Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Krásná podívaná - tvrdá konkurence rybářů....
http://www.youtube.com/embed/nA3LtXnNIto?feature=player_embedded
Odpovědět
Míšo drž se !!!!!!!!!!!!!!!!!! hned jak budeš fit, tak dej vědět. Vary přijedou za tebou a zapijemeto. Držím ti palce Jirka
Odpovědět
:-D:-D:-DHodně zdravíti přeje celý Fischstar club Karlovy Vary
Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2013 ti přejeme všichni.
Odpovědět
To Sim: vítej zpátky na webu. Koukej hodně jíst a spát ať se dostaneš do figury (trochu bůčku a pivínko a budeš zas kluk jak buk). :-D
Šroube, nemáš tam pro Michala zašité nějaké klobásky?:-D:-D
Myslím, že by Michal přibral už jen při pohledu na ně.;-)
Odpovědět
[citace]Step napsal:
To Sim: vítej zpátky na webu. Koukej hodně jíst a spát ať se dostaneš do figury (trochu bůčku a pivínko a budeš zas kluk jak buk).
Šroube, nemáš tam pro Michala zašité nějaké klobásky?
Myslím, že by Michal přibral už jen při pohledu na ně.[/citace]
Už je vše domluvené,steaky,klobáse,uzené a pivíčko...:-):-):-)
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
... teď jsem dojedl řízek, co mě Pavel přivez a je mě fajn. Už každý den ujdu 1200m bez zachýchání, takže u mě dobrý.
[/citace]
Zdar Sime, jsi štíhlí jako za mlada. Musíme ti s Pavlisem střelit nějakého divočáka, ten tě postaví na nohy.
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
2 Beda
Co jsem ti provedl, že mě chceš skolit? [/citace]
Tebe by se moc nenajedl, není kanibal.:-P
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
... teď jsem dojedl řízek, co mě Pavel přivez a je mě fajn. Už každý den ujdu 1200m bez zachýchání, takže u mě dobrý.
Čau Michale málem bych Tě nepoznal, to asi dělá ta zúžená fotka:-? Nějak jsi nám omládl, nedělali Ti zrovna i lifting obličeje?:-P
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
2 Beda
Co jsem ti provedl, že mě chceš skolit? [/citace]
Pafko neboj. I když jistá podobnost tam je!!
Odpovědět
Určitě myslíš tu nedbalou eleganci - neoholené vousy, co? :-D :-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Určitě myslíš tu nedbalou eleganci - neoholené vousy, co? [/citace]
:-D:-D:-D:-P:-P:-P
Odpovědět
POkud nenastanou v noci komplikace, tak zítra po obědě opouštím nemocnici po dlouhých 28dnech. Všechny dreny vytaženy a odstraněny i zapustěné kabely kardiostimulátoru. Cítím se výborně! Takto vypadá můj šlic, odhaduji to na cca 3Ocm
Odpovědět
OD ZERP:
¨to Sim- Hurá , hurá tak se dáme do práce .... Co? Je super pokud nás to baví a i dělat něco navíc..... Kašli na pochybovače a blázny co to kazí........ Ty se umlátěj sami Tak hodně zdravíčka a opatruj se ČUS ZERP
Odpovědět
Hrozný pohled pro mě, ale napravuje to krásné sdělení o propuštění domů.
Odpovědět