Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 563)
  • Autor
    Příspěvky
  • #74278
    Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

    DOSKY napsal:

    Vypadá to dost dobře.

    Díky, chutnalo to, takže tDuháky chodim trápit teť na duháko-kaprodrom .. místní rybník, docela mi jdou … ten duhák byl z našich domácích ryb nejlepší

    #74282
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

    Ahoj, mě utekla štika ke kojákům, tak jsem jí musel naučit, že to se nedělá:-D

    #74283
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

    V tomhle stavu si to už asi nebude pamatovat. :-D:-D:-D:-D

    #74284
    Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

    Preparator napsal:

    Ahoj, mě utekla štika ke kojákům, tak jsem jí musel naučit, že to se nedělá

    na štiky mám smůlu … musim to ještě zkusit 🙂 Jinak parádní bašta

    #74285
    Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

    Kapitan-lipanek napsal:

    na štiky mám smůlu … musim to ještě zkusit 🙂 Jinak parádní bašta

    Počkej ještě tak 14 dní než se opravdu ochladí a pak to budou jatka jak v Aure kelírci 😀

    #74287
    Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

    Preparator napsal:

    Kapitan-lipanek napsal:

    na štiky mám smůlu … musim to ještě zkusit 🙂 Jinak parádní bašta

    Počkej ještě tak 14 dní než se opravdu ochladí a pak to budou jatka jak v Aure kelírci

    Mš stačí chytiijednu, nemusim jich mít bedýnu 😀

    #75661
    Kacka
    Člen
    (17 odpovědí)

    Mam taky jeden recept, co s cerstvymi makrelami.

    Filety bez kuze nakrajet pricne na nudlicky. Pridat sul, rozetreny cesnek, susenou bazalku a olej. Promichat a v nadobe prekryte fresfolii nechat v lednicce. Mlsat se pak muzou cely tyden a nezkazi se. Dulezite je odstranit kuzi, blbe se zvyka a je horka.

    #75665
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

    To je bez tepelné úpravy?

    #75712
    Folda
    Člen
    (26 odpovědí)

    je to výborný! A není nad tataráka z čerstvýho polaka:-P

    #76720
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

    Sice to neni ryba ale je to taky bašta.Potřeboval jsem udělat násadu na gaf tak jsem zajel na boudu kvuli hoblinám a prachu,při té příležitosti jsem vyudil sýr.Tentokrát,vlašský ořech,feferonka,kmín a celý pepř.Na obrázku je recept a fotka z dřívějška.

    #76729
    Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

    otta napsal:

    Sice to neni ryba ale je to taky bašta.Potřeboval jsem udělat násadu na gaf tak jsem zajel na boudu kvuli hoblinám a prachu,při té příležitosti jsem vyudil sýr.Tentokrát,vlašský ořech,feferonka,kmín a celý pepř.Na obrázku je recept a fotka z dřívějška.

    Tak to je paráda, už se těším až to vyzkoušíme. To je samé uzené maso, ryby, ale sýr ještě do receptu nikdo nedal:-P

    Dobrý typ Otto:-D

    #76736
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

    Jiran:pokud budeš dávat vlašáky tak dost malé kousky-kvuli spojení.Jinak jsem to udil do 20stupňů a pak to vyžeň na 45 na hodinku ať se sleje.Ustřihni uzel u prdelky a pomalu sundat,punčochu nezapomeň namočit v oleji a sýr 30procent i méně.Dobrou chuť.:-P

    #76737
    Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

    otta napsal:

    Jiran:pokud budeš dávat vlašáky tak dost malé kousky-kvuli spojení.Jinak jsem to udil do 20stupňů a pak to vyžeň na 45 na hodinku ať se sleje.Ustřihni uzel u prdelky a pomalu sundat,punčochu nezapomeň namočit v oleji a sýr 30procent i méně.Dobrou chuť.

    Díky chlape, budu tě informovat na SZ jak to dopadlo:-D

    #76739
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    kveta90 napsal:

    Jeden rychlý recept, který děláme i Norsku a je to pro nás ňamka…

    Salát z tresky

    0,75 kg tresky (6 filet)

    1:2 voda ocet

    uvest do varu a vařit cca 10 minut, než se začne rozpadat

    nechat v nálevu vychladnout a obrat a vyndat kosti

    Uvařit 1 velkou mrkev

    Sterilované okurky – nastrouhat

    Cibule (nadrobno nakrájená, v nálevu nechat projít varem)

    Sůl, pepř

    400 ml majonézy

    Tatko zvykne nahradit majonezu bielym jogurtom – nie je to potom take tazke a neprekryva to chut tresky. Skuste.

    #76740
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

    Kamarat mi dal tip – nie som si istý či to bude fungovať aj pre morské ryby, ale pre sladkovodné určite.

    Keď chytí kapra, len ho očistí zo šupín a vôbec ho nevypitvá. Týmto ryba nepremrzne – keď ju neskoršie vyberie, nechá rozmraziť v chladničke, následne vypitve – chutí ako čerstvá.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 563)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...