Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

« Předchozí 1 … 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 … 106 Další »
sroubek282
02.02.2012 ID: 524728

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

0
Odpovědět
husky19
26.04.2013 ID: 1060603

To je zajímavá otázka. Já jsem si s tím nikdy moc hlavu nelámal, ale možná dělám něco, co bych neměl a to rozhodně nechci.

Takže i já se připojuji k žádosti o odpověď.

0

Odpovědět

rybarik
26.04.2013 ID: 1060641

cau,do 5 HODIN na mole je plac zvyčajne zadarmo ,potom je viac moznosti,kazdy kemp ma v ponuke pozicanie placu na lod od100-300NOK na den podla velkosti lode.umytie lode 20-200NOK sprcha100NOK pri kazdom večšom mole je schema mola s placmi urcenimi na požičanie.s kontaktom na spravcu a cenami.PENIAZE SA VLOZIA DO OBALKY A HODIA DO SCHRANKY.pri placoch su stojane s elektrinou kde sa OPISE zaciatocny a konecny stav počitadla a plati sa podla tarify alebo 2NOK za kwh.Taktiež existuju aj lodhoteli .TIE využivaju večšie lode.ak na mole nie je informacna tabula plati ZASADA využivame place ktore nemaju kotviace lana, s lanami su zvečša obsadene a lod je na mori ,NA LODI NEZABUDNITE NEHAT KONTAKT na TEL:

0

Odpovědět

Zdendek
26.04.2013 ID: 1060644

[citace]Rybarik napsal:

cau,do 5 HODIN na mole je plac zvyčajne zadarmo ,potom je viac moznosti,kazdy kemp ma v ponuke pozicanie placu na lod od100-300NOK na den podla velkosti lode.umytie lode 20-200NOK sprcha100NOK pri kazdom večšom mole je schema mola s placmi urcenimi na požičanie.s kontaktom na spravcu a cenami.PENIAZE SA VLOZIA DO OBALKY A HODIA DO SCHRANKY.pri placoch su stojane s elektrinou kde sa OPISE zaciatocny a konecny stav počitadla a plati sa podla tarify alebo 2NOK za kwh.Taktiež existuju aj lodhoteli .TIE využivaju večšie lode.ak na mole nie je informacna tabula plati ZASADA využivame place ktore nemaju kotviace lana, s lanami su zvečša obsadene a lod je na mori ,NA LODI NEZABUDNITE NEHAT KONTAKT na TEL:[/citace]Dík za informaci. Jezdím tam 11 let a tohle jsem nevěděl

0

Odpovědět

Petr Novák
03.05.2013 ID: 1061384

Chlapi, kdo z vás bude v dohledné době prohánět po fjordu loď Oien? Potřeboval by o ní nějaké info. Konkrétně omezit průměr zábradlí vpředu a vzadu + tloušťku bordu na středu lodě. Díky :-)

0

Odpovědět

dub
04.05.2013 ID: 1061393

To PEN. Neviem či ti to pomôže : minulý týždeň som mal na Oiene toto. Vyfrézovaná diera 24 mm - prerezané plátkom na ocel. Sadlo to tam jak riť na šerbel.

0

Odpovědět

Petr Novák
04.05.2013 ID: 1061436

Zábradlí není problém. Tam se s průměrem dá +/- chytit. Jak to vypadá na boardu?

0

Odpovědět

dub
04.05.2013 ID: 1061438

To ti zbrucha nepovím. Jak sem to namontoval , už sem čumel iba do vody a na display. ;-) 8...9 cm ?

0

Odpovědět

Sim
05.05.2013 ID: 1061467

Takto dopadl včera brácha po návratu z Norska, cituju ...cca hodinku po příjezdu se mě začala točit hlava, tak sem nechal vyklízení dodávky a že si pudu lehnout, už si nepatuju cestu skladem, ale prej sem došel na dvůr, začal něco blábolit a svalil se v křečích k zemi, přej mě zapadl jazyk, ale naštěstí táta neváhal a skočil na mě a vyndal mě ho, pak přijela rychlá, pak sem byl odvezen na Neurologii v Blansku, od tam na CéTéčko, který je nejspíš v pořádku, ale radši udělají v pondělí ještě jednou. Prostě to vypadá na totální vyčerpání organismu. Za posledních 10 dnů sem toho moc nespal (brzo na ryby, pozdě na chatu a ještě později do postele). Po cestě za posledních 30 sem toho málo naspal, vypil a snědl. Na pár týdnů sem v prd...

0

Odpovědět

husky19
05.05.2013 ID: 1061473

Když se podívám na věkovou skladbu našeho společenství, tak se není co divit. :-?:-?

Přeji velmi brzké zotavení a hlavně, bacha, nejsme už žádní koloušci. VYDRŽ A BRZY ZASE NA RYBY!!!;-);-)

0

Odpovědět

husky19
05.05.2013 ID: 1061475

V pátek jsme absolvovali velmi pohodové odpoledne s litím velkých pilkrů na Soroyu. Jsem vybaven až nadlimitním množstvím Roybaitů a Cutbaitů, ale nějaký ten pilkr se také hodí:-D

0

Odpovědět

husky19
05.05.2013 ID: 1061476

0

Odpovědět

husky19
05.05.2013 ID: 1061477

0

Odpovědět

husky19
05.05.2013 ID: 1061478

0

Odpovědět

husky19
05.05.2013 ID: 1061479

Madam Curie rozbijí atom. :-D:-D:-D

0

Odpovědět

dosky
05.05.2013 ID: 1061480

[citace]Sim napsal:

Takto dopadl včera brácha po návratu z Norska, cituju ...cca hodinku po příjezdu se mě začala točit hlava, tak sem nechal vyklízení dodávky a že si pudu lehnout, už si nepatuju cestu skladem, ale prej sem došel na dvůr, začal něco blábolit a svalil se v křečích k zemi, přej mě zapadl jazyk, ale naštěstí táta neváhal a skočil na mě a vyndal mě ho, pak přijela rychlá, pak sem byl odvezen na Neurologii v Blansku, od tam na CéTéčko, který je nejspíš v pořádku, ale radši udělají v pondělí ještě jednou. Prostě to vypadá na totální vyčerpání organismu. Za posledních 10 dnů sem toho moc nespal (brzo na ryby, pozdě na chatu a ještě později do postele). Po cestě za posledních 30 sem toho málo naspal, vypil a snědl. Na pár týdnů sem v prd...

[/citace]

Přeji brzké uzdravení a držím palce. Došky

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 … 106 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.