Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Ahoj no celkem jasné vyčerpání,tuo situlaci už mám zasebou přeji brzké uzdravení

pak hodně zavodňovat.Ať to dobře dopadne :-?

Hodně zdraví chlape a brzký návrat z nemocnice, aby ti ještě nenašli závislost na norské rybaření.:-D

P.S. tátovi poděkování za rychlé rozhodnutí:-)

Kluci Simcovi bacha, vase navraty z ryb se stavaji pomalu hororovou zalezitosti, uz roupama nevite, jak na nas prenest adrenalin :-(

Duku, at jsi rychle v poradku a doma, v nemocnici jsou sice hezke sestricky, ale s nima se muzes schazet i po jejich pracovni dobe :-D:-D:-D:-D

[citace]Sim napsal: Takto dopadl včera brácha po návratu z Norska, cituju ...cca hodinku po příjezdu se mě začala točit hlava, tak sem nechal vyklízení dodávky a že si pudu lehnout, už si nepatuju cestu skladem, ale prej sem došel na dvůr, začal něco blábolit a svalil se v křečích k zemi, přej mě zapadl jazyk, ale naštěstí táta neváhal a skočil na mě a vyndal mě ho, pak přijela rychlá, pak sem byl odvezen na Neurologii v Blansku, od tam na CéTéčko, který je nejspíš v pořádku, ale radši udělají v pondělí ještě jednou. Prostě to vypadá na totální vyčerpání organismu. Za posledních 10 dnů sem toho moc nespal (brzo na ryby, pozdě na chatu a ještě později do postele). Po cestě za posledních 30 sem toho málo naspal, vypil a snědl. Na pár týdnů sem v prd... [/citace]No takhle se uhnat.Přeji brzké uzdravení a zvolni tempo.:-)

[citace]Jindrich napsal:

Sim napsal: Takto dopadl včera brácha po návratu z Norska, cituju ...cca hodinku po příjezdu se mě začala točit hlava, tak sem nechal vyklízení dodávky a že si pudu lehnout, už si nepatuju cestu skladem, ale prej sem došel na dvůr, začal něco blábolit a svalil se v křečích k zemi, přej mě zapadl jazyk, ale naštěstí táta neváhal a skočil na mě a vyndal mě ho, pak přijela rychlá, pak sem byl odvezen na Neurologii v Blansku, od tam na CéTéčko, který je nejspíš v pořádku, ale radši udělají v pondělí ještě jednou. Prostě to vypadá na totální vyčerpání organismu. Za posledních 10 dnů sem toho moc nespal (brzo na ryby, pozdě na chatu a ještě později do postele). Po cestě za posledních 30 sem toho málo naspal, vypil a snědl. Na pár týdnů sem v prd... No takhle se uhnat.Přeji brzké uzdravení a zvolni tempo.[/citace]

Dane...neser Šrouba a daj sa rychlo dohromady!!!Musíme opět někdy v listopadu někam vyrazit...8-)8-)8-)(Montenegro třeba)

Nedávno tady bylo zveřejněno video - kamera upevněná nad nástrahou, tresky měly ale větší zájem o tu kameru, než o nástrahu..... Nevíte prosím vás, kde bych to našel? - Už jsem projel snad padesát stránek a nevím, kde by to mohlo být. Díky za pomoc. :-?

ti JIMMI,něco je zde

http://www.youtube.com/watch?v=OseVTPlPJJ8

Jimmi myslel jiné video, byl tam pohled do hloubky kde bylo mnoho tresek.Jestli se tedy nepletu.

Piva - ano, nepleteš se - byl to asi 7min záběr do hejna tresek do hlubiny. Pár lidí to komentovalo, m.j. jsem si zapamatoval Pafku - že ty tresky mají větší zájem o tu kameru.....:-D

SOROYA 2013 strana 34

[citace]petras napsal:

SOROYA 2013 strana 34[/citace]

Ano to je ono.....děkuji, už to valím do oblíbených. Nedovedu si představit, že bych seděl v té lodi a viděl ty kusy pod sebou - určitě bych aspoň 50x změnil nástrahu aby se tomu začaly ty tresky věnovat, nebo by mě odvezli s infarktem........:-D:-P:-D

Ještě jednou díky.

Mám na Vás dotaz. Nemáte někdo kontakt, kdo by mi udělal preparaci hlavy tresky. Nejlépe na jižní Moravě.

Díky Naki

Naki, vozíme to do Šakvic.

http://www.prepalov.cz/

Šroubek ti může napsat, jak dělají krásné věci.

To Naki: slíbené fotky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!