Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Rybolov na ostrově Sandoy
- Toto téma obsahuje celkem 116 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 2 týdny a 6 dny.
-
AutorPříspěvky
-
#349130 18.5.2023 v 14:59
Kapitám lipánek. Ano,kuchařka bude zaměřená výhradně na ryby lovené v Norsku. Nemám to pojaté jako klasickou kuchařku,ale spíše jako malou kuchařskou příruční učebnici pro příznivce rybolovu v Norsku a milovníky rybích jídel. A právem si myslím, že 90 procent rybářů znalci dobrého jídla (a pití) opravdu jsou. Na tom kameni je opravdu gravlax z velkého polaka. Na dalším je salát z marinovaného rybího masa, tatarák z tresky, a tortila s rybím masem. Malá ukázka toho,co mám v plánu nafotit.
#349133 18.5.2023 v 17:57#349240 21.5.2023 v 9:40Ryby už téměř nefotím, proto i foto ryb méně posílám. Je to stále dokola jedno a to samé, proto věřím, že můj příspěvek potěší především vyznavače rybí gastronomie a také rybáře, kteří svého koníčka spojili s dobrým jídlem a přípravou vlastních úlovků.
Z kvalitní suroviny se nechá vykouzlit skoro vše. Fantazii se meze nekladou a limity téměř neexistují.
Filé na obrázku je připraveno na hamburgery a domácí rybí sekanou. Většina použitého masa je z brosmy a k tomu pár pupků z velké tresky. Brosma má velice jemné a chutné maso a zrovna tak pupky z velkých ryb jsou pro svojí šťavnatost doslova lahůdkou.
Na jedné fotce je ještě syrová sekaná před upečením, na další již sekaná pečená. Zajímavé je, že rybí sekaná po upečení neztratí oproti jiným masům na své hmotnosti vůbec nic.
Rybí burgery spíše osloví rybáře mladších ročníků, ale i konzervativní vyznavači tradiční kuchyně by si určitě pochutnali.
#349241 21.5.2023 v 19:03ahoj Honzíku, to je nádhera, už to odpočítávám, Renata se už taky nemuže dočkat jak ti rozmazlí bulíka
#349243 21.5.2023 v 20:06tomass: mé kulinářské příspěvky jsou šité přesně na míru tobě (-: zapálený rybář a neméně zapálený labužník a kuchař. To nejkrásnější spojení. Umět si nalovit a umět si uvařit. Tak už se na vás těšíme, ale Renata bulíka jen tak nerozmazlí. Je strašně vitální a tak živej, že je až otravnej a bude ráda, že před ním uteče. Tak šťastnou cestu!
#349257 21.5.2023 v 20:44#349439 26.5.2023 v 7:07Anonymní uživatelNeaktivní(1 odpovědí)Bermainlah di kumpulan [url=https://bonusnewmember.id]Situs4d Gacor[/url] dengan nama situs4d slot teranyar resmi indonesia untuk th 2023 – 2024 lolos uji polisi slot group fb terpercaya dalam menjaga member supaya bisa menang dengan mudah.
#349440 26.5.2023 v 8:23AŽ BUDE KUCHAŘKA, VELMI RÁD TAKÉ ZAKOUPÍM, DEJ VĚDĚT, AŽ BUDE K MÁNÍ.
#350207 25.6.2023 v 9:26Jak jsem psal, ryby už téměř nefotím, ale ty, které nepatří mezi běžné úlovky, ty naopak fotím rád. Krásný pětikilový losos udělal radost a na souboj s ním bude lovec vzpomínat ještě dlouhou dobu. Ulovit lososa na volném moři je snem každého rybáře….
A aby to nebyl jen losos, tak se tady opravdu neflákáme….((-:
A na závěr něco málo z plánované kuchařky.
#350208 25.6.2023 v 10:21Wau 👍👌
#350222 26.6.2023 v 6:21Ahoj Honzo! Ryby parádní a jídlo vypadá jako vždy precizní, jen si kousnout. Pozdravuj Míru! Radek.
#350271 27.6.2023 v 11:12#350272 27.6.2023 v 11:17Omluva za “polakovy”. Samozřejmě na polakovi. Už s tím ale nic dělat nelze. Demence se neůprosně hlásí o svá práva…(-:
#350289 29.6.2023 v 7:18Ahoj Honzo,
prostě tvé umění je bez hranic :-), zdravím a vzpomínám na super rybačku na ostrově Sandoy. Ten dobrodruh s ubytováním v přístavu funguje stále stejně ? A nebo jinak už máš pro nás místo pro 12 lidí ?
David
#350322 30.6.2023 v 16:59Zdravím rybáře, rybařící pod “norskou vlajkou”🇳🇴 A zvlášť příznivce ostrova Sandoy. Dnes ráno jsme po deseti dnech opustili tento ostrůvek, kde jsme strávili parádní dovolenou. Po rybářské stránce vše klaplo skvěle, ubytovatelé Honza a Míra Havlíkovi opět překonali bežné standarty a patří jím upřímné poděkování!!! Místní obyvatelé nás též přijali vřele a s nadsazkou lze říci že oplakávali náš odjezd…😉 Těšíme se na další dovolenou zde,Vašek, Martin, Vojta, Jarda, dle místních však Bjørn, Martens, Rob a Jaro, Liberec. Pár fotek na závěr…
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Rybolov na ostrově Sandoy