Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Servis a údržba mořského vybavení

Ahoj,

vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.

Odpovědět

Pomóóóc.  Z kalibračného prípravku k  Ryobi 700 som- neviem ako, stratil 1 ozubené koliesko.  Za 3 týždne odchídzam do Norska aj s dvomi vnukmi a potrebujem dať do poriadku "fidlátka" Môže mi, prosím niekto predať, požťičať, či darovať  tento "kalibračný prípravok" napr. z už nefunkčného  multiplikátoru?     tel. 00421 905 601 838, príp. súkromná správa.

Ďakujem za pomoc.

SOS ztratil jsem kličku na Slammer 460. Příští týden jedu do Norska. Nedá se někde rychle splašit?

Ahoj, pošli mi adresu do SZ, kam mám kličku poslat. Stojí 550,-kč. Díky

Pomóóóc. Z kalibračného prípravku k Ryobi 700 som- neviem ako, stratil 1 ozubené koliesko. Za 3 týždne odchídzam do Norska aj s dvomi vnukmi a potrebujem dať do poriadku „fidlátka“ Môže mi, prosím niekto predať, požťičať, či darovať tento „kalibračný prípravok“ napr. z už nefunkčného multiplikátoru? tel. 00421 905 601 838, príp. súkromná správa. Ďakujem za pomoc.

Pokud kolečko neseženeš, rádi ti kalibraci uděláme. Michal

Adresu máš v SZ, prosím odeslat dnes. Spěchá to. Díky

Už mi volal kurýr, že mi to veze. Děkuji moc. Zachránil jsi mi dovču. V sobotu jedem.

Přeju šťastnou cestu a dobrý lov!

Ahoj,

ložisko pod rolničku na Slammera 360 by bylo možno poslat, popř. cena? díky

Dá se objednat, stojí 250kč + doprava 11 euro.

Ahoj, půjčil jsem svého Banaxa kamarádovi a prej mě chroupe převodovka. Umíte to opravit?

Opravujeme převodovky na Banaxu. Pošli ho k nám.

Michal, ďakujem za expresný servis el. multiplikátorov! /4ks Liptov/

<span style="color: #1a1a1a; font-family: Nunito, sans-serif; font-size: 22px; background-color: #f5f8fa;">Daiwa Leobritz 500MM nieco v nom pocas vytahovania pilkra zarachotilo a nejde elektricky, ani rucne. vola v klucke a rapkanie pri toceni, ale cievka stoji. viete sa na to pozriet? dakujem.</span>

Prosím o pomoc. Kolega má WFT Electru a zamáčkl páčku překlapěče, něco v tom prasklo a zůstal uvolněný válec cívky. Umíte to opravit?

To Peto 166 a Pepek: Zabalit a poslat k nám oboje opravíme.

Michal,dnes som prevzal servisovaný Banax. Díky aj za pribalenie návazcov na morské okouníky. Budúci rok na Soroyi vyskúšam. JAKABO

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!