Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Bergen, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

« Předchozí 1 … 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 … 106 Další »
sroubek282
02.02.2012 ID: 524728

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

0
Odpovědět
Pafka
12.02.2013 ID: 1052459

Netuším, ale já např. zdroj k potápěčské lampě radši vozím v kabinovém zavazadle. Je to jistota a při odbavení jsem nikdy neměl problém, že by mi ho na palubu nevzali :-)

0

Odpovědět

Raca
12.02.2013 ID: 1052463

To dub: Ano vydrží,je jí jedno v jaké je poloze,jen se nesmí poškodit mechanicky nárazem,takže pokud bude v kufru dobře uložena,tak ok.

0

Odpovědět

dub
12.02.2013 ID: 1052464

Fajn , dík , dík .

0

Odpovědět

Láďa Levinský
12.02.2013 ID: 1052480

Vloni mně baterku do příručního zavazadla nepustili ani jednou musel jsem ji odbavit jako zvláštní zavazadlo.Ne jenom mně, ale i ostatním a taky zpátky to samé.Láďa

Ještě dodatek už je dávám do zavazadla a není s přepravou problém.

0

Odpovědět

Pafka
12.02.2013 ID: 1052488

Tak to jsi mě nemile překvapil, vloni jsem ji nikam letadlem nevezl :-(

0

Odpovědět

petras
21.02.2013 ID: 1053161

Nemáte někdo zkušenosti s navijákem SERT SANDFORCE 7003?Loni jsem oddělal všechny a chci něco,co vydrží na moři a nerozsype se.Počítám s ním na vláčku u Korlinu,takže žádné vysoké nároky.Petr

0

Odpovědět

Raca
22.02.2013 ID: 1053222

To petras: Něco mi říká,že tento bude další v řadě dříve nebo později rozsypaných. Rozhodně tě nechci zrazovat od koupi tohoto strojku,ale mám tyto pokusy za sebou,nakonec jsem skončil jako spousta jiných u Penn slammer,ten vydrží bez problémů.Dobré zkušenosti máme v partě také s Spro gold arc,také řada Okuma Raw,ale toto tě určitě neuspokojí,co se týče dlouhodobější spolehlivosti na mořské vodě;-)

0

Odpovědět

JIMMI
22.02.2013 ID: 1053226

petras - Zkušenosti přímo s tímhle navijákem nemám, ale tak jak ti napsal Raca (plně souhlasím), že se zřejmě dřív nebo později rozsype....:-S Mám více známých-(nebudu jmenovat), kteří kupovali ,,zaručeně dobrej naviják,, - (no nekup to za ty prachy)- kterým se potom naviják ne po druhém, nebo třetím, ale už při prvním náhozu, nebo spuštění nástrahy buďto žalostně rozsypal, nebo se aspoň přestalo dalo točit kličkou....:-D

Nebudu samozřejmě tvrdit, že věci v akcích nejsou dobré, jen osobně bych třeba do navijáku od neznámé firmy s cenou do tisícovky nešel....:-x

Sám píšeš že chceš navi, který něco vydrží...osobně bych se určitě držel známé značky, jako Penn, Shimano, Daiwa.....Není nic horšího, než když jsi nějaký tisíc kiláků od baráku a nemáš na co chytat, obchod nikde, kolegové mají akorát tak pro sebe......

Ve výsledném efektu pak přijdeš na to, že co jsi koupil tři navi v akci, by jsi mohl mít jeden kvalitní stroj, který má zajištěný perfektní servis a vydrží ti x-sezón, nehledě ke zkaženému zážitku ze zájezdu. Tyhle levňáky se taky dost špatně reklamují, dostaneš vyjádření v tom smyslu, že jsi se k němu nechoval jak by jsi měl a jsi namydlený.....

0

Odpovědět

Lukáš Sedláček
22.02.2013 ID: 1053231

Doporučil bych asi také Penn slammer,který si chci pořídit letos, ale do této doby používám na přívlač tento naviják a můžu říct, že zatím žádná sebemenší závada a to po třech turnusech v norsku-Aure.Ještě nebyl ani jednou promazán ani servisován, jen dostal vždy koupel ve sladké vodě a frčí dál.

0

Odpovědět

petras
22.02.2013 ID: 1053234

[citace]sedoil napsal:

Doporučil bych asi také Penn slammer,který si chci pořídit letos, ale do této doby používám na přívlač tento naviják a můžu říct, že zatím žádná sebemenší závada a to po třech turnusech v norsku-Aure.Ještě nebyl ani jednou promazán ani servisován, jen dostal vždy koupel ve sladké vodě a frčí dál.[/citace]

Díky všem za odpovědi,bohužel jsem limitovám cenou,ale MARA mi něco nabídl,tak se asi domluvíme.Nevím ani jistě,jestli letos pojedu,musím to nechat na poslední chvíli. Petr

0

Odpovědět

mara45
22.02.2013 ID: 1053236

to petras:to Ti psal Vláďa- zerp omylem z mého přihlášení,tak se obrať na něj.

0

Odpovědět

petras
22.02.2013 ID: 1053239

[citace]mara45 napsal:

to petras:to Ti psal Vláďa- zerp omylem z mého přihlášení,tak se obrať na něj.[/citace]

Jasně :-D

0

Odpovědět

Erg
26.02.2013 ID: 1053593

[citace]petras napsal: sedoil napsal:

Doporučil bych asi také Penn slammer,který si chci pořídit letos, ale do této doby používám na přívlač tento naviják a můžu říct, že zatím žádná sebemenší závada a to po třech turnusech v norsku-Aure.Ještě nebyl ani jednou promazán ani servisován, jen dostal vždy koupel ve sladké vodě a frčí dál.

Díky všem za odpovědi,bohužel jsem limitovám cenou,ale MARA mi něco nabídl,tak se asi domluvíme.Nevím ani jistě,jestli letos pojedu,musím to nechat na poslední chvíli. Petr

[/citace]

Na navijáku bych rozhodně nešetřil za každou cenu. Penn Slammer 360 se normálně prodává kolem 2200,- na výstavě v Letňanech byl i za 1560,-

Poslouží na několik let a člověk se na něj může spolehnout. Ve finále to vyjde mnohem levněji než "šunka" za 800,- kterou po jedné sezóně vyhodíš - pokud vůbec ten týden nebo 14 dní v Norsku přežije.

A ještě z toho budeš během lovu neštastnej, až se ti bude protážet brzda a přeskakovat převody a díky tomu přijdeš třeba o pěknou rybu.

0

Odpovědět

Erg
26.02.2013 ID: 1053595

0

Odpovědět

jirik
28.02.2013 ID: 1053916

To erg:

To s tou cenou za Slammer 360 myslíš vážně? Na veletrh v Letňanech jsme měli vstupenky a byli jsme v Praze, nakonec jsme tam nešli. Za ty prachy bych ho bral hned :-?

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 … 106 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Trojháček 1/0 20ks

Sleva 10 Kč
Trojháček 1/0 20ks
199 Kč
189 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Morakniv Belly Opener

Sleva 10 Kč
Morakniv Belly Opener
499 Kč
489 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Ryba Icefish žlutá 22cm

Sleva 6 Kč
Ryba Icefish žlutá 22cm
95 Kč
89 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.