Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
[citace]kim napsal:
Hrozný pohled pro mě, ale napravuje to krásné sdělení o propuštění domů. [/citace]
Souhlasím Františku....jupíííí konečně propuštěn zítra domů...
Odpovědět
Kluci jizva vůbec nebolí, ty kapačky to byl elixír života, já cítím obrovský příliv energie. Někdy je to tak silné, že bych podadl sekeru a šel shodit nějaký smrk do lesa. Měl jsem spoustu času a vymyslel jsem na příští sezónu spoustu novinek, které by měli ještě zvýšit informační hodnotu tohoto webu. Máte se na co těšit. Děkuji všem, co mě držely palce, a muselo Vás být hodně, protože se cítím výborně.
KAMARÁDI DĚKUJI !
Odpovědět
Michale,
to ty jsi nás všehny dal dohromady a přivedl na jednu vlnu. Alespoň touhle cestou ti to můžeme trošku splatit.
Odpovědět
No Sime,koukám, že Tě v tom brněnským špitálu neošidili, "žížalu" máš pořádnou, taky správnej rybář, ne? Tak hezké vánoce Tobě a Tvé rodině. To je dobře, že budeš doma.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Kluci jizva vůbec nebolí, ty kapačky to byl elixír života, já cítím obrovský příliv energie. Někdy je to tak silné, že bych podadl sekeru a šel shodit nějaký smrk do lesa. Měl jsem spoustu času a vymyslel jsem na příští sezónu spoustu novinek, které by měli ještě zvýšit informační hodnotu tohoto webu. Máte se na co těšit. Děkuji všem, co mě držely palce, a muselo Vás být hodně, protože se cítím výborně.
KAMARÁDI DĚKUJI !
[/citace]
Kamarádům se neděkuje, u kamarádů je to samozřejmost, že si navzájem pomáhají. My jsme ti nemohli pomoci jinak, než ti držet palce. Sice jsi nás připravil o spoustu pracovních dní, protože se zaťatými pěstmi se blbě pracuje, ale co bychom pro tebe neudělali. Teď hlavně zesílit, aby si udržel prut. Šťastné a veselé. :-P:-P:-P:-P:-P:-P
Došky
Odpovědět
To Sim: Dobře to dopadlo a to je hlavní a tak Tobě a celé Tvé rodině přeji hezké svátky vánoční a hodně zdraví, štěstí a rybářských úspěchů v roce 2013.
Kulik
Odpovědět
hlavně jizvu pořádně mazat, nejlépe měsíčkovou mastí.
Až se trošku zatáhne, tak při koupání drhnout houbičkou. Doporučuji si to zjistit, opravdu je strašný rozdíl, jak bude taková jizva potom vypadat za rok, dva..
Odpovědět
To Sim: Jizva hrozná, ale pořád lepší tahle rovná, než ta do Y, z té už stehy vůbec nevytahují :-D:-D:-D
Takže rychlou rehabilitacia hodně zdraví do nového roku, aby jsi mohl hned z jara vyrazit na sever.
Odpovědět
TO SIM VŠECHNO ZLÍ JE PRO NĚCO DOBRÝ TOBĚ UŽ JEN TO DOBRÝ ŠTASTNÉ A VESELÉ:-D:-D:-D8-)
Odpovědět
Že existují t.zv.euroskeptici a na druhé straně eurohujeři je známo.I v rybolovu,resp.v náhledu na nástrahy je tomu tak.Jsou savagegearskeptici(např.ZM),ale i savagegearhujeři 8-).V reprezentativním průzkumu firmy Savage Gear v Plzeňském kraji jsem byl vyhodnocen jako největší sgskeptik a za vytrvalost a pro změnu názoru, jsem dostal darem dvě tyto nástrahy v délce 20 a 25cm. Ó děkuju firmo!
Pak že negace není odměněna!
Odpovědět
S vkládáním videa jsem dopadl dobře.Bylo to někdy minulý týden v diskuzi o levorukých multiplikátorech a poradil mně kolega Kliknis,za což mu ještě jednou děkuju s tím,aby přehodnotil účast na zájezdech do Norska v r.2013...nemůže být na stavbě pořád!A zdroje jsou!
Odpovědět
Michale, klid,pohodu,zdravou rodinu,štěstí a hlavně zdraví..8-)Ti přejem na Vánoce a Nový rok..!!!:-):-):-)a do nemocnic už ani krok..!!
Odpovědět