Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

[citace]vladov napsal:

Ahoj Norkovia

Včera sa mi podaril najkrajší úlovok. Má 50cm a 3,57kg, slečna menom Hana. Doma mám už dve baby a jedného chlapa. Som zvedavý kto začne so mnou najskôr ťahať na sever.

5.5. nástup na Bakkan aj s požehnaním manželky. Len tak,tak sme to stihli. Je fantastická.[/citace]

Gratuluji!

Já s Pavlem jsme to měli podobné, rychle porodit a šup do Norska. :-D

Přeji všem úspěšnou pstruhovou zahájenou !

Také se přidávám ke gratulaci a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka do života.Za požehnání dávám manželce velký palec nahoru:-)

[citace]jirka66 napsal:

Až vám zespodu drcne do loďky, jak to dělají s tuleni, když plavou na ledové kře, tak vás ty zážitky přejdou.V Norsku prý pitvali uhynulou kosatku a měla v sobě losa.Zajímalo by mě, jestli řeší, zda ve vodě plave los nebo človíček. Případné reakce prosím na ,,Pokec o všem..." nebo ,,Zajímavosti",ať se dodržuje téma. [/citace]

Dle mého názoru si dost pravděpodobně někdo plete losa s lososem ;-) Jak jsem zde již psal, kosatky jsou velmi specializované na potravu, populace žijící v Norsku se živí převážně sledi (ale i jinými rybami, nejlépe s vysokým obsahem tuku - tzn. právě losos) na tuleně neútočí, pokud se ocitne s kosatkami ve vodě člověk nebo los, myslím že větší nebezpečí než kosatky pro ně představuje hypotermie.

Sime, ty víš jak potěšit. Dám si jedno, dvě a du posekat zahradu.

[citace]007krivanek napsal:

Sime, ty víš jak potěšit. Dám si jedno, dvě a du posekat zahradu. [/citace]

Vy umíte potěšit oba - já vykouknu z okna a vidím půl metru sněhu - ale je pravda že ten se aspoň nemusí sekat ;-):-D

Northwolf napsal:

Dle mého názoru si dost pravděpodobně někdo plete losa s lososem Jak jsem zde již psal, kosatky jsou velmi specializované na potravu, populace žijící v Norsku se živí převážně sledi (ale i jinými rybami, nejlépe s vysokým obsahem tuku - tzn. právě losos) na tuleně neútočí, pokud se ocitne s kosatkami ve vodě člověk nebo los, myslím že větší nebezpečí než kosatky pro ně představuje hypotermie.[/citace]

Serióznost zprávy jsme neprověřovali, je docela možné, že šlo o výherní los :-D

[citace]007krivanek napsal:

Sime, ty víš jak potěšit. Dám si jedno, dvě a du posekat zahradu. [/citace]

Já si dám teď taky jedno, otříhám maliny, vyhrabu trávník a spustím závlahy. 8-)

A večer ještě jednou na pstruhy.

Michal,tvoje pstruhy pijú pivo,naše ryby zase ...............

Prosím o pomoc, nemůžu najít videa (asi od Husky19), bylo tam mimo jiné video z Roanu. V tématu rybářská videa jsem to nenašel a vyhledávání na těchto stránkách je nepoužitelné, pokud nevím přesnější údaje. Nevím v kterém tématu to bylo. Díky.

Napiš si do vyhledavače HITRA - Dolmoya podzim 2012 a je to na první straně, je zde celkem asi šest videí.Milan

[citace]Jisto napsal:

Prosím o pomoc, nemůžu najít videa (asi od Husky19), bylo tam mimo jiné video z Roanu. V tématu rybářská videa jsem to nenašel a vyhledávání na těchto stránkách je nepoužitelné, pokud nevím přesnější údaje. Nevím v kterém tématu to bylo. Díky.[/citace]

Všechny odkazy jsou ve vláknu "HITRA - Dolmoya podzim 2012" v prvním příspěvku.

Příjemné pokoukání :-D:-D:-D

Tak jsem to jedním dechem skouknul a jojo, už aby jsme tam byli, máme to za 5.

Ještě mám dotaz, zda někdo nevíte (Janka určitě jo), jestli jsou nějaká pravidla pro dočasné zaparkování loďky u jinýho mola. Třeba když jedu na výlet po vodě do města a chci si zajít do obchodu, nebo třeba zaparkovat loď někde u jinýho mola na pobřeží a vyšlápnout si na výlet na břeh.

Připojuji se s dotazem, nechat se odvézt z ostrova i s autem pro nákup = drahý rohlík. Na lodi, do města, za nákupem, kde zaparkovat loď?!

To by mě taky zajímalo jak je to s parkováním u cizího mola když si chci třeba jenom pokoukat na ostrůvku kde je chata a projít se

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!