Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
To Jisto: Takže nejdřív, vše nejlepší, zdraví a hodně rybářských zážitků. K tomu úžasnému dárku od ženy, je to úžasný výtvor a já bych ho asi ani nesnědl a nechal si jej na památku. Ženě patří uznání za takový výtvor.
Odpovědět
Jirko ja viem,že každý z nás by sa prekopal aj vojenskou lopatkou,len aby sa dostal na vysnívané miesto do Nórska.A keby bolo najhoršie, objednaj si takého majstra na záveje.
Odpovědět
Peter, ty jsi takový hračička, viď. Ale na rybách bych se s tebou rád někdy potkal. 8-)8-)8-)
Odpovědět
Peter,pracuješ někdy anebo jsi pořád na netu a hledáš srandičky?8-)
Odpovědět
Tak vraj sa ide u Vás rekonštruovať diaľnica D1 medzi Brnom a Prahou.
To budú asi kolóny.Aby sme si dali načas k trajektom,že?
Odpovědět
Teraz to dávali na TV NOVA v správach.Neviem začiatok,ale má to trvať
62 týždňov.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Teraz to dávali na TV NOVA v správach.Neviem začiatok,ale má to trvať
62 týždňov.[/citace]Začnou prý 20.4.. Já si myslím že to ještě protáhne než začnou
Odpovědět
Jo to tady ty dva úseky, ale celkem to budou kutat 6 roků:-S
Odpovědět
20.4. je dôležitý termín . Smer Hitra. Teda , keď sa niečo nepos..e .;-)
Odpovědět
Všechno se vyvíjí,nesmíme se bát nových věcí,podnětů a setkání !
Odpovědět
Ahoj Norkovia
Včera sa mi podaril najkrajší úlovok. Má 50cm a 3,57kg, slečna menom Hana. Doma mám už dve baby a jedného chlapa. Som zvedavý kto začne so mnou najskôr ťahať na sever.
5.5. nástup na Bakkan aj s požehnaním manželky. Len tak,tak sme to stihli. Je fantastická.
Odpovědět
Gratuluji ke krásnému úlovku :-D ať vám dělá jen samou radost.
Odpovědět
Gratulace i ode mne. :-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-):-):-):-):-):-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...