Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybolov Hitra – Dolmoy – zkušenosti, aktuality.

• Toto téma obsahuje celkem 69 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kim a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 61. až 70. (celkem z 70)
  • Autor
    mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Teď mi psali kamarádi,co jsou u CA Hitra.Počasí vítr a občas déšť a nejv ryba dneška halibut 107 cm – 12 kg.Snad pošlou i fotky.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

mara45 napsal: Teď mi psali kamarádi,co jsou u CA Hitra.Počasí vítr a občas déšť a nejv ryba dneška halibut 107 cm – 12 kg.Snad pošlou i fotky.

Já tam byl v Květnu a počasí to samé.Snad se jim to zlepší a úlovky nabydou na rozměrech.Ve Čtvrtek odjíždějí kamarádi z Plzně tamtéž tak se uvidí co a jak.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Mrzí mi, že zde utichla diskuze a rady či porady o vhodných horkých místech okolo Dolmoy nebo Dolmsundetu a tak jsem se rozhodl Vás vyhecovat k novým diskuzím a radám o vhoných návazcích či nástrahách atd.

keler
    Člen
    (1 odpovědí)

Ahoj Fando, Piš a posílej foto jak bylo na Hitře.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Ty kelere – Tondo. Ulovili jsme dorše, polaky (nej. dorš 99 cm a polak 97 cm) a 3 halíci se nám vyvlíkli. Makrel přes 200 ks. Počasí přálo, ale nebyly proudy. Přijedu počátkem srpna- ještě musím na Pálavu. Ostatní osobně.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

kulik napsal: Mrzí mi, že zde utichla diskuze a rady či porady o vhodných horkých místech okolo Dolmoy nebo Dolmsundetu a tak jsem se rozhodl Vás vyhecovat k novým diskuzím a radám o vhoných návazcích či nástrahách atd.

Ahoj ono hlavně záleží o jaký způsob rybolovu ti jde?Najdi si téma- nástrahy návnady finty a máš tam od všeho dostatečně aby jsi si našel co potřebuješ.;-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Jindrich: Ano, díval jsem se. Já jezdím do Dolsundetu a myslím si, že každé jedno konkrétní místo či lokalita má své specifika např. barvy gum, způsoby vázání udic, vedení nástrah atd. a i horká místa pro jednotlivé druhy ryb apod. A tak jsem byl rád, že Kim založil toto nové téma o této lokalitě a mrzelo mi, že to usnulo.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Myslím, že Honza Dufek je nejpovolanější k tomu, aby v této lokalitě podal koordináty top míst. Ostatně si myslím, že z jeho kempu je to na ně nejblíže.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..okolo Dolmsundetu nejezdím chytat,tam to znají spíš Kolíňák a Pan Kim, kdo bude chtít poradit něco ve Froyafjordu,tak rád poradím, já ale znám místa dle názvu na mapě, třeba mníkoviště Hallarevet, nebo polačí kámen Fagerholm-skj, podkova Flesa, šestka Gronholm-taren, žlutý špunt Hakflua,orlí skála Edoya, skála pod vodou Guru kvalen…jsem na vodě dost často, takže se snažím klukům co sem jezdí poradit aktuálně kde to zrovna “kouše” a kde to je zrovna mrtvý a nemá cenu tam jezdit..

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

My stejně vyjíždíme mezi Dolmoya a Froya, takže poznatky od H. Dufka slouží i nám. S těmi horami pod vodou je to naprostá pravda. Za několik let vím, že to tam třeba 3-4 dny nejde a pak nastane pravý opak. Letos jsme tu situaci chytli jen dvakrát a na velikosti tresek to bylo znát. Zpravidla tam najedou malý keleři a pod nima se nechají ulovit velké. Vrcholy hor jsou zpravidla 25 m pod hladinou a spadají do více než 100m.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 61. až 70. (celkem z 70)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybolov Hitra – Dolmoy – zkušenosti, aktuality.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...