Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
ahoj, neví někdo, kde se dá sehnat kabel od baterie k el. multiplikátoru Banax Kaigen 500?dík za info
Odpovědět
Odpovědět
Ahoj,je možné přes nějakou firmu objednat náhradní kličku na naviják RYOBI ZAUBER CF 3000.Předem dík za informaci..8-O
Odpovědět
Používáme vazelinu od Nulonu naředěnou na požadovanou hustotu olejem Combat. Nic lepšího jsem zatím pro tento účel neměl v ruce.
Odpovědět
Michale jak často doporučuješ servis el. navijáku používaného v Norsku. Já jezdím tak minimálně čtyřikrát za rok. Posílam Ti ho na servis jednou za tři roky, stačí to nebo je potřeba častěji Někde jsem se dočetl, že jsou přípravky na údržbu šňůry je to pravda?
Odpovědět
Výrobce doporučuje údržbu mořského vybavení 1x za dva roky. Údržba pletenky není nutná, vydrží bez jakékoli péče 5let.
Odpovědět
Za náš tým co jezdíme 2-3x ročně neděláme údržbu vůbec. Jednou za rok přivezme SIMovi plnou bednu vybavení, dostaneme výbornou kávu a před sezonou máme vše ve výborném stavu. Mám jeden z prvních el.Ryobi a po 8 letech stále fachčí. Když jsem vzal v potaz čas a materiál, vždy mi servis u SIMáka vyšel lépe. A hlavně když se něco "podělalo" žádný problém s reklamací. Netuším jakou mám ve Slameru vazelínu nebo olej, ale vždy nám to vše fachčí na 100%! Osobní odběr u SIMa ve skladu má snad jedinou nevýhodu, jen málokdy odjíždíme jen s tím, co jsme přivezli :)))
Odpovědět
Moje několikaletá zkušenost s údržbou nářadí na moře je taková, že po ukončení pobytu vše urovnám do sprch.kouta a vše důkladně opláchnu proudem teplé vody.
Po tomto ošetření uložím k dalšímu použití - za rok.Navijáky i pruty zatím bez známky koroze nebo jiného poškození.
Odpovědět
[citace]petr napsal:
Používáme vazelinu od Nulonu naředěnou na požadovanou hustotu olejem Combat. Nic lepšího jsem zatím pro tento účel neměl v ruce.
[/citace]
Kde se to dá koupit?
Poradí ještě někdo vyzkoušenou vazelínu na naviják?
Děkuji
Odpovědět
Stačí navštívit každou jen trochu lepší prodejnu s materiálem pro cyklistiku a všude je výběr mazacích olejů a tuků s PTFE. Dobrá zkušenost je s mazivy na řetězy jízdních kol s keramickými částečkami
Pro mazání vnitřku navijáků používám českou vazelínu Mogul LV 2-3 s PTFE, tuba za cca 60 Kč. K dostání u benzínových pump i v těch cykloobchodech.
http://www.cyklomania.cz/prodej/Spray-na-retez-MOTIP-sport-400ml
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...