Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (celkem z 1,588)
  • Autor
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Co to tady čtu????:-?:-?:-?:-?:-?

Já se na pár dní nepodívám do diskuze a tady jsou takové zprávy!!

Držím pěsti Sime. Podle zpráv od Šroubka jsi již zas na “správné trati”, tak vydrž a hodně zdraví a síly.

Jirka

martin
    Účastník
    (56 odpovědí)

Michale držím pěsti rychle se uzdrav:-D:-D

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Vyúdil som šťukozubce . Nebezpečná záležitosť ! Trochu som ich prisolil aby som viac vypil na Michalové zdravie . 😉 Prajem skoré uzdravenie .

mvsotek
    Účastník
    (45 odpovědí)

Michale držíme palce na brzké uzdravení.Norci z Hradce Králové

PS.: Když Ti bude zle vzpomínej na Norsko, a jeho krásy. Mě to moc pomáhalo.

Šotek

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Určitě bude brzo opět plno srandy a úsměv…:-):-):-)

Nesmrtelné foto…

:-D:-D:-D

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

sroubek282 napsal: Určitě bude brzo opět plno srandy a úsměv…

Nesmrtelné foto…

Petře tak jak je Míšovi? To víš starost o kámoša…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)
    Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Kluci jak je to s Míšou? Vůbec jsem netušil, že je v nemocnici. Když budete něco vědět /a nebo ty Míšo/ jestli můžeš už psát – dej vědět. Držím palečky. Drž se chlape.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Přátelé, kamarádi přežil jsem. Oprava čerpadla dopadla velmi dobře. Sama operace nebylo nic proti tomu, co následovalo po probuzení, takovou bolest jsem nezažil ani když jsem si kovovou paletou vytrhl nehet zaživa. Totálně narušená bránice, přeseklý hrudník, nemohl jsem se nadechnout zakašlat, vysmrkat ani si prdnout, to fakt nešlo. JInak péče 100%, protože za 4 dny na JIP jsem už znovu na svém krásném pokojíku. Na teklo do mě nepočítaných kapaček, při intubaci jsem se hodně kousl do jazyka, ale to jsou drobnosti. Vůbec mě nepodřeli krk ani jícen. / anesteziolog je rybář, vášnivý muškař./ Včerejší vytahování drenů parádní zážítek, přiznám se, taková bolest, že jsem fakt cvrknul. Odstranění cévky z močového měchýře je proti tomu, procházka jarní zahradou. Musím,co nejdříve vyzkoušet, jestli to nebude mít na funkci živočicháře vliv, žena už se také těší. A ještě jeden postřech pro kuřáky, ten den nás operovali 5, já jsem první, kdo už je na svém pokoji, ostatní doteď leží na JIP a vyšlávají hleny, ale nejde jim to, protože to ukrutně bolí, pokud to nevykašlou, tak hrozí, že se jim k tomu přidá ještě zápal plic. Chlopeň mám svoji – opravenou, takže večírky budou po zotavení pokračovat! Děkuji všem za podporu, moc mě to potěšilo a pomohlo. Moc si vážím všech přátel! Čekám na rybářskou sezónu 2O13!

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

To rádi slyšíme! Jde vidět, že na ryby myslíš pořád – viz. anesteziolog 🙂 Snad Tě do Vánoc pustí a hurá na Maledivy 😉

Petr1
    Člen
    (27 odpovědí)

To Sim. Hlavně že se to povedlo a hercna fachčí.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo LEGENDA SE VRACÍ….:-):-):-):-)

TAK NAPOSLEDY JSEM SI ZAŘVAL,KDYŽ JSME VYHRÁLI NAGÁNO….

Michale,jsi bojovník….klobouk dolů…

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

A už jsi zase mezi náma:-D:-D:-D:-D:-D Jooooo….

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

Velká poklona taky pánům doktorům co dneska dokážou8-)

To asi Michal nejvíc dnes ocení;-)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

a je to tady…

jupíííííííííííííííííííííííííííííííí…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...