Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,351. až 1,365. (celkem z 1,588)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

vladov napsal:

Ahoj Norkovia

Včera sa mi podaril najkrajší úlovok. Má 50cm a 3,57kg, slečna menom Hana. Doma mám už dve baby a jedného chlapa. Som zvedavý kto začne so mnou najskôr ťahať na sever.

5.5. nástup na Bakkan aj s požehnaním manželky. Len tak,tak sme to stihli. Je fantastická.

Gratuluji!

Já s Pavlem jsme to měli podobné, rychle porodit a šup do Norska. 😀

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Přeji všem úspěšnou pstruhovou zahájenou !

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Také se přidávám ke gratulaci a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka do života.Za požehnání dávám manželce velký palec nahoru:-)

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

jirka66 napsal:

Až vám zespodu drcne do loďky, jak to dělají s tuleni, když plavou na ledové kře, tak vás ty zážitky přejdou.V Norsku prý pitvali uhynulou kosatku a měla v sobě losa.Zajímalo by mě, jestli řeší, zda ve vodě plave los nebo človíček. Případné reakce prosím na ,,Pokec o všem…” nebo ,,Zajímavosti”,ať se dodržuje téma.

Dle mého názoru si dost pravděpodobně někdo plete losa s lososem 😉 Jak jsem zde již psal, kosatky jsou velmi specializované na potravu, populace žijící v Norsku se živí převážně sledi (ale i jinými rybami, nejlépe s vysokým obsahem tuku – tzn. právě losos) na tuleně neútočí, pokud se ocitne s kosatkami ve vodě člověk nebo los, myslím že větší nebezpečí než kosatky pro ně představuje hypotermie.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Sime, ty víš jak potěšit. Dám si jedno, dvě a du posekat zahradu.

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

007krivanek napsal:

Vy umíte potěšit oba – já vykouknu z okna a vidím půl metru sněhu – ale je pravda že ten se aspoň nemusí sekat ;-):-D

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

Northwolf napsal:

Dle mého názoru si dost pravděpodobně někdo plete losa s lososem Jak jsem zde již psal, kosatky jsou velmi specializované na potravu, populace žijící v Norsku se živí převážně sledi (ale i jinými rybami, nejlépe s vysokým obsahem tuku – tzn. právě losos) na tuleně neútočí, pokud se ocitne s kosatkami ve vodě člověk nebo los, myslím že větší nebezpečí než kosatky pro ně představuje hypotermie.[/citace]

Serióznost zprávy jsme neprověřovali, je docela možné, že šlo o výherní los 😀

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

007krivanek napsal:

Já si dám teď taky jedno, otříhám maliny, vyhrabu trávník a spustím závlahy. 😎

A večer ještě jednou na pstruhy.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Michal,tvoje pstruhy pijú pivo,naše ryby zase ……………

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Prosím o pomoc, nemůžu najít videa (asi od Husky19), bylo tam mimo jiné video z Roanu. V tématu rybářská videa jsem to nenašel a vyhledávání na těchto stránkách je nepoužitelné, pokud nevím přesnější údaje. Nevím v kterém tématu to bylo. Díky.

Hokynar
    Účastník
    (81 odpovědí)

Napiš si do vyhledavače HITRA – Dolmoya podzim 2012 a je to na první straně, je zde celkem asi šest videí.Milan

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Jisto napsal:

Prosím o pomoc, nemůžu najít videa (asi od Husky19), bylo tam mimo jiné video z Roanu. V tématu rybářská videa jsem to nenašel a vyhledávání na těchto stránkách je nepoužitelné, pokud nevím přesnější údaje. Nevím v kterém tématu to bylo. Díky.

Všechny odkazy jsou ve vláknu “HITRA – Dolmoya podzim 2012” v prvním příspěvku.

Příjemné pokoukání :-D:-D:-D

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Tak jsem to jedním dechem skouknul a jojo, už aby jsme tam byli, máme to za 5.

Ještě mám dotaz, zda někdo nevíte (Janka určitě jo), jestli jsou nějaká pravidla pro dočasné zaparkování loďky u jinýho mola. Třeba když jedu na výlet po vodě do města a chci si zajít do obchodu, nebo třeba zaparkovat loď někde u jinýho mola na pobřeží a vyšlápnout si na výlet na břeh.

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Připojuji se s dotazem, nechat se odvézt z ostrova i s autem pro nákup = drahý rohlík. Na lodi, do města, za nákupem, kde zaparkovat loď?!

Zdendek
    Účastník
    (281 odpovědí)

To by mě taky zajímalo jak je to s parkováním u cizího mola když si chci třeba jenom pokoukat na ostrůvku kde je chata a projít se

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,351. až 1,365. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...