Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 556. až 563. (celkem z 563)
  • Autor
    Příspěvky
  • #304062
    jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

    No právě ,doma to jím jenom  já😂😂😂dělal jsem to i do 750ml ale se skazili  po měsíci…

    #306693
    JirkaZ.
    Účastník
    (37 odpovědí)

    Poprosil bych nějaký fajn receptík na jikry z makrel (mražené). Díky

    #342980
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

    Ahojky,

    probírám se recepty a zatím jsem nenašel, takže otázka do pléna :

     

    VOZÍTE SI S SEBOU DO NORSKA SKLENICE A DĚLÁTE SI RYBÍ ZAVINÁČE, NAKLÁDANÉ RYBY V OCTOVÉM LÁKU APOD???

    PROSÍM HOĎTE NĚKDO ZAJÍMAVÝ RECEPT, JEDU ZA PÁR TÝDNŮ.

     

    DĚKUJI VŠEM

    #342983
    Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

    Ahoj Tam si jen nadělám filetky z makrel zasolím dám do plastové krabičky,doma pak dodělám nemusím  sebou vozit skleničky.

    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 3 měsíci uživatelem Rosta.
    #342985
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

    Makrely zásadně udíme, ale beru s sebou sklenky a chci je dát do láku.

     

    Nějaký receptík bando rybářská???

    #353712
    bodkacik
    Účastník
    (3 odpovědí)

    Tak jsem dnes udělal podle návodu hranolky, ne však z kapra, ale kuřecí a bylo to jedlý. Už aby byla treska.. “za 26”.[/quot

     

    omyl

    • Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 3 týdny uživatelem bodkacik.
    #353714
    bodkacik
    Účastník
    (3 odpovědí)

    Tak Bestík, to asi nebude uplně pravda. Játra si samozřejmě nikdo neodkládá, ale jako zdroj živin je ryba využívá když nežere. Buď nemá co nebo jí bere láska apod. Na jaře chytáme štikozubce s játrama jak ze žurnálu a v létě z nich vytáhneš jen játrové torzo.(většinou samci-asi něco kolem tření)

    Chytáte pravidelne šťukozubce aj na jar? Chystáme sa na prelome máj/jún k Maloyu a rozmýšľam či tam môžu byť.

    #353806
    Sidonius1
    Účastník
    (56 odpovědí)

    Četl jsem různé úpravy makrel a take jak je vykostit. Vozím domů už léta jen filety z makrel. 50% vykostenych a 50% ne. Udim je na roštu. Pokud vykostuji doma zbytek, vykostene středy nakládám do soli a dělám pepřenky.  Vykostit filet z makrely je hračka . Zkusím vložit video, jak to dělám.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 556. až 563. (celkem z 563)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...