Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu přívlač lehčí prut na polaky

• Toto téma obsahuje celkem 36 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 2 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 31. až 37. (celkem z 37)
  • Autor
    sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

tolik jsem nefotili, mám jednu fotku ale tam jsou nahoře jen obecnačky…ale zeptej se kolegy co chytal…ten ti to potvrdí.. https://rybolovnorsko.cz/forums/users/fanthill/ nemám důvod fabulovat když jsem tam byli 3

Luhor
    Účastník
    (34 odpovědí)

V tomto případě bych se Sachlje zastal. Vloni na šelfu jsme hledali kelery a v 80 až 100 m na pilkry 100 až 120 gr. jsme chytali polaky dost nás to překvapilo. I ta velikost odpovídá.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

jedna z fotek je tady https://rybolovnorsko.cz/forums/topic/svellingen-2022/page/4/#post-342054 ale nevím jestli to poznáš….

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Kolik jste tech polaku takhle chytnuli? jako na kusy ?

Osobní zkušenost z minulého týdne. Polaci se nejvíc chytaly v hloubkách 80-130 metrů těsně nade dnem a to na těžký pilkrovací prut s elektrickým multíkem, 500 gr stříbrným pilkrem a návazcem s paprikami. Čím větší červená paprika tím větší polak. 70-80 cm. Stačilo najít místo a tahal se jeden za druhým. Pravda … 30km na moři. V okolí přístavu “na dostřel golfového míčku” v mělčinách po 100 náhozech pak na přívlačový libovolný prut s pennem slammer 360 na 5cm žlutočervené kopyto jeden 80cm bojovník. Ale na maso a množství jednoznačně hloubky a pilkrování. Tenhle přišel kolegovi. Mě možná menší na obyčejný prut od mivardi a tentýž naviják. No jo, souboj parádní, až v prutu praskalo. Ale tohle bych chtěl od něčeho co pak pustím, třeba 150cm ostroun by potěšil na přívlačák a malou gumku..

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

No v podstatě na tý fotce je jedna a půl (možná 3/4) druhé maltovky. V tý byly dva menší mníci, asi 6 obecňaček, 4 menší keleři a zbytek jsou polaci. Tuším, že jsme je počítali na 16. ale já to nepočítal. Pro mě je důležité příští výpravu tam vzít krejčovský metr. Nevěřím ničemu co se v česku prodává jako “nerezové”. Zrezly mi i kleště od rapaly prej nerez…

Raddek
    Účastník
    (30 odpovědí)

Sajchl : jedna a půl druhé maltovky … ??? co to asi tak znamená?? ještě bych pochopil jedna a půl maltovky:-))  a kdyby bylo napsáno 1 a 1/2 kalfasu, tak by to dávalo smysl také :-)) ke zbytku se raději nevyjadřuju.

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Mám je doma na balkoně na vodu, kupoval jsem je v česku jako maltovka v obi. na co to používáš ty já nevím, já jen na vodu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 31. až 37. (celkem z 37)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu přívlač lehčí prut na polaky

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...