Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Sime nastal okamžik ve který jsme všichni věřili - užívej si to. Tak a nyní klídek a hlavně dietu:

24.12. kapr, sálátek a pod.

25.12. kachna nebo husička

26.12. moravský vrabec a tak bych pokračoval až do 2.1.213.Také jsem si takovou dietu bez sladkostí naordinoval.

[citace]Sim napsal:

Kucííí, jsem z nemocnice doma !!!!!!!!!!!! [/citace]

Tak si to užij a hezké vánoce. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]Sim napsal:

Kucííí, jsem z nemocnice doma !!!!!!!!!!!! [/citace]

Tak pěkné a klidné Vánoce, Sime, hodně pohody a hodně pohody a hodně pohody. A taky ještě hodně pohody!! :-D:-D:-D

Nejlepší dárek pro rodinu a všechny "norky"-Sim doma pod stromečkem!!!

Za celý náš tým vše nejlepší přeje

Děda

Tak tě pustili.?:-D super a hlavně žádnou námahu,užij si rodinu,vánoce a teplo domova8-)8-)

[citace]Dedek napsal: Sim napsal:

Kucííí, jsem z nemocnice doma !!!!!!!!!!!!

Ted už jenom Relax[/citace]Tak to je moc pěkné.Škoda že je to tak krátké.

[citace]Sim napsal: Kucííí, jsem z nemocnice doma !!!!!!!!!!!! [/citace]Super a teď si Michale užívej vanoční pohody a dobrot.

[citace]ZM napsal: S vkládáním videa jsem dopadl dobře.Bylo to někdy minulý týden v diskuzi o levorukých multiplikátorech a poradil mně kolega Kliknis,za což mu ještě jednou děkuju s tím,aby přehodnotil účast na zájezdech do Norska v r.2013...nemůže být na stavbě pořád!A zdroje jsou![/citace]

Člověče přehodnocuji to každý den, už jsem zbláznil i kluka co se mnou chtěl letos jet do Norska, že to prostě musim nějak udělat, aby to klaplo. Dva roky bez Norska bych neunes..:-S:-P

No právě!! Takhle nemůžeš se sebou riskovat!Být v pernamentním stresu bez lovecké perspektivy!:-(

Asi to dam přečíst té slečně co se mnou žije, aby to taky pochopila..:-D:-D

Tak ji vem s sebou! Jak lépe se poznat,sblížit,utužit vztah,než v Norsku na rybách !

[citace]ZM napsal: Tak ji vem s sebou! Jak lépe se poznat,sblížit,utužit vztah,než v Norsku na rybách ![/citace]

Chudák, ta by mě asi proklínala po 14ti hodinách na lodi..:-|:-S:-D

Vždyť tam nemusí být tak dlouho,může si číst na chatě :-D nebo tě vyhlížet na molu !

Takže si jí tam vlastně můžu vzít jako kuchařku a uklízečku..:-D

Ne,pro společnou radost.Úklid budete mít zaplacený a vařit bude někdo jiný,většina rybářů vaří líp než ženské..:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!