Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Netuším, ale já např. zdroj k potápěčské lampě radši vozím v kabinovém zavazadle. Je to jistota a při odbavení jsem nikdy neměl problém, že by mi ho na palubu nevzali :-)

To dub: Ano vydrží,je jí jedno v jaké je poloze,jen se nesmí poškodit mechanicky nárazem,takže pokud bude v kufru dobře uložena,tak ok.

Fajn , dík , dík .

Vloni mně baterku do příručního zavazadla nepustili ani jednou musel jsem ji odbavit jako zvláštní zavazadlo.Ne jenom mně, ale i ostatním a taky zpátky to samé.Láďa

Ještě dodatek už je dávám do zavazadla a není s přepravou problém.

Tak to jsi mě nemile překvapil, vloni jsem ji nikam letadlem nevezl :-(

Nemáte někdo zkušenosti s navijákem SERT SANDFORCE 7003?Loni jsem oddělal všechny a chci něco,co vydrží na moři a nerozsype se.Počítám s ním na vláčku u Korlinu,takže žádné vysoké nároky.Petr

To petras: Něco mi říká,že tento bude další v řadě dříve nebo později rozsypaných. Rozhodně tě nechci zrazovat od koupi tohoto strojku,ale mám tyto pokusy za sebou,nakonec jsem skončil jako spousta jiných u Penn slammer,ten vydrží bez problémů.Dobré zkušenosti máme v partě také s Spro gold arc,také řada Okuma Raw,ale toto tě určitě neuspokojí,co se týče dlouhodobější spolehlivosti na mořské vodě;-)

petras - Zkušenosti přímo s tímhle navijákem nemám, ale tak jak ti napsal Raca (plně souhlasím), že se zřejmě dřív nebo později rozsype....:-S Mám více známých-(nebudu jmenovat), kteří kupovali ,,zaručeně dobrej naviják,, - (no nekup to za ty prachy)- kterým se potom naviják ne po druhém, nebo třetím, ale už při prvním náhozu, nebo spuštění nástrahy buďto žalostně rozsypal, nebo se aspoň přestalo dalo točit kličkou....:-D

Nebudu samozřejmě tvrdit, že věci v akcích nejsou dobré, jen osobně bych třeba do navijáku od neznámé firmy s cenou do tisícovky nešel....:-x

Sám píšeš že chceš navi, který něco vydrží...osobně bych se určitě držel známé značky, jako Penn, Shimano, Daiwa.....Není nic horšího, než když jsi nějaký tisíc kiláků od baráku a nemáš na co chytat, obchod nikde, kolegové mají akorát tak pro sebe......

Ve výsledném efektu pak přijdeš na to, že co jsi koupil tři navi v akci, by jsi mohl mít jeden kvalitní stroj, který má zajištěný perfektní servis a vydrží ti x-sezón, nehledě ke zkaženému zážitku ze zájezdu. Tyhle levňáky se taky dost špatně reklamují, dostaneš vyjádření v tom smyslu, že jsi se k němu nechoval jak by jsi měl a jsi namydlený.....

Doporučil bych asi také Penn slammer,který si chci pořídit letos, ale do této doby používám na přívlač tento naviják a můžu říct, že zatím žádná sebemenší závada a to po třech turnusech v norsku-Aure.Ještě nebyl ani jednou promazán ani servisován, jen dostal vždy koupel ve sladké vodě a frčí dál.

[citace]sedoil napsal:

Doporučil bych asi také Penn slammer,který si chci pořídit letos, ale do této doby používám na přívlač tento naviják a můžu říct, že zatím žádná sebemenší závada a to po třech turnusech v norsku-Aure.Ještě nebyl ani jednou promazán ani servisován, jen dostal vždy koupel ve sladké vodě a frčí dál.[/citace]

Díky všem za odpovědi,bohužel jsem limitovám cenou,ale MARA mi něco nabídl,tak se asi domluvíme.Nevím ani jistě,jestli letos pojedu,musím to nechat na poslední chvíli. Petr

to petras:to Ti psal Vláďa- zerp omylem z mého přihlášení,tak se obrať na něj.

[citace]mara45 napsal:

to petras:to Ti psal Vláďa- zerp omylem z mého přihlášení,tak se obrať na něj.[/citace]

Jasně :-D

[citace]petras napsal: sedoil napsal:

Doporučil bych asi také Penn slammer,který si chci pořídit letos, ale do této doby používám na přívlač tento naviják a můžu říct, že zatím žádná sebemenší závada a to po třech turnusech v norsku-Aure.Ještě nebyl ani jednou promazán ani servisován, jen dostal vždy koupel ve sladké vodě a frčí dál.

Díky všem za odpovědi,bohužel jsem limitovám cenou,ale MARA mi něco nabídl,tak se asi domluvíme.Nevím ani jistě,jestli letos pojedu,musím to nechat na poslední chvíli. Petr

[/citace]

Na navijáku bych rozhodně nešetřil za každou cenu. Penn Slammer 360 se normálně prodává kolem 2200,- na výstavě v Letňanech byl i za 1560,-

Poslouží na několik let a člověk se na něj může spolehnout. Ve finále to vyjde mnohem levněji než "šunka" za 800,- kterou po jedné sezóně vyhodíš - pokud vůbec ten týden nebo 14 dní v Norsku přežije.

A ještě z toho budeš během lovu neštastnej, až se ti bude protážet brzda a přeskakovat převody a díky tomu přijdeš třeba o pěknou rybu.

To erg:

To s tou cenou za Slammer 360 myslíš vážně? Na veletrh v Letňanech jsme měli vstupenky a byli jsme v Praze, nakonec jsme tam nešli. Za ty prachy bych ho bral hned :-?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!