Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Sime nastal okamžik ve který jsme všichni věřili - užívej si to. Tak a nyní klídek a hlavně dietu:
24.12. kapr, sálátek a pod.
25.12. kachna nebo husička
26.12. moravský vrabec a tak bych pokračoval až do 2.1.213.Také jsem si takovou dietu bez sladkostí naordinoval.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Kucííí, jsem z nemocnice doma !!!!!!!!!!!! [/citace]
Tak si to užij a hezké vánoce. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Kucííí, jsem z nemocnice doma !!!!!!!!!!!! [/citace]
Tak pěkné a klidné Vánoce, Sime, hodně pohody a hodně pohody a hodně pohody. A taky ještě hodně pohody!! :-D:-D:-D
Odpovědět
Nejlepší dárek pro rodinu a všechny "norky"-Sim doma pod stromečkem!!!
Za celý náš tým vše nejlepší přeje
Děda
Odpovědět
Tak tě pustili.?:-D super a hlavně žádnou námahu,užij si rodinu,vánoce a teplo domova8-)8-)
Odpovědět
[citace]Dedek napsal: Sim napsal:
Kucííí, jsem z nemocnice doma !!!!!!!!!!!!
Ted už jenom Relax[/citace]Tak to je moc pěkné.Škoda že je to tak krátké.
Odpovědět
[citace]Sim napsal: Kucííí, jsem z nemocnice doma !!!!!!!!!!!! [/citace]Super a teď si Michale užívej vanoční pohody a dobrot.
Odpovědět
[citace]ZM napsal: S vkládáním videa jsem dopadl dobře.Bylo to někdy minulý týden v diskuzi o levorukých multiplikátorech a poradil mně kolega Kliknis,za což mu ještě jednou děkuju s tím,aby přehodnotil účast na zájezdech do Norska v r.2013...nemůže být na stavbě pořád!A zdroje jsou![/citace]
Člověče přehodnocuji to každý den, už jsem zbláznil i kluka co se mnou chtěl letos jet do Norska, že to prostě musim nějak udělat, aby to klaplo. Dva roky bez Norska bych neunes..:-S:-P
Odpovědět
No právě!! Takhle nemůžeš se sebou riskovat!Být v pernamentním stresu bez lovecké perspektivy!:-(
Odpovědět
Asi to dam přečíst té slečně co se mnou žije, aby to taky pochopila..:-D:-D
Odpovědět
Tak ji vem s sebou! Jak lépe se poznat,sblížit,utužit vztah,než v Norsku na rybách !
Odpovědět
[citace]ZM napsal: Tak ji vem s sebou! Jak lépe se poznat,sblížit,utužit vztah,než v Norsku na rybách ![/citace]
Chudák, ta by mě asi proklínala po 14ti hodinách na lodi..:-|:-S:-D
Odpovědět
Vždyť tam nemusí být tak dlouho,může si číst na chatě :-D nebo tě vyhlížet na molu !
Odpovědět
Takže si jí tam vlastně můžu vzít jako kuchařku a uklízečku..:-D
Odpovědět
Ne,pro společnou radost.Úklid budete mít zaplacený a vařit bude někdo jiný,většina rybářů vaří líp než ženské..:-P
Odpovědět