Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Ty oleje v kapslích jsem na Hitře v Kenvaeru ani ve Filanu nikde neviděl.Kde se to prodává?Třeba jsem nenavštívil ten správný obchod.:-|
Odpovědět
Jindro,jěště ti narostou ploutve ztoho a upadne ocas a co pak?:-D:-D
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
Ty oleje v kapslích jsem na Hitře v Kenvaeru ani ve Filanu nikde neviděl.Kde se to prodává?Třeba jsem nenavštívil ten správný obchod.[/citace]
Prodává se to v lékárnách
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Norci,skúšal už niekto masti a oleje z tresky?[/citace]
To víš že jo, když otevřu zavařená játra z tresek ve vlastní šťávě s cibulkou, tak je to samý rybí tuk a když s nimi skončím mám ruce jak pan farář a rasův pytel dohromady.:-E:-D
Kdo by taky v Norsku asi kupoval rybí tuk v ampulkách.
Odpovědět
:-|:-|oleje s citronem? Toť dobré mazadlo,kam se hrabe francovka :-P8-)
Odpovědět
Nemá někdo zkušenost s trajektem Stavanger - Hirstals? Cena? Dík
Odpovědět
[citace]kaqpa napsal:
Nemá někdo zkušenost s trajektem Stavanger - Hirstals? Cena? Dík[/citace]
Ahoj, mnohokráte jsem pracovně cestoval trajektem Hirtshals - Kristiansand, ale do Stavangeru jsem vždy pokračoval po silnici. Jezdil jsem Superspeed 1, pro profi řidiče bezvadnej servis, o víkendu na diskotéce kousek od přístavu zábava dobrá, cenama nemůžu sloužit, platila to firma a navíc je to už pár let zpátky.
Odpovědět
Letos po nekolikate jsme planovali pouzit tuto trasu a opet jsme se rozhodli jinak.
Duvodem je vysoka cena, delka prejezdu a casy, ktere nam nevyhovovaly.
Letos za ctvrtinu ceny (vcetne poledniho bufetu) prejezd do Kristiansandu a odtud je to do Stavangeru ca 3,5 hod.
Po ceste mytne 1x 25 NOK a 2x 20 NOK.
Odpovědět
Dnešní den jsem se konečně odhodlal k vyuzení nějakých rybiček, podle Doškyho receptu....tak jsem zvědavý na výsledek.....:-?
Odpovědět
....na oběd se podává brosma na grilu........den ve zamení zdravé výživy....:-D...- ať si trochu zvednem průměr v konzumaci ryb....
No ale večer to bude chtít trochu zalít - neboť ryba potřebuje plavat, že ano.....:-D:-D:-D
Odpovědět