Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
[citace]kejklik napsal:
Stačí navštívit každou jen trochu lepší prodejnu s materiálem pro cyklistiku a všude je výběr mazacích olejů a tuků s PTFE. Dobrá zkušenost je s mazivy na řetězy jízdních kol s keramickými částečkami
Pro mazání vnitřku navijáků používám českou vazelínu Mogul LV 2-3 s PTFE, tuba za cca 60 Kč. K dostání u benzínových pump i v těch cykloobchodech.
http://www.cyklomania.cz/prodej/Spray-na-retez-MOTIP-sport-400ml[/citace]
Díky, PTFE je teflon?
Odpovědět
[citace]zdeneko napsal:
kejklik napsal:
Stačí navštívit každou jen trochu lepší prodejnu s materiálem pro cyklistiku a všude je výběr mazacích olejů a tuků s PTFE. Dobrá zkušenost je s mazivy na řetězy jízdních kol s keramickými částečkami
Pro mazání vnitřku navijáků používám českou vazelínu Mogul LV 2-3 s PTFE, tuba za cca 60 Kč. K dostání u benzínových pump i v těch cykloobchodech.
http://www.cyklomania.cz/prodej/Spray-na-retez-MOTIP-sport-400ml
Díky, PTFE je teflon?[/citace]
jj
Odpovědět
Přesněji: polytetrafluoretylen, obchodní název TEFLON. Samomazná hmota. Už ním potahují i pláště střel - líp pak prej pronikají neprůstřelnou vestou...
Odpovědět
Dnes mě přišel na servis velmi pozoruhodný kousek. Dle opotřebení kličky, musel majitel lovit ve dne i v noci. To jsem ještě neviděl.
Odpovědět
Sime to spíš vypadá na pejska, tedy na nějaký ten pobíhající kartáč/smeták :-)
Odpovědět
Spíše bych to viděl, že vzteky a nebo z nudy kličku okousal:-D , ale asi to bude od háčků:-(
Odpovědět
Dnes mě přišla tato perla na servis. Nedalo mě to a musím se s vámi podělit o ten skvost.
Odpovědět
Dnes mě přišla tato perla na servis. Nedalo mě to a musím se s vámi podělit o ten skvost.
...no myslím, že to je velká výzva, ale elektriku z toho asi neuděláš !!
Odpovědět
Další zajímavý kousek. Já tomu pracovně říkám Rubikova kostka.
Odpovědět
Nazdar, zajímalo by mě jaká je teď u Sima vytíženost servisu? Za jak dlouho se mě reálně naviják/elektrika vrátí? 14 dnů? Tři týdny? Předem dík.
Odpovědět
Servis jede naplno, denně servisujeme cca 5 navijáků, nebo multiplikátorů. Dá se říct, že do 14dní jsme schopni oservisovat - vyčisti a vrátit odesílateli. Pokud se jedná o složitější opravy, kde je potřeba objenat náhradní díly, které nemáme skladem, může se oprava lehce prodloužit i na jeden měsíc. Určitě bych si nenechal ležet doma zasolený multiplikátor celou zimu, protože sůl je velmi agresívní a žere a žere jako rakovina. Lehce se může stát, že v Norsku dochytáte, zabalíte funkční elektriku do tašky, ale příští rok už se nerozsvítí. Takovým situacím je lepší předejít preventivní údržbou.
Odpovědět
Michale jakym způsobem je nejlepší multik poslat aby bylo vse ok
Odpovědět
Stačí zabalit multik do bublinkove fólie, dát do krabice a poslat k nám Českou poštou.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...