Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Rybolov Hitra – Dolmoy – zkušenosti, aktuality.

Díky pomoci se mi podařilo založit nové téma. Mám za to, že na tyto ostrovy vyjíždí slušná řádka norků. Já do těchto končin jezdím asi 15 let. Před tím jsem byl asi na 4 jiných místech. Tuto lokalitu upřednostňuji zejména z toho důvodu, že i při nepříznivém počasí

(vítr a vlny a pod.)se mohu mezi desítkami ostrůvků a skalních výčnělků věnovat lovu a nejsem odkázán na sezení na chatě. Myslím, že i zastoupení rybích druhů je zde rozmanité. Každý rok se setkám s tím, že někteří se dočkají velkých kusů - viz např. Honza Dufek a jeho mníci. Za týden touto dobou bych se tam měl již nalézat.

Odpovědět

to Kim:pěkný ryby a hlavně to počasí co?Jen aby zase to pěký počasí nemělo vliv na braní ryb.Co nějakej halík?

Kolegové musím vám zdělit , že nováček Petra se plně osvědčila. Dnes jsme ulovili cca 40 tresek. ( polak, dorš). Petra nám významně pomáhala při kuchání ryb na lodi, příští rok ji zasvětíme do filetování. Počasí se nám zhoršilo jemně prší a fouká studený vítr. Kolega Láďa vyslovil prosbu a přání, aby Petra s námi příští rok tvořila posádku. V příštích dnech bychom rádi ulovili halíka, první den mi jeden malý u lodi utekl. Fotky dodáme později. Petra se nebojí políbit rybu, kterou pouští s poznámkou pošli pradědu.

Parta kamarádů,která je u CA Hitra mi poslala pár fotek,tak je přikládám.Počasí prý super,ryby také berou,hlavně na přívlač.Zatím nejv dorš 90 a halík 73.

Vládíkův dorš

Jirka se svým prvním halíkem

Vašíkův poláček

Bez komentáře...

Tak to rád slyším s CA Hitra odjíždím ve čtvrtek:-D

Honzo,

můžeš prosím tě poslat zvětšenou mapu kde chytáte? Nemůžeme to s chlapama najít. Díky.

TO Kim: ty ostrovy jak chytá Honza jsou směrem k východní části Froye.Tedy pokud se nemýlím.

zadám sem koordináty několik míst mezi Uttianem a Inttianem..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!