Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

To je zajímavá otázka. Já jsem si s tím nikdy moc hlavu nelámal, ale možná dělám něco, co bych neměl a to rozhodně nechci.

Takže i já se připojuji k žádosti o odpověď.

cau,do 5 HODIN na mole je plac zvyčajne zadarmo ,potom je viac moznosti,kazdy kemp ma v ponuke pozicanie placu na lod od100-300NOK na den podla velkosti lode.umytie lode 20-200NOK sprcha100NOK pri kazdom večšom mole je schema mola s placmi urcenimi na požičanie.s kontaktom na spravcu a cenami.PENIAZE SA VLOZIA DO OBALKY A HODIA DO SCHRANKY.pri placoch su stojane s elektrinou kde sa OPISE zaciatocny a konecny stav počitadla a plati sa podla tarify alebo 2NOK za kwh.Taktiež existuju aj lodhoteli .TIE využivaju večšie lode.ak na mole nie je informacna tabula plati ZASADA využivame place ktore nemaju kotviace lana, s lanami su zvečša obsadene a lod je na mori ,NA LODI NEZABUDNITE NEHAT KONTAKT na TEL:

[citace]Rybarik napsal:

cau,do 5 HODIN na mole je plac zvyčajne zadarmo ,potom je viac moznosti,kazdy kemp ma v ponuke pozicanie placu na lod od100-300NOK na den podla velkosti lode.umytie lode 20-200NOK sprcha100NOK pri kazdom večšom mole je schema mola s placmi urcenimi na požičanie.s kontaktom na spravcu a cenami.PENIAZE SA VLOZIA DO OBALKY A HODIA DO SCHRANKY.pri placoch su stojane s elektrinou kde sa OPISE zaciatocny a konecny stav počitadla a plati sa podla tarify alebo 2NOK za kwh.Taktiež existuju aj lodhoteli .TIE využivaju večšie lode.ak na mole nie je informacna tabula plati ZASADA využivame place ktore nemaju kotviace lana, s lanami su zvečša obsadene a lod je na mori ,NA LODI NEZABUDNITE NEHAT KONTAKT na TEL:[/citace]Dík za informaci. Jezdím tam 11 let a tohle jsem nevěděl

Chlapi, kdo z vás bude v dohledné době prohánět po fjordu loď Oien? Potřeboval by o ní nějaké info. Konkrétně omezit průměr zábradlí vpředu a vzadu + tloušťku bordu na středu lodě. Díky :-)

To PEN. Neviem či ti to pomôže : minulý týždeň som mal na Oiene toto. Vyfrézovaná diera 24 mm - prerezané plátkom na ocel. Sadlo to tam jak riť na šerbel.

Zábradlí není problém. Tam se s průměrem dá +/- chytit. Jak to vypadá na boardu?

To ti zbrucha nepovím. Jak sem to namontoval , už sem čumel iba do vody a na display. ;-) 8...9 cm ?

Takto dopadl včera brácha po návratu z Norska, cituju ...cca hodinku po příjezdu se mě začala točit hlava, tak sem nechal vyklízení dodávky a že si pudu lehnout, už si nepatuju cestu skladem, ale prej sem došel na dvůr, začal něco blábolit a svalil se v křečích k zemi, přej mě zapadl jazyk, ale naštěstí táta neváhal a skočil na mě a vyndal mě ho, pak přijela rychlá, pak sem byl odvezen na Neurologii v Blansku, od tam na CéTéčko, který je nejspíš v pořádku, ale radši udělají v pondělí ještě jednou. Prostě to vypadá na totální vyčerpání organismu. Za posledních 10 dnů sem toho moc nespal (brzo na ryby, pozdě na chatu a ještě později do postele). Po cestě za posledních 30 sem toho málo naspal, vypil a snědl. Na pár týdnů sem v prd...

Když se podívám na věkovou skladbu našeho společenství, tak se není co divit. :-?:-?

Přeji velmi brzké zotavení a hlavně, bacha, nejsme už žádní koloušci. VYDRŽ A BRZY ZASE NA RYBY!!!;-);-)

V pátek jsme absolvovali velmi pohodové odpoledne s litím velkých pilkrů na Soroyu. Jsem vybaven až nadlimitním množstvím Roybaitů a Cutbaitů, ale nějaký ten pilkr se také hodí:-D

Madam Curie rozbijí atom. :-D:-D:-D

[citace]Sim napsal:

Takto dopadl včera brácha po návratu z Norska, cituju ...cca hodinku po příjezdu se mě začala točit hlava, tak sem nechal vyklízení dodávky a že si pudu lehnout, už si nepatuju cestu skladem, ale prej sem došel na dvůr, začal něco blábolit a svalil se v křečích k zemi, přej mě zapadl jazyk, ale naštěstí táta neváhal a skočil na mě a vyndal mě ho, pak přijela rychlá, pak sem byl odvezen na Neurologii v Blansku, od tam na CéTéčko, který je nejspíš v pořádku, ale radši udělají v pondělí ještě jednou. Prostě to vypadá na totální vyčerpání organismu. Za posledních 10 dnů sem toho moc nespal (brzo na ryby, pozdě na chatu a ještě později do postele). Po cestě za posledních 30 sem toho málo naspal, vypil a snědl. Na pár týdnů sem v prd...

[/citace]

Přeji brzké uzdravení a držím palce. Došky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!