Mogul LV 2-3 s PTFE, tuba za cca 60 Kč. K dostání u benzínových pump i v těch cykloobchodech.

http://www.cyklomania.cz/prodej/Spray-na-retez-MOTIP-sport-400ml

Díky, PTFE je teflon?[/citace]

jj

Přesněji: polytetrafluoretylen, obchodní název TEFLON. Samomazná hmota. Už ním potahují i pláště střel - líp pak prej pronikají neprůstřelnou vestou...

Dnes mě přišel na servis velmi pozoruhodný kousek. Dle opotřebení kličky, musel majitel lovit ve dne i v noci. To jsem ještě neviděl.

Sime to spíš vypadá na pejska, tedy na nějaký ten pobíhající kartáč/smeták :-)

Spíše bych to viděl, že vzteky a nebo z nudy kličku okousal:-D , ale asi to bude od háčků:-(

Dnes mě přišla tato perla na servis. Nedalo mě to a musím se s vámi podělit o ten skvost.

To bolo nejaký čas vo vode?

Dnes mě přišla tato perla na servis. Nedalo mě to a musím se s vámi podělit o ten skvost.

...no myslím, že to je velká výzva, ale elektriku z  toho asi neuděláš !!

Další zajímavý kousek. Já tomu pracovně říkám Rubikova kostka.

Nazdar, zajímalo by mě jaká je teď u Sima vytíženost servisu? Za jak dlouho se mě reálně naviják/elektrika vrátí? 14 dnů? Tři týdny? Předem dík.

Servis jede naplno, denně servisujeme cca 5 navijáků, nebo multiplikátorů. Dá se říct, že do 14dní jsme schopni oservisovat - vyčisti a vrátit odesílateli. Pokud se jedná o složitější opravy, kde je potřeba objenat náhradní díly, které nemáme skladem, může se oprava lehce prodloužit i na jeden měsíc. Určitě bych si nenechal ležet doma zasolený multiplikátor celou zimu, protože sůl je velmi agresívní a žere a žere jako rakovina. Lehce se může stát, že v Norsku dochytáte, zabalíte funkční elektriku do tašky, ale příští rok už se nerozsvítí. Takovým situacím je lepší předejít preventivní údržbou.

Michale jakym způsobem je nejlepší multik poslat  aby bylo vse ok

Stačí zabalit multik do bublinkove fólie, dát do krabice a poslat k nám Českou poštou.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!