Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Ahoj,
vypadlo mě keramické očko z řadiče Ryobi ADSS700AC. Neznáte někoho na Zlínsku, kde by mě to opravili? Koupil jsem ho před loni v Německu a tam mě odpověděli, že na tuto závadu se záruka nevstahuje.
Páčky překlapěče máme skladem, pošli ho k nám. Vyměníme ti to.
Adresa: Michal Simčo, Dolní Lhota 11, 67801 Blansko.
Odpovědět
Já bych potřeboval přemotat očko u WFT Baltic pilk (oranžovej), urezlo mi nerezové LTC očko, to nejspodnější (první od navijáku). Díky za tip.
Odpovědět
Ahoj, je tu ještě někdo,kdo poradí u Charizmy poslední očko mě praskl vnitřek...
Odpovědět
Ahoj, je tu ještě někdo,kdo poradí u Charizmy poslední očko mě praskl vnitřek…
Ahoj,
pokud máš zájem, tak očko ti vyměníme.
Odpovědět
Já bych potřeboval přemotat očko u WFT Baltic pilk (oranžovej), urezlo mi nerezové LTC očko, to nejspodnější (první od navijáku). Díky za tip.
Ahoj,
pokud budeš potřebovat, tak očko ti vyměníme.
Odpovědět
Ahoj, je tu ještě někdo,kdo poradí u Charizmy poslední očko mě praskl vnitřek…
Ahoj, pokud máš zájem, tak očko ti vyměníme.
Hodnej Michal, dám to do pošty a pošlu.Tedy spíš to pošlu PPL, nebo nějakým kurýrem, než poštou.To by jsi našel tu zásilku za 1/2 roku na pošte v Horní-Dolní.
Odpovědět
Michale díky, pošlu ti ho na podzim nebo v zimě, vůbec na to nespěchám a do jara času dost!
Odpovědět
OK, budu to očekávat. Jak moc to spěchá, jedeš ještě letos?
si piš, za necelý měsíc
Odpovědět
Michale díky, pošlu ti ho na podzim nebo v zimě, vůbec na to nespěchám a do jara času dost!
Souhlasím, po sezóně se ozvi.
Odpovědět
Mám vyrezavělé kabely v zásuvce. Dá se to nějak opravit, třeba vyměnit zásuvku?
Odpovědět
To je bohužel konečná, budeš si muset pořídit nový kabel.
http://www.topfishing.eu/vyhledavani/vyhledej.htm?search=kabel&x=43&y=15
Odpovědět
Kamarád urazil boční krytku u Simano Dendoh Maru, dalo by se to opravit?
Odpovědět
Boční krytky máme, pošli to k nám. Jeden kryt stojí 1200,-kč Koukám, že je to i hodně zasolené, doufám, že tam nejsou uražený i šrouby.
Odpovědět
SOS ztratil jsem kličku na Slammer 460. Příští týden jedu do Norska. Nedá se někde rychle splašit?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...