Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Ahoj no celkem jasné vyčerpání,tuo situlaci už mám zasebou přeji brzké uzdravení
pak hodně zavodňovat.Ať to dobře dopadne :-?
Odpovědět
Hodně zdraví chlape a brzký návrat z nemocnice, aby ti ještě nenašli závislost na norské rybaření.:-D
P.S. tátovi poděkování za rychlé rozhodnutí:-)
Odpovědět
Kluci Simcovi bacha, vase navraty z ryb se stavaji pomalu hororovou zalezitosti, uz roupama nevite, jak na nas prenest adrenalin :-(
Duku, at jsi rychle v poradku a doma, v nemocnici jsou sice hezke sestricky, ale s nima se muzes schazet i po jejich pracovni dobe :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Sim napsal: Takto dopadl včera brácha po návratu z Norska, cituju ...cca hodinku po příjezdu se mě začala točit hlava, tak sem nechal vyklízení dodávky a že si pudu lehnout, už si nepatuju cestu skladem, ale prej sem došel na dvůr, začal něco blábolit a svalil se v křečích k zemi, přej mě zapadl jazyk, ale naštěstí táta neváhal a skočil na mě a vyndal mě ho, pak přijela rychlá, pak sem byl odvezen na Neurologii v Blansku, od tam na CéTéčko, který je nejspíš v pořádku, ale radši udělají v pondělí ještě jednou. Prostě to vypadá na totální vyčerpání organismu. Za posledních 10 dnů sem toho moc nespal (brzo na ryby, pozdě na chatu a ještě později do postele). Po cestě za posledních 30 sem toho málo naspal, vypil a snědl. Na pár týdnů sem v prd... [/citace]No takhle se uhnat.Přeji brzké uzdravení a zvolni tempo.:-)
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
Sim napsal: Takto dopadl včera brácha po návratu z Norska, cituju ...cca hodinku po příjezdu se mě začala točit hlava, tak sem nechal vyklízení dodávky a že si pudu lehnout, už si nepatuju cestu skladem, ale prej sem došel na dvůr, začal něco blábolit a svalil se v křečích k zemi, přej mě zapadl jazyk, ale naštěstí táta neváhal a skočil na mě a vyndal mě ho, pak přijela rychlá, pak sem byl odvezen na Neurologii v Blansku, od tam na CéTéčko, který je nejspíš v pořádku, ale radši udělají v pondělí ještě jednou. Prostě to vypadá na totální vyčerpání organismu. Za posledních 10 dnů sem toho moc nespal (brzo na ryby, pozdě na chatu a ještě později do postele). Po cestě za posledních 30 sem toho málo naspal, vypil a snědl. Na pár týdnů sem v prd... No takhle se uhnat.Přeji brzké uzdravení a zvolni tempo.[/citace]
Dane...neser Šrouba a daj sa rychlo dohromady!!!Musíme opět někdy v listopadu někam vyrazit...8-)8-)8-)(Montenegro třeba)
Odpovědět
Nedávno tady bylo zveřejněno video - kamera upevněná nad nástrahou, tresky měly ale větší zájem o tu kameru, než o nástrahu..... Nevíte prosím vás, kde bych to našel? - Už jsem projel snad padesát stránek a nevím, kde by to mohlo být. Díky za pomoc. :-?
Odpovědět
ti JIMMI,něco je zde
http://www.youtube.com/watch?v=OseVTPlPJJ8
Odpovědět
Jimmi myslel jiné video, byl tam pohled do hloubky kde bylo mnoho tresek.Jestli se tedy nepletu.
Odpovědět
Piva - ano, nepleteš se - byl to asi 7min záběr do hejna tresek do hlubiny. Pár lidí to komentovalo, m.j. jsem si zapamatoval Pafku - že ty tresky mají větší zájem o tu kameru.....:-D
Odpovědět
[citace]petras napsal:
SOROYA 2013 strana 34[/citace]
Ano to je ono.....děkuji, už to valím do oblíbených. Nedovedu si představit, že bych seděl v té lodi a viděl ty kusy pod sebou - určitě bych aspoň 50x změnil nástrahu aby se tomu začaly ty tresky věnovat, nebo by mě odvezli s infarktem........:-D:-P:-D
Ještě jednou díky.
Odpovědět
Mám na Vás dotaz. Nemáte někdo kontakt, kdo by mi udělal preparaci hlavy tresky. Nejlépe na jižní Moravě.
Díky Naki
Odpovědět
Naki, vozíme to do Šakvic.
http://www.prepalov.cz/
Šroubek ti může napsat, jak dělají krásné věci.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...