Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 0°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -6°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
opar
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Pokec – volný pokec o všem možném

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 … 44 Další »
MifakM
25.03.2010 ID: 524008

Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz

Děkuji

0
Odpovědět
stipko
27.07.2012 ID: 1042245

Nemáte informácie o prejazdnosti ciest smer Norsko?

Odchádzam v stredu 1.8. cez Berlín do Dánskeho Hirtshalsu na trajekt do Kristiansandu.

Po včerajších prískokoch na D1 z Brna do Vyškova, chcem radšej vedieť čo ma čaká.

V červnu som videl nejaké obmedzenia v Nemecku za Berlínom smer Rostock. Ale to bolo len so zníženou rýchlosťou.

Ak máte nejaké info, dajte to sem.

Díky

Už len 5

0

Odpovědět

Vlkous
27.07.2012 ID: 1042254

stipko - jezdím stejnou trasu. Pojedu tudy 10.8.Momentálně nevím o tom, že by byl nějaký úsek neprůjezdný kvůli stavbě. Samozřejmě kvůli nějaké nehodě si člověk objížďku nenaplánuje dopředu.

Jen díky loňské cestě kolem Hamburku pojedu o maličko jinudy. Podjíždíme tam Neumünster a tam to loni bylo ve výstavbě a tak jedu trošku vejš nad Neumünster a pak přejedu na dálnici směr Dánsko. Ale letos se to podle Mapa tváří bez prací na silnici. V tom michelinu si klikni na trojúhelník s vikřičníkem Roadworks a objeví se ti při určitém přiblížení opravovaná místa na silnicích.

Pokud by si stál pro inspiraci o mapku trasy včetně pump a odpočívadel, kudy jezdím já, tak mi napiš soukromou zprávou mail adresu a já ti to pošlu.

0

Odpovědět

Pafka
27.07.2012 ID: 1042257

2 STIPKO

Na kolik vyjde trajekt Hirtshals - Kristiasund a jak dlouho trvá cesta? Jsou tam nějaké slevy za včasnou objednávku? Díky, Pafka

0

Odpovědět

Pafka
27.07.2012 ID: 1042258

Beru dotaz zpět - zaměnil jsem Kristiansand za Kristiansund .-(

0

Odpovědět

janka
27.07.2012 ID: 1042263

To Pafka

Hirtshals - Kristiansand jezdi spolecnosti www.colorline.com ca 3,5 hod prejezd a www.fjordline.com v sezone s rychlolodi za ca 2,5 hod.

Ceny se silene meni - letos vychazel Color line levneji - ceny od 45 EUR za jednu cestu 4 lidi normalni auto.

0

Odpovědět

stipko
27.07.2012 ID: 1042271

Trajekt Colorline

Auto do 6m, 2m výška, 8 osob (2 deti), rezervované koncom března - 103 euro.

0

Odpovědět

Vladimír Doškář
27.07.2012 ID: 1042280

Ceny všech trajektů se velmi mění v průběhu roku a jednotlivých týdnů a dnů. Nejlepší je si udělat rezervaci dopředu. :-P

Došky

0

Odpovědět

Vlkous
28.07.2012 ID: 1042286

Mám zkušenpost takovou - nejlevněji mě vychází objednání trajektu hned jak vyjdou nové jízdní řáda. Většinbou to bývá v měsících říjen, listopad a prosinec.

0

Odpovědět

janka
28.07.2012 ID: 1042307

Letos ovsem tento system (kdo driv prijde., ten driv mele) bohuzel moc nefunguje. U Color Line se ceny ridi denni a takrka hodinovou poptavkou, takze se vam muze stat, ze koupite rok dopredu listek, ktery tesne pred odjezdem je i o tretinu levnejsi.

Letos se vubec neda nic rict, co plati jeden den, je nadruhy jinak a i ja - takrka stary mazak - jsem si minuly tyden koupila listky, ktere byly o 3 dny pozdeji o 70 EUR levnejsi.

To nastve ...

V kazdem pripade ale vyjde levneji listky objednat predem, protoze v den odjezdu nebo na miste dostanete uz ten nejdrazsi tarif.

0

Odpovědět

husky19
29.07.2012 ID: 1042359

S bukováním trajektů společností TT-Line, Stena Line, Fjord Line i Color Line mám letitou zkušenost. Zabukoval jsem jich opravdu hodně. Pravdu má Janka, když píše, že u ColorLine v poslední době není žádný odhadnutelný system. Cena Kiel - Oslo se pohybuje od nejnižšího tarivu za jednu cestu (bývalý růžový) - cca 150,-EUR pro 4 lidi s autem do 2 metrů výšky a 6 metrů délky až po cenu cca 500,-EUR. A přitom je jedno jaký je den v týdnu, jestli je svátek a pod. Pokud chcete využít služeb této společnosti je třeba mít kousek štěstíčka, nebo upravit cestu dle cen trajektu. Jeden den je cena vysoká a hned druhý den je ta nejnižší. Většinou cena vydrží celý měsíc a mění se vždy s příchodem nového měsíce. Rozhodně neplatí, že kdo dřív přijde, bude mít lepší cenu. Já jezdím cestu Kiel - Oslo velmi rád a kolikrát s bukováním čekám. Samozřejmě s rizikem zvýšení ceny. Pokud jsou okolní dny hodně drahé, dá se předpokládat, že postupně zdraží i ten uprostřed. Kdo není vázán přesným termínem, vezme ten nejlevnější. Pokud ale potřebujete jet v den drahého trajektu a okolo jsou levnější, vyplatí se počkat a sledovat. Buď zůstane za stejnou cenu, nebo zlevní. U ostatních společností je to podobné, ale ne tak markantní jako u Color Line.

0

Odpovědět

gabaez
02.08.2012 ID: 1042553

Nevíte někdo, jestli pivo (či jiný alkohol) zakoupený na trajektu (Color Line - tudíž končí v Norsku), mi při kontrole započítají celníci do limitu na dovoz alkoholu?

Dík.

0

Odpovědět

bulik
02.08.2012 ID: 1042554

to gabaez

započítají, tedy budou-li tě kontrolovat

0

Odpovědět

gabaez
02.08.2012 ID: 1042556

bulik - dík

Ale přece jenom, mě to prostě nedá. Já mám pocit, že z hlediska celníka, je tento alkohol dovezen do Norska legálně. Sice nakoupen s nějakou daňovou úlevou, ale zcela legálně, tudíž nechápu, proč by mu měl vadit.

Omlouvám se, Ty jsi mi ochotně odpověděl na dotaz a já do toho znovu vrtám, ale když mě to prostě hlava nebere.

0

Odpovědět

mara45
02.08.2012 ID: 1042557

U norů nehledej moc logiku.Jednou,když byla v kulhavka a slintavka,tak nám po cestě zabavili všechno jídlo,které mělo něco společného s krávama a polem.Brambory,mrkev,máslo,salámy,paštiky v konzervách ..Museli jsme vybalit vše z auta a když kamarádi vybalili pivo a alkohol,tak to u jejich auta vypadalo jak u stánku ve vietnamský tržnici.No a nechali jim to všechno.Jo a alkohol koupený z lodi se počítá do celkového alkoholu,který vezeš.Bohužel.

0

Odpovědět

husky19
02.08.2012 ID: 1042568

S alkoholem je to stejné jako když ho koupíš ve Free shopu na hranicích. "Kupuj na lodi - konzumuj na lodi". Tuto alkoholovou turistiku praktikuje mnoho lidí. Jezdím do Norska 2y ročně a už jsem toho viděl na trajektech opravdu hodně. Celníka opravdu nezajímá odkud alkohol pochází. I když ho přiveze loď, není jasné kde vlastně bude konzumován. Když ho nekoupíš, odjede zpět do Německa (Kiel-Oslo).

Pokud vezete nadlimit, vyplatí se alkohol proclít. Vyjedete z lodě a oznámíte, že máte nadlimit a chcete ho proclít. Pokud se zachováte takto, neslyšel jsem, že by někoho ještě kontrolovali. Pokud ale budete tvrdit, že nemáte nic, je to žádost o prohlídku.

Další možností je koupit pivo až v Norsku. Půllitrovka Plzeňského Prazdroje vyjde v přepočtu asi na 100-110,-- Kč. Je to ale dražší varianta než proclít nadlimit.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 … 44 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

DAM Pilkr Ron Thompson THOR 13cm 200g UV Red

Sleva 10 Kč
DAM Pilkr Ron Thompson THOR 13cm 200g UV Red
259 Kč
249 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear Sandeel V2 21,5cm 140g Pink Pearl Silver

Sleva 80 Kč
Savage Gear Sandeel V2 21,5cm 140g Pink Pearl Silver
379 Kč
299 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear Cutbait Herring Kit 20cm 270g Green Glow

Sleva 140 Kč
Savage Gear Cutbait Herring Kit 20cm 270g Green Glow
529 Kč
389 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.