Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Koupil jsem tam skutečně za tyto peníze, neodolal a koupil hned 2 ks. Budou se hodit. Taky jsem čučel, za kolik že ho tam mají.
Odpovědět
[citace]Jirik napsal: To erg:
To s tou cenou za Slammer 360 myslíš vážně? Na veletrh v Letňanech jsme měli vstupenky a byli jsme v Praze, nakonec jsme tam nešli. Za ty prachy bych ho bral hned [/citace]
taky jsem koukal za kolik ho tam mají. kamarád ho okamžitě koupil. Já ho dostal od Ježíška k Vánocům, tak se mi nechtělo kupovat další - hlavně když mám doma i 460 na těžkou přívlač :-D
Odpovědět
Příští víkend je výstava v Brně. Možná, že se objeví za super cenu i tam.;-)
Odpovědět
Jojo, Brno, to už je malinko z ruky, budu muset počkat zase na nějakou akci v Praze ...8-O
Odpovědět
Tak zajtra začína Vel. Brno . Kód ešte nelieta v étery ? Dalo by sa ušetriť na pár piv...;-)
Odpovědět
[citace]dub napsal:
Tak zajtra začína Vel. Brno . Kód ešte nelieta v étery ? Dalo by sa ušetriť na pár piv...[/citace]
SLEVA 50% PRO NÁVŠTĚVNÍKY CHYTEJ.CZ!
Pro všechny, kdo se chystáte veletrh navštívit jsme s BVV připravili slevu na vstupné ve výši 50%. Stačí pouze následující:
- jděte na stránky www.bvv.cz/rybareni
- klikněte na odkaz "REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ"
- zadejte registrační kód RYBA13
- vyplňte zobrazený formulář a odešlete
Po registraci Vám bude emailem zaslán voucher (pdf), který si vytiskněte. Voucher Vás opravňuje k využití 50 % slevy na vstupném, které s platným voucherem činí 80,- Kč.
Odpovědět
[citace]Dedek napsal:
dub napsal:
Tak zajtra začína Vel. Brno . Kód ešte nelieta v étery ? Dalo by sa ušetriť na pár piv...
SLEVA 50% PRO NÁVŠTĚVNÍKY CHYTEJ.CZ!
Pro všechny, kdo se chystáte veletrh navštívit jsme s BVV připravili slevu na vstupné ve výši 50%. Stačí pouze následující:
- jděte na stránky www.bvv.cz/rybareni
- klikněte na odkaz "REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ"
- zadejte registrační kód RYBA13
- vyplňte zobrazený formulář a odešlete
Po registraci Vám bude emailem zaslán voucher (pdf), který si vytiskněte. Voucher Vás opravňuje k využití 50 % slevy na vstupném, které s platným voucherem činí 80,- Kč.[/citace]
Díky, funguje to. Každá koruna dobrá. :-D:-D:-D
Odpovědět
k tomu penn slammer 360.vcera jsem se k nemu dostal za 1900kc.
Odpovědět
Jaroušek tady neukazuje jak ho má velkého, ale kolik může ještě řidič couvat. :-P
Odpovědět
Pak jsme ještě navštívili Sima v Blansku a nakoupili v jeho shopu.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...