chtěl jsem se poptat na prut na polaky, daiwa ProRex X 30 až 70g nemáte někdo zkušenost, nebo něco podobného
chtěl jsem se poptat na prut na polaky, daiwa ProRex X 30 až 70g nemáte někdo zkušenost, nebo něco podobného
Měl jsem posledně jeden prut sportex speciál na polaky s cenovkou do 10.000,-Kč a nebyl jsem moc spokojený.
Odpovědět
Mám na polaky Daiwa Ninja 50-100g a jsem moc spokojený.
https://www.topfishing.eu/ninja-spin-2-4m-50-100g-dvoudil.html
Odpovědět
Docela by mne zajímalo, v čem může prut nevyhohovat. Polakovi je to jedno, ten prut neřeší a já už 20 let chytám se Sportexem 60 gr. délka 3 m. Zlomit se to nedá a krásně pracuje v celé délce.
Odpovědět
Ahoj 3 metrovej prut se mně zdá moc dlouhej my používáme pruty 210 až 240 je to pro manipulaci mnohem lepší
Odpovědět
Používám WFT Charisma 2,4 m 30-120g a vše v pohodě, můžeš mít i o něco měkčí nebo tvrdší, dle toho na co a jak chytáš. Za mně naprosto dostačující.
Odpovědět
Kouknu se doma na přesnej popis a dám ti to sem. V čem mi nevyhovoval? No bát se o tak drahej prut je jedna věc a pak to co zvládal on zvládne i prut od Mivardi. Máš pravdu, tý rybě je to jedno zda ji taháš na lešenářskou trubku a nebo s prutem s kosmických materiálů za cenu ludvíka Xiii.
Odpovědět
Používám několik let, k plné spokojenosti. Na gumáky i na lehké vláčecí pilkiny.
SavageGear Power Game 2,21 m, 50 - 100g
Odpovědět
Já měl loni štěstí a na mega výprodeji koupil tento proutek. I s poštovným mě vyšel na 290 Kč. Jelikož nejsem žádný obr tak jsem opravdu maximálně spokojený.
<h1 id="test_product_name" class="fn" style="box-sizing: inherit; margin: 0px 0px 10px; padding: 0px; font-size: 28px; font-weight: normal; border-top-color: #dddddd; border-right-color: #dddddd; border-bottom: 0px none; border-left-color: #dddddd; text-transform: uppercase; line-height: 1.2; color: #000000; font-family: Exo, sans-serif;">SAVAGE GEAR PRUTY SALT 1DFR SLOW JIGGING 6’8” 203 CM 20 - 90 G SPIN 2 DÍL</h1>
Odpovědět
SAVAGE GEAR PRUTY SALT 1DFR SLOW JIGGING 6’8” 203 CM 20 - 90 G SPIN 2 DÍL
Odpovědět
tak jsem ho nakonec koupil daiwa prorex x 30 až 70g, u nás nejlevnější za 3700kč v Rakousku za 100e , v uterý večer objednáno a ve čtvrtek dopoledne přijel. vypadá dost dobře. přesne za měsíc ho pořádně vyvětrám
Odpovědět
tak jsem ho nakonec koupil daiwa prorex x 30 až 70g, u nás nejlevnější za 3700kč v Rakousku za 100e , v uterý večer objednáno a ve čtvrtek dopoledne přijel. vypadá dost dobře. přesne za měsíc ho pořádně vyvětrám
Tak dej pak vědět, taky potřebuju...
Odpovědět
Tady je ten sportex.. je to sportex Kev Spin 2304, 30 gr. Typové označení SP 2403
Odpovědět