Přátelé, kamarádi přežil jsem. Oprava čerpadla dopadla velmi dobře. Sama operace nebylo nic proti tomu, co následovalo po probuzení, takovou bolest jsem nezažil ani když jsem si kovovou paletou vytrhl nehet zaživa. Totálně narušená bránice, přeseklý hrudník, nemohl jsem se nadechnout zakašlat, vysmrkat ani si prdnout, to fakt nešlo. JInak péče 100%, protože za 4 dny na JIP jsem už znovu na svém krásném pokojíku. Na teklo do mě nepočítaných kapaček, při intubaci jsem se hodně kousl do jazyka, ale to jsou drobnosti. Vůbec mě nepodřeli krk ani jícen. / anesteziolog je rybář, vášnivý muškař./ Včerejší vytahování drenů parádní zážítek, přiznám se, taková bolest, že jsem fakt cvrknul. Odstranění cévky z močového měchýře je proti tomu, procházka jarní zahradou. Musím,co nejdříve vyzkoušet, jestli to nebude mít na funkci živočicháře vliv, žena už se také těší. A ještě jeden postřech pro kuřáky, ten den nás operovali 5, já jsem první, kdo už je na svém pokoji, ostatní doteď leží na JIP a vyšlávají hleny, ale nejde jim to, protože to ukrutně bolí, pokud to nevykašlou, tak hrozí, že se jim k tomu přidá ještě zápal plic. Chlopeň mám svoji – opravenou, takže večírky budou po zotavení pokračovat! Děkuji všem za podporu, moc mě to potěšilo a pomohlo. Moc si vážím všech přátel! Čekám na rybářskou sezónu 2O13!